До речі... Тема називається: Чи потрібно косити від армії? А варіанти відповіди в опитуванні звучать не вірно, наче би питання було: Чи потрібно служити у армії? Чи я щось плутаю?
а то чому, бо нема виховання! Бо поки в одних батьків кришу зносить від легкої наживи і влади(хабарі, відкати і тп), а їхні діти через вседозволеність почуваються багами, і ведуть себе як хочуть. Інші бітьки на заробітках по Європі, роками не бачать своїх дітей, яких виховує вулиця... а як може виховати вулиця? тіко так! але я знаю, то все Serhiy винен, бо він довів армію до такого! ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ---------- Ви Сковороду читали, поняття про "сродну працю" чули? ніколи не буде нормальним те на що заставляють! ---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ---------- доречі, тикніть будь ласка джерело, бо я бачив тільки це(правда про рос мову, але я з тим на 100% погоджують)
та нічого Ви не плутаєте... просто автор теми багатьох речей не розуміє, ось і не може думки до купи зібрати... треба заспокоїтись, бо не хочеться в баню потрапити із-за матусиних синків
Повністю підтримую Еребуса. Чи потрібно служити в армії. Я служив. В радянській. Не шкодую...мені вона багато що дала. Але мені було 18 років...тоді..у 80-ті на все дивились по-іншому... А зараз... хм... В партизанку б пішов...а в діючу.... перший раз мене розжалували за самоволку. Другий раз - прапору пику натовк. Третій...хм..промовчу... Не привик я наказам підчинятись. та все ж не шкодую. Навіть більше...щкодую...за одним випадком... Може б...все тоді закінчилось... та це вже друга тема...
я більше тут писати не маю бажання, скажу таке: Якщо людина хоче танцювати, то вона буде танцювати і ні одні мешти їй тиснути не будуть. Якщо людина не хоче танцювати, то танцора з неі не зробить, навіть Влад Яма... і те саме з армією, якщо людина хоче то вона буде, якщо не хоче, то як би її туди не силували нічого хорошого з того не вийде! А як показують дописи в цій темі, є рівно половина, які хочуть і так само що не хочуть. Так нехай кожен займається тією справою що йому до душі. І тоді в нас буде процвітаюча країна, і в країні і будуть і виховані діти, і гарне суспільство ітп.. А силою нічого хорошого не доб"єшся! я так думаю... дякую
не має за що! ---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- Косіть! Тільки косу не зламайте!
Я би теж підвів підсумок цієї теми для себе: -Чи потрібна армія державі - так, обов'язково! Навіть якщо війни не буде, так хоч на парадах щоб виступали! -Чи варто туди брати тіх, хто не хоче служити! Не варто - бо сенсу з цього все одне не буде! Але поки діє військова повинність не зникнуть питання: "Чи потрібно косити від армії?" Кто хоче косіть... але так тихцем, нащо всьому Світу про це кричати?
Так... Зате професіонали винищили СТІЛЬКИ люду на Землі... Армії всього світу - то кам"яний вік. Подумайте самі - кожна країна має армію, щоб захищатися одна від одної! Це всесвітня шизофренія. Повинні бути поліцейські сили, щоб обороняти п"яний натовп від нього ж самого. Повинна бути міжнародна потужна армія, щоб зупинити будь-якого маньяка в світі. Але кожному цілитись у всі сторони одразу!? Це шиза! Ці гроші потрібно витрачати на освіту, на гуманізацію, на вирішення глобальних проблем. Потрібно почати виховувати дітей з неприйняття зброї і насильства. Я тільки в 40 років задумався - мало не кожній ДИТИНІ ДАРУЮТЬ ІГРАШКОВИЙ ПІСТОЛЕТ чи АВТОМАТ... Тобто, дарують іграшковий пристрій для вбивства... Вважаю величезним чудом і поступом цивілізації те, що в багатьох країнах заборонено смертну кару. Мрію про те, щоб це сталося у всіх країнах. Той, хто вбив людину - повинен бути посаджений в клітку навічно. Але людина не має права вбивати людину. Так, в світі поки-що вистачає маньяків. Більше того - маньяків при владі. Коли вони коять лихо, знищуючи сотні, тисячі чи мільйони людей - людство тепер застосовує силу, щоб вбити їх. При цьому гинуть невинні люди. І це ЗНОВУ призводить до наступного кола насильства. Що робити? Вважаю, що 90% зусиль потрібно направити на те, щоб "нагору" будь-якого суспільства і країни не могли пройти маньяки. Тобто - потрібно НЕВПИННО вдосконалювати демократію, потрібно вдосконалювати освіту і зміцнювати РОДИНУ. Потрібно вирівнювати культурні та матеріальні можливості ВСІХ країн, стирати кордони на планеті, і кордони між расами і окремими людьми. Потрібно досягти рівноваги в можливостях планети Земля утримувати людську цивілізацію, тобто - на всій Землі не повинно бути кордонів, і повинен бути самоконтроль (виключно свідомий самоконтроль!) народжуваності і міграції, щоб досягти нульового балансу населення: скількох може утримати Земля - стільки на ній і живе, а для цього - скільки вмирає - стільки й народжується. Якщо цього не буде - цивілізацію очікує кінець від глобальної війни. Метою людства повинно бути: - постійний в першу чергу гуманітарний та освітній прогрес, а також невпинний науковий прогрес, головною метою якого повинно бути - збереження цивілізації, і - досягнення нею такого рівня, коли здійсниться якісний стрибок - змога робити придатними для життя інші планети, не порушуючи балансу Всесвіту, вільно пересуватися між ними та жити на них. Що потрібно для цього всього? Тільки розуміння людей.
Цитата з мене. А щодо фантастики... Життя вже не раз довело, що нічого фантастичного не існує. Все рано чи пізно збувається. І проблема лише в тім, щоб збувалася тільки позитивна фантастика...
Нагадало: За зовнішнім виглядом судили завжди - говорили про хіппі, в мій час про рокерів говорили, колись тату у жінки - нечуваний скандал і пляма на репутації, зараз я знаю певне з 20 хлопців, у котрих тунель у вусі, і всі цілком нормальні. Справді вірите, що глибина матні впливає на силу агресії? А могила армія горбатого не справить... Я б сказала, що там тільки проявиться, ху із ху. І армія - не панацея.
Лиш людину...не змінить ніщо... Іся історія людства - свідчення того,що за весь час свого існування головним стимулом розвитку цивилізації були війни,а головним ідолом - Мамона.
розвели тут. якщо ви хворий, то вас не пустять в армію, якщо ні, виконуйте обов*язок який встановила наша держава, не подобається. можливо в інших країнах більш лояльно це все.
Цікаво що б Ви сказали якби Вас рік заставляли туалети мити і плац підмітати. Не за гроші, не за дякую, а так за щире матюкання...
ой коли заміж жінка виходить то це все й робить, з дітьми нЯньчиться, прибирає, миє, чистить. просто які люди така держава. якщо б. хтось хоча б раз пробував змінити, якщо б всі стояли одне за другого як у біблії "око за око" було б легше все. і влада б була інша. але то не моя справа.. у кожного своя доля. кожен має свій шлях.
це називається офтоп. якщо вам цікаво, пишіть в ПП, я розповім. я стрибав з парашутом Д1-5у (дуб). ---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:27 ---------- і що ж? моїм дітям буде, що розказати. і я знатиму як захистити сім'ю. хіба ви не про це казали?