Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. avatarwin

На мою думку одружуватися потрібно обовязково. Але це все залежить від багатьох факторів, з ким , у якому віці , коли і де, і на яких умовах, тому що палке кохання проходить через очі досягає сердця і виходить нижче пояса . А їсти хочеться кожен день.

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Візьмеш собі за жінку змію, все життя піде коту під фіст...тому добре приглядайтесь один до одного, можливо ви антагонізми....

3. Locke

Locke невиправний реаліст

На цю тему є одна давня притча. Холостяк прийшов до мудреця і запитує його: одружуватися мені чи ні. На що мудрець відповів: "Як би ти не вчинив, рано чи пізно пожалієш про свій вчинок".

• Подобається Подобається x 2
  4. avatarwin

А ще цікаве питання про повторні шлюби , що від них можна чекати, і які підводні каміці там можуть бути?

5. Romansd

Romansd Well-Known Member

Дивне питання...
    Певно що треба, інакше весільні фотографи помруть з голоду ;-)))

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Найбільший камінець не під водою, а в людини в голові.

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Нічого мудрого в повторних шлюбах не бачу і навіть не уявляю, як можна
    вдруге брати шлюб пам"ятаючи, що одного разу ти вже обіцяв своїй коханій, що не покинеш її аж до смерті. Мені здається навіть після смерті, не дай Боже, моєї дружини, я ніколи в житті не брав би другий шлюб.
    На крайній випадок жив би просто, як співжитель.
    В народі кажуть: перша жінка від Бога, друга від людей, а третя від диявола.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

То тільки кажуть. А насправді все набагато складніше. Адже зазвичай вперше одружуються молодими, інколи занадто молодими, коли ще засліплені почуттям
    А потім відкриваються очі на недоліки, на невлаштованний побут і т.д і т.п..

• Подобається Подобається x 3
  9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо це справжні почуття, то щасливіших моментів в житті людини напевно не буває, незалежно від того, як буде далі. Та й зрештою, якщо це справжні почуття, то терміну давності для них не існує.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Так-с, надо ещё от диявола попробовать.
    А я был уверен, что вторая от него.

• Подобається Подобається x 5
  11. Un.Known

У 18 всі почуття справжні. Принаймі, я так вважала. Правда, я ще не знала, які буду мати у 38. :)

• Подобається Подобається x 7
  12. avatarwin

Я цілком згідна що у 18 років почуття справжні, а ось як вони змінюються з віком цікаво . і в яку сторону? І цікаво що може чекати чоловіка який вирішив вженитися на жінці з дитиною в придачу?

13. Un.Known

В яку пошлете.
    Справді, цікаво. От мій чоловік вженився на жінці з трьома "в придачу". Нічого, от сидить коло мене, салат з лосося лопає, науково-документальний фільм дивиться.

• Подобається Подобається x 4
  14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мені здається, що почуття дорослішають разом з людиною, стають зрілішими, якимось плавнішими, теплішими. Якщо почуття в юності нагадують феєрверк-швидко спалахують і можуть так само швидко погаснути, то почуття в зрілішому віці мені нагадують свічку-зароджуються поступово, але горять довго, зігріваючи своїм полум"ям.

• Подобається Подобається x 3
  15. avatarwin

Останнє редагування: 9 тра 2013
  16. Un.Known

Не обманюйте форумлян. )

17. avatarwin

цікаво у чому я кого збираюся обманювати , і який зиск буду мати з того обману? Просто знайшла цікаве в інтернеті і хотілося би почути думку зі сторони.

18. Un.Known

Бо теми статей є про одруження з розлученими жінками, а не про доцільність одруження як такого.

А статті (обидві), написані з такою злістю, що в голову приходить два варіанти - або автор жінконенависник, або... далі промовчу. :)

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Файні статті. Тверезомислячі роздуми, гіркі, але правдиві.

20. Un.Known

Повна дурня, написана чоловіком, котрий до того ж, здається, не переносить сильних жінок, жінок з власною думкою, егоїстичного, та й взагалі до жіночого роду скептичного, розлучені тут ні при чім. І всього цього він навіть не приховує.

"мужчина и должен быть эгоистом, в хорошем понимании этого слова"
    "закон природы предписывает самцу распространить свое семя, свои гены где только можно"
    "Критическим умом большинство женщин не обладает"
    "разведенка - это далеко не чистый лист бумаги" (а хотілося б, звикати до чужого характеру важко й не хочеться, бо прийдеться чимось поступатись)

а де твій аватар? :)