Чи потрібно одружуватися?

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем 3BiP, 19 січ 2010.

1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Кто хочет себя обманывать - его дело. Я не о том. А о том, что даже невзирая на любые трудности и тяжёлое положение, в человеке остаётся что-то, что его, наверно, и делает человеком.

• Подобається Подобається x 2
  2. redfox

redfox Well-Known Member

брак это только формально оформление сложившихся отношений! штамп в паспорте это только штамп и все)
    с его проставлением жене не переходят никакие права на мужа ВООБЩЕ!)

• Подобається Подобається x 3
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хтось хіба каже що штамп - це документ про купівлю-продаж?

Штамп не гарантує нічого, але в багатьох випадках захищає.

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мабуть здатність "усердно делать волну"...

• Подобається Подобається x 1
  5. FourA

FourA Дуже важлива персона

И не тонуть.

• Подобається Подобається x 2
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Уважаемые FourA и Romko. Вы как Кукрыниксы, просто сможете создавать шедевры.

7. redfox

redfox Well-Known Member

да ладно, защищает!) от чего? разве что от лишнего похода за документами)

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Роби,що хоч - ридай,або радій...неси свій хрест. Все решта - позосталість. Настане час і все піде в архів...уламки долі викине на сушу. Життя - спокута не своїх гріхів. Життя - це оббирання з реп'яхів,що пазурами вп'ялись в душу.(с) Ліна Костенко

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Одну або іншу сторону від того, аби її обідрали як липку, наприклад.

Ви не чули про такі випадки?

10. Травнева квітка

Травнева квітка миється в бані

є якісь норми. люди одружуються, коли бажають провести життя разом. Я вважаю, что потрібно одружуватися. Бо так це нагадує взагалі дитячий садок якийсь - я незаміжня, отже я можу вести себе як вільна жінка

11. Tortik

Tortik New Member

от повністю погоджуюсь з вами!я сама не є еталоном краси,маю дещо пишненькі форми,і довгий період свого життя вважала себе не гарною тиа недостойною щастя,адже у моїй уяві був стереотип,що лише ідеальні люди повинні бути щасливими! та минув час,і коли мене зустрів та просто застав в найменш очікуваний для мене момент,я враз забула все те лайно,що до того собі накрутила!!! тому шановні кобіти,перестаньте себе мучити,розслабтесь,полюбіть себе і вам життя усміхнеться!)))

12. Venus

Venus translator

І на дружину також! Ми ж не рабовласницький період живемо, а в феодальний! :mocking::haha:

13. Margaritka

Margaritka Member

Головне знайти "свою" людину, а одружуватись чи ні, то вже кожному вирішувати...Проте якщо народжувати дітей, то тільки у шлюбі.

14. Yurash

Yurash New Member

Одружуватись потрібно!! І це обовязково! Головне це робити обдумано, і коли льдина усвідомлює що вона готова до такого вчинку! Звісно у подружньому житті все прийдеться перейти,і сварки і негаразди!але ж це тільки миті,потрібно головне все робити обдумано і думати про наслідки,і все буде гуд,потрібно продовжувати рід,і жити і дарувати це життя дітям! Я не одружений бо ще не готовий,але обовязково все роблю для цього щоб бути готовим!це моя така думка! Всьому свій час!)

15. iso

iso Well-Known Member

Якщо виникає таке питання, то для обох буде краще - не одружуватися.

16. redfox

redfox Well-Known Member

так и паспорт не спасет от того, чтобы не ободрали, да и при замужестве вариант имущественно пострадать мне кажется выше

17. - аск! Имущественно приобретают девушки при обратном процессе (разводе) :)))

18. night

night Well-Known Member

Обов'язково для кого і обов'язково чому?
    Якщо Ви не були одружені чому вже на таке налаштовані? Це якийсь стереотип просто в більшості людей що мають сваритися одружені люди

19. Yurash

Yurash New Member

та я не налаштований на таке але ж не може бути так щоб жити і не сваритись !)) я не кажу про такі там дуже серйозні спаринги з жінкою))) але ж все ж ьакий всі негаразди потрібно з дружиною переживати і я це кажу просто це моя така думка! і все! і це не стереотип!))

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо не турбують сексуальні питання, то ідеальний варіант не одружуватись, а дівчатам не виходити заміж взагалі. Щоденне спілкування в молитвах з Богом та приготування до зустрічі з Ним є набагато ціннішим ніж все інше разом взяте. Якщо ж неможливо відійти від сексуальних думок, то краще одружуватись і виходити заміж, щоб не грішити. Одружуючись, людина бере на себе відповідальність за іншу людину і допомагає їй протягом всього життя, а не тільки з розрахунку на секс-послугу.
    Є клоуни, які кажуть, що не одружуються, бо в них настільки безмежна любов, що вони всіх люблять і в цей же час зі всіма стараються вступити в статеві стосунки. Це не є любов, а егоїзм вищого гатунку. Така людина від всіх отримує задоволення не відчуваючи перед ними жодного зобов"язання.
    Якщо людина не здатна по-справжньому любити одну людину, то як вона може любити всіх... ?

а де твій аватар? :)