Перше, що треба зробити - це сказати: "Прости мене, Господи, що я був трохи нечемний після того, як вистрибнув, і до того, як наповнився купол..."
от вас би точно взяли за ваш розум хватить мужики вам хникати, як діти малі, ой не хочу в армію, ой краще дома посиджу, мені всьо зроблять, зготують, нагодують і вдягнуть. перший крок до самостійності. впірьод!
Відслужив два роки Не жалкую, що було-все моє, головне з усього робити висновки, вдосконалюватись З іншого боку не скажу що якась особлива користь мені від того була Але насьогодні на питання - "чи йти служити?" відповім однозначно - НІ (при умові що є вибір, ні в якому разі не закликаю порушувати закон ) армія в тому стані як вона є сьогодні: 1) не здатна виконувати свої функції 2) не здатна дати молодим людям нічого хорошого Дівчата, стиште свої емоції і погляньте на реальний стан речей, чи справді ви б хотіли щоб ваш брат/наречений ітд ВТРАТИВ рік чи два свого життя намарне? Держава сьогодні не в змозі забезпечити достойне життя професійним військовим, ті з них хто не має "хлібного місця" - виживають а не живуть. Що ж тоді говорити про "строчників"? Ви просто живете ще старими уявленнями про армію, про те яка вона була за Союзу... співчуваю, вона вже давно не така а нарахунок етики-естетики(напевно всетаки малась на увазі молодіжна мода ) - то це зовсім інша тема, тут проблема не дисципліни і не виховання, і армія тут взагалі ніяким боком а хуліганство, злочинність це ще інша тема не валіть все в купу
Дехто може інших відкосити, знає суму, може і відкошував, а тут активно виступає за те, що до армії треба йти. Подвійні стандарти??? Зрада свідомості військового? Військовим все можна? Військові можуть відкосити когось. Відкошують. Беруть за це хабарі. Порушують закон. Де ви борці за справедливість і закон? Чому не освітлюєте злочинців і хабарників? Комусь дуже треба скажуть? А фіг вам - або всі йдуть в армію або всім можна відкосити. Пора визначатися моральним без моралі... Тіпа я можу когось відкосити - але цьому засранцеві не допомагатиму...І хто так може сказати, як не хабарник - праведник? Дволичність...
А чого нам за всіх розписуватися? Ми ж також люди. Шануйся собі кожен, дивись - і інші підтягнуться. ---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ---------- У мене два сини, допризовники. Служити не хочуть, але якщо прийдеться (не поступлять в свій час вчитися) - то будуть. Жодних хабарів нікуди ніхто не понесе, принципово. Тому що давати хабара - це гидко. ---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ---------- Ага... Не зарікайся. Подивлюся я, тещо, як ти канарєйкою заспіваєш, коли твій зять з малиновими дредами вставить платинові тунелі і приїде до тебе в гості з 3 внуками на новому зеленому Мерседесі...
А не гидко таке батькові говорити? і наражати на бозна яких придурків які їм трапляться в армії.....скажете:в житті ше не такі трапляться?Може...але в житті є способи їх уникнути, а там нє..однозначно....повірте,це вже не та армія....а армія яка нічого мудрого не дасть...краще нехай вчаться...я за такий перебіг ..... Я свою дитину точно б не віддала....ну дала б хабар, і що з того....а хіба ви ніколи і ніде не давали хабар?
Не гидко. Бо навчити дитину своїм прикладом порушувати закон - це дати їй право порушувати і надалі, і інші закони. Я знаю, що армія зараз - просто місцеперебування. Нічого доброго там немає. ТОму, коли сини кажуть, що сьогоднішня служба безглузда, а краще вчитися - я з ними погоджуюся. Але якщо не поступлять - хай ідуть в армію. Навіть в армії є можливість мати свої підручники і вчитися самостійно. Тобто, не чекати "користі від армії", а мати користь самому від себе. Ні. Бо це порушення ЗАКОНУ. Я не можу ПОРУШУВАТИ ЗАКОН. І мені немає діла до тих, хто так не вважає. Ось зараз просять внести 1000 грн в благодійний фонд того учбового закладу, де навчається молодший син. І я бачу, що то все використовується за призначенням - розширяють учбові площі, вони активно будуються. Хочуть нові меблі придбати. Тому дам.
Який закон....антиморальний,антихристиянський.......?Закон який не несе за собою анінайменшої подібності до Біблійних законів....чи будете сперечатись на тему вартісності біблійних учень?Думаю ні!!!!!Чи ви більше слугуєте законам людським,аніж біблійним...теж думаю ні....то чому закон про примусово-добровільну армію є для вас таким надважливим? і щодо: Це не дати дитині пізнати кошмар і вар"яцтво армії, в першу чергу.....(особливо нашої) А щодо інших законів....тут армія не є базовим прикладом....а від суми і тюрми,як кажуть не зарікайся... П.С. Все залежить від виховання, а аж ніяк не від проходження служби у лавах Української армії.....ІМХО....
Доньки не маю....маю двох синів. Старшому сімнадцять з тунелями в вусі, оранжевий колір волосся і оселедець вже пройдєний етап. В армію не піде, бо поступив в омріяний універ. Так що буде в мене лікар з тунелями. Захоче дреди- нічого не маю проти, хай вирізняється і не зливається з сірою масою. Мені подобається...а як чужі батьки на моїх дітей реагують, мені по барабану:smile:
та... ну волосся ще можна постригти і відростити нове... а що робити із діркою у вусі діаметром з 50 копійок??? вона ж не заросте ніколи!!!! а років в 50 те вухо буде висіти як в спанієля...
Это почему же? Очень даже наоборот. Он служил бы у меня, а Вы бы в гости к нему приехали, а я бы с Вами встретился, чтобы рассказать о его успехах в боевой и политической подготовке, потом на каву бы Вас пригласил, ну, и так далее. Не?
ну, коли він вже буде моїм зятем і таке зробить, то хай вже моя донька з тим розбирається, а я маю на увазі майбутнього або потенційного... але то таке, особисто моє... ---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ---------- DIDIO, а Ваші сини теж з малиновими дредами?
Ні, бо ще кілька років тому інтелігентно попередив - дреди на голові, водопровідні труби у вухах, презервативи у кишені, запах алкоголю з рота - після 21 року, а до того я за вас відповідаю. Ну і показав кулака. А що робити? То хлопці, і то - Київ. Один з його колишніх однокласників - 100% алкоголік. Можливо, що і не тільки алкоголік - є у мене така серйозна підозра... Тому я змушений жорстко контролювати - не псуй тіло дірами і тату, виділяйся розумом, а не одежею, і вчися. А потім - роби, що хочеш.