Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

:haha::haha::haha::haha::haha:

Cамойловичу, співпадають з Вашою практикою. :) Бо деколи Вас читаю по цих питаннях і таке враження, що Ви вже були з п"ять разів жонаті. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не гнівайтеся, ну але яку думку можна було очікувати від власне розведенки, з трьома дітьми?!)
    З точки зору тверезомислячого мужчини статті - абсолютно правдиві. І навіть під цитованими вами фразами можна підписатися. Істина.

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:37 ----------

Жонатий досі один раз, просто багатий досвід спілкування з жінками, в ліжку і поза ним.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не гніваюсь. )

Але, зауважте, мені авторство фрази "всі мужики - однакові (козли, сволочі, потрібне підкреслити) неможливо присудити, а от автору (чи Вам) натикання на ті самі граблі - так. Інакше звідки такий багатий досвід? ;)

А "если третий муж опять бьет по морде, то дело не в муже, а в морде!" ;)

4. Оля

Оля Старожилка форуму

То тепер так файно ( політкоректно) називається? ;) А я завжди знала, що то називалося блудом, а такі люди блудниками. :) А в народі такі хлопи називалися бля.... . І чим гірше бути розведенкою ( розведенцем) один, або й два рази, ніж мати "багатий досвід спілкування з жінками в ліжку". ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Samojlovu4

Ви знайомі з автором, чи зі мною?! При чому тут граблі взагалі, і натикання?!
    Не намагайтеся пришити те, чого не знаєте.
    А багатий досвід в наші часи в кожного третього, якщо він не карлик. І цьому десятки причин, але аж ніяк не ваші граблі.

---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Хлопи то хлопи, давайте я не буду вам нагадувати як жінки такі називаються, а то буде боляче.)
    Мене ітак зараз бабський комітет залоскоче, нарвався.

6. Un.Known

Ні. Ми те, що у нас в голові, усього. А "те, що ми говоримо про інших більше розповідає про нас самих" :)
    Та при тому, що якщо у Вас іншого досвіду нема, то причина аж ніяк не в жінках, а в тому, що Ви таких обираєте (і тут погоджусь з автором, що вина у виборі Вами партнера ніяк не на партнерові, але на Вас).

7. Samojlovu4

Глупо, не вилисичуйтесь.
    Не намагайтеся приписати мені негативний досвід, я говорив просто про ДОСВІД.
    І він позитивний.

8. Un.Known

Слово цікаве, але нема потреби "вилисичуватись", чи доказувати щось. Кожний говорить з висоти свого досвіду. А той, хто має досвід позитивний, не напише

9. Samojlovu4

Ви не врахували, що навіть при позитивному досвіді можна залишатися об"єктивним.
    І просто казати так, як воно і є.

10. Un.Known

Але "як воно є" - і є той досвід. Досвід вибору, досвід спілкування.

І якщо автор періодично натрапляє на один і той же тип, то хто йому лікар?

11. Samojlovu4

Може тому, що при всім багатстві вибору великої альтернативи немає, якщо 90 процентів з пропонованого - саме таке?!)
    Звиняйте, але повторюсь: а на мою думку автор - молодий тверезомислячий успішний мужчина, здатний об"єктивно дивитися на речі. І до жінконенависництва це стосунку немає.

12. Un.Known

Це від багатьох факторів залежить.

Подумайте, чому молодий успішний мужчина натрапляє найчастіше саме на розлучених?

Я переконана, що він, тому що є самозакоханим егоїстом, любить, аби скакали навколо нього, а щоб завоювати увагу молодої успішної і вільної, без "чужих дітей" жінки потрібні неабиякі зусилля, котрих він не хоче прикладає в силу характеру, або просто нема ресурсів на те, аби таку жінку завоювати.

А якщо так - то нічого дивного, що йому залишаються тільки не здатні до самостійного життя "блондинки".

• Подобається Подобається x 2
  13. Samojlovu4

Хто вам сказав, що натрапляє постійно і знову на розлучених? Знову власні додумування? Де таке вказано було?)
    Я, припустим, молодий успішний мужчина, не мільйонер, але пристойна робота, машина, квартира і щорічна відпустка на островах. Довкола тисячі жінок, що полюють на нормального мужика, розведенки навіть однокласники моніторять, з метою познайомитись. А я вмію просто адекватно і тверезо оцінювати стан речей, от і висловив думку в статті. А самозакоханність чи егоїзм - це вам просто так хочеться бачити автора, бо почуваєтесь задітою.
    І дякую за письмове підтвердження головних мотивів. Так, часто все для них впирається в ресурси, і це нормально та природньо.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вот ведь молодец какой.
    А вот я не хрена не умею оценивать этот стан.

15. Un.Known

А, значить, це ті самі мої здогадки, котрі Ви назвали кльовим словом "моніторинг". :)

Бачите як, коли "успішний молодий мужчина" пише про свій моніторинг - то це не одне й те ж, коли успішна розлучена і знову одружена жінка пише про свій? :)
    Та ні, він сам про це пише, однозначно і не приховуючи ні одного, ні другого.
    Та ну Вас, з чого Ви взяли? Поруч молодий та успішний, багато років разом, декілька років одружені, спокій і розуміння, і ні Ваші слова, ні слова того невдахи цього не перекреслять. А воюю, бо не люблю узагальнень - це відомо.

• Подобається Подобається x 3
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Это про кого Вы?
    Надеюсь и убеждён, что не про меня, любимая?

17. Samojlovu4

Хитро і успішно викрутилась, злегка перетасувавши речі, але ніхто буцім не помітив. Не відняти - вмієте. )
    Полкан солдафон, йому слова любві неізвесні. Киньте випивати і спортом займіться - навчитеся тверезо мислити. Може. )

18. Полковник

Полковник миється в бані

Даже не собираюсь спорить.

19. Un.Known

Тільки не кажіть, що Ви закінчили дискусію, бо мені тільки почало бути цікаво. )
    Не про Вас, Надя може спати спокійно. ))

20. BastardO

BastardO Well-Known Member

Неодружений.
    В армію не ходив.
    Але ліпше два рази сходжу до армії,ніж одружусь.

а де твій аватар? :)