Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Те саме можу сказати про чоловіків, не треба ля-ля.

В Чехії є пісенька популярної групи (чоловічої), приспів в перекладі приблизно такий:"Я її люблю, я на ній одружусь, не мав я нічого, так буду мати жінку, буде швидка, як стріла, буде прати і варити, поки я буду з камарадами на пиві сидіти".

Дуже багато жінок хотіли б зменшити мірку мозкотрахання з боку тих істот, котрі себе називають чоловіками тільки тому, що мають яя.

Вау! А хто там писав, що 3/4 розлучень по ініціативі жінки? ;)

Жінка, коли її щось не влаштовує в стосунках, старається щось змінити. Ви це називаєте мозкотраханням і нічого змінювати не хочете - вам би просто хотілось жити так, як зручно вам, без жодних умов. А потім - обана, вона хоче розлучатись, сучка! :)))

• Подобається Подобається x 5
  2. BastardO

BastardO Well-Known Member

І в чому тут нелогічність ,поясніть мені ...

Пишіть прямо - маніпулювати.

Я в цьому світі хіба є ті,хто не хочуть жити зручно ??

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

А нафіга одружуватись,коли жінка не хоче правти і варити ?
    Дешевше найняти дім.робітницю

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Женитись треба бастард, але найкраще як на заході - не раніше 30-ти, а то й пізніше, лише коли точно знаєш що твоє. І в відносинах завжди пильнуй щоб тебе більше любили, ніж ти. Слухайся більше твого розуму, і лише на третину - серця. Ніколи не показуй жінці, що ти ради неї готовий зірки з неба тягати, тримай себе в формі і будь успішним - і все буде чьотко.

• Подобається Подобається x 2
  4. BastardO

Якби в нас були,такі патріархальні порядки,як на Кавказі,коли можна мати хоть 4-х дружин,і жодна з них тобі навіть не пікне,і не посміє зраджувати,бо секір-башка - то я руками-ногами за одруження. :mocking:
    А за умов такого бардаку ,як в нас.коли чоловік нічого не отримує від одруження - на.. воно потрібно.

5. Un.Known

Пояснюю.

Ініціаторками розлучень у 3/4 випадків є жінки - вони спробували щось змінити у стосунках, котрі їх не задовольняли. Не вийшло - пішли. Вони залишились самі, але не з тим чоловіком, котрий не заслуговував її і тих зусиль.

А їхні чоловіки скаржаться на "пилу", але нічого не роблять, щоб щось змінилось у стосунках.

Якби я свого часу не розлучилась, а так би і жила далі, терплячи і поступаючись усім, то я б заслуговувала того чоловіка, з котрим була тоді. Я вирішила змінити це навіть ціною того, що залишалась сама з трьома дітьми, але спокійна і з впевненістю, яким буде мій вечір.
    Ви ніколи не чули про чоловічі маніпуляції почуттями, шантаж дітьми? Спитайтесь мене, я Вам розкажу, якщо Вам справді цікаво.

Зрозумійте, що якщо Ви пишете з свого досвіду, то я пишу з свого. І я Вам не стараюсь щось доводити, це просто мій досвід, далеко не поодинокий, на жаль. А описую Вам його тільки для того, аби Ви зрозуміли, що і серед жінок, і серед чоловіків є егоїсти, невротики, "пили", істеричні самозакохані особи.

І якщо Ви відмовитесь від створеного Вами стереотипу, то маєте шанс знайти чудову дівчину. Якщо ж будете бачити у кожній стерво - то й будете отримувати реакції від дівчат, як від стерва. Бо скажіть, чого ради якась дівчина буде терпіти таке відношення, не заслуговуючи на це?

(Про категорію "спасительок людства" не говоримо у цьому випадку).
    Всі ми хочемо жити зручно. Тільки якщо хочете жити зручно у парі - треба пам'ятати і про зручність іншого з пари. Завжди треба шукати компроміс.
    Гм.

А Вас хтось примушує на такій женитись? Не женіться.

Зрештою, хто така та "жінка"? Жінок багато. Якщо жінка доросла і мудра, то таке питання не стоїть - або вона усвідомлює свої обов'язки в домі, або заробляє стільки, аби хтось це зробив за неї.
    Так.
    Те саме і жінки говорять. )

Бастард, знаєте, як треба вибирати жінку? Таку, аби старалась догоджати Вам, а Ви б самі хотіли догодити їй. З яких причин - то вже несуттєво. :)
    Спірно.

Покажіть, що Ви готові зняти для неї зірку. Але давайте їй зрозуміти, що це Ваше бажання треба стимулювати. Яким чином - Вам краще знати. :)
    Це обов'язково. Це для свого почуття гідності і впевненості.

Але я це і своїй доньці кажу - аби себе тримала в кондиції і була успішною. :)

6. BastardO

Мені цікаво ...

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

ЯК чоловік може шантажувати дітьми,якщо по закону діти лишаются із жінкою ??

давайте ...

7. Un.Known

Класично. Прийшов 5 раз підряд пізніше, ніж пообіцяв, якщо наважилась спитатись, чому - "не починай". Нагадала-спиталась "ти ж пообіцяв?" - відповідь була:"Ти не хочеш, аби в нас було все добре". А що добре є, і що доброго є У НАС, якщо один (одна) сидить вдома, пере-варить-дітей бавить, готує теплі вечері (на годину, котру вказує чоловік, але він все-одно не приходить), сидить на балконі, чекаючи, а минають дні, тижні, місяці і надії, що щось зміниться?

А шантаж... Спочатку:"Ні, ти не можеш зі мною, бо з дітьми ніхто не йде, а куди ми їх дінемо"? А потім:"Якщо розлучимось, то діти будуть без батька, про дітей подумай." А дітей плавати-їздити на ровері-ковзанах-грати футбол-волейбол і так навчили чужі дяді - чоловіки подруг, чи наступний чоловік. То що про них думати, про дітей? Цим спокійніше стало, бо мама спокійніша стала.

Зате:"Ти погана мама, бо діти сьогодні йогурт не їли". А те, що діти були в басейні зі мною, на прогулянці, після чого отримали порцію фруктів від фермера, за котрими я ж сама і їздила (бо кому ж іще?) - не рахується...

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

І запам"ятай бастард - ніколи не сперечайся з жінкою. Марно.
    Якщо чоловік каже "я не розумію" - це значить він не розуміє першопричини, логіки, сутності проблеми...
    Якщо жінка каже "я не розумію" - це немає ніякого відношення до логічного мислення чи намагання вияснити сутність проблеми. Цим вона в першу чергу осуджує тебе, каже що ти не розумієш її, її емоційного стану і бачення світу. Це не намагання виявити причину - це перш за все претензія до тебе.
    Поцілуй її і пригорни - і вона розтане.
    Жінки прості як двері, просто самі підтримують казку, буцім вони такі загадочні.)

• Подобається Подобається x 1
  9. Fon

Fon whom how

було б на кому... одружуватись

10. BastardO

В курсі.Швидне відображженю в дзеркалі можна щось доказати ,ніж жінці.

Але ж не сидіти без діла )))

Логічно.

Батька мало хто замінить.І справа не в їзді на ровері-плаванні.То 5-10-е.

І чому ж ваш колишній запізнювався ?

11. Un.Known

Це, звичайно, логічно, але егоїстично - залишати дружину (знову) вдома з дітьми, після того, як вона тішиться спільними вихідними. Це егоїстично по відношенню до неї, а також по відношенню до дітей - вони також мають право на батька. Особливо, якщо жінка - далеко не той тип, котрий не розуміє, що чоловік інколи потребує чисто чоловічої компанії. Але якщо він не потребує дому - то навіщо тоді одружуватись? (Хоча я відповідь знаю).
    Це не п’яте-десяте. Це частинки мозаїки, з котрих складається картинка-згадка-образ батька. Також у нашій картинці бракував тато під час спільного перегляду фільму-тато, що мене носить на руках, коли в мене температура-тато, що бавиться зі мною машинками.
    "Бо мені дуже захотілось пива", "бо мені треба було розслабитись", "бо я зайшов на пиво і думав, що вип’ю одне й піду, але не вийшло", "бо я зайшов на пиво, а там зустрів старого друга і було весело", "бо я зайшов на пиво, і там мені сказали, що помер мій однокласник з початкової школи".

Я пробувала по-різному. Я пробувала по-людськи просити, як жінка, котрій бракує вдома чоловіка, як жінка, котра б хотіла мати вдома батька для дітей, як жінка, котра б хотіла інколи з чоловіком просто пройтись під руку по вулиці. Я сердилась - це був найгірший варіант, бо коли я сердилась, то він починав скандал. Я пробувала не реагувати - просто мовчала і робила вигляд, що все ок, але він, відчуваючи вину, бачучи, що дома нема куди плюнути, каструлі повні і діти не дурні, чіплявся до всього - не так стала, заголосно (затихо) включила ТВ, горохова каша несмачна (доїдаючи третю порцію). Коротше, людині було складно жити з своїм демоном і шкода позбутись.

12. BastardO

Де працював Ваш чоловік,і який був його робочий графік ?

13. Un.Known

Приватний підприємець. Графік сам собі призначав. Фірма стабільна, клієнти солідні.

Зрештою, до сих пір вважаю, що гроші - це те, що зіпсувало його і наші стосунки.

14. avatarwin

Це все балаканина, я знаю одне , що жінка без хлопа , а діти без рідного батька --це інваліди.

15. Un.Known

А я бачу, що Вам пора помитись.

Наступного разу вкусіться за язик, коли будете говорити про чиїхось дітей. Бо не дай Бог, Ваші і справді інвалідами стануть.

16. BastardO

Un.Known,вибачайте,що лізу в чужі проблеми - але може це Ви винні в тому,що Ваш шлюб розпався ??
    Із всього описанного вище,Я дійшов до висновку,що основна проблема була в тому,що чоловік мало приділяв уваги Вам і дітям.Але,Ви не задумувались над тим,що він цей час працював на роботі,щоб заробити гроші для вас і дітей?Напевне,що ні.

17. Un.Known

Це вже не проблема. Проблему вирішено.
    Ви направду вважаєте, що ні?

Як Ви гадаєте, коли людина в третій пополудні приїжджає з об'єкту, але не йде додому, а йде в бар - це можна назвати зароблянням грошей?

Я досить ламала собі голову і старалась бути не хорошою - найкращою. В час, коли діти були маленькими, а фірма тільки розвивалась, я не давала до тата підійти, бо татові треба виспатись, бо тато в стресі, я ходила на закупи сама, бо тато втомлений (три ходки в магазин з коляскою), я, жінка, вдвох з старшою донькою, одного разу вранці відсунули меблі, помили стіни і помалювали вітальню, старались встигнути до його повернення - це я придумала, щоб зекономити "його" гроші і дати йому відпочити. Знаєте, що він сказав, коли повернувся? Що йому не подобається колір. Він звик, що жінка зі всім справиться сама. Навчила - так, у цьому моя вина.

Так що в сад. Я довго шукала, де і що я роблю неправильно. Поки мені не сказала його рідна сестра, що даремно стараюсь. Йому просто вдома було нецікаво. Вдома обов'язки, а йому не хотілось їх виконувати.

Залишилась би з ним - жила б так і далі. І якби нічого не змінила - цього б заслуговувала.

18. BastardO

Лол,одвічний жіночий "аргумент" - "мій чоловік сякий-такий,а я вкалую"
    а те,що він заробляв гроші для утримання Вас і дітей - нерахуєтся.Жіноча логіка.

19. Un.Known

От це Ви самі придумали. Я ніде не писала, що це не рахується, навіть навпаки.

Не треба мені нічого приписувати, якщо аргументи закінчились. :)

• Подобається Подобається x 3
  20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

і в чому ж сенс такої "відповідальності"?))

припустімо чоловік вирішив одружитися, уклав шлюбну угоду з жінкою
    жінка почала гладшати, перестала доглядати себе та дім, чоловік зробив логічний висновок, що таке життя йому не до вподоби.
    що заважає розлучитися?
    нічого

а де твій аватар? :)