Чи потрібно косити від армії?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Serhiy, 5 жов 2010.

?

Треба чи ні? (враховуючи всі фактори нашого часу)

1. Так! Я сцикун і дядька з мене зробить тільки армія.

1 голосів
    7,7%
  2. Так! Я дядько, але я хочу довести це собі і всім іншим.

1 голосів
    7,7%
  3. Так! Я хочу там знайти роботу.

2 голосів
    15,4%
  4. Ні! Буюсь.

2 голосів
    15,4%
  5. Ні! Є важливіші справи.

7 голосів
    53,8%
  1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

До речі... Тема називається: Чи потрібно косити від армії?
    А варіанти відповіди в опитуванні звучать не вірно, наче би питання було: Чи потрібно служити у армії?
    Чи я щось плутаю? :dntknw:

• Подобається Подобається x 7
  2. sani

sani Well-Known Member

а то чому, бо нема виховання!
    Бо поки в одних батьків кришу зносить від легкої наживи і влади(хабарі, відкати і тп), а їхні діти через вседозволеність почуваються багами, і ведуть себе як хочуть.
    Інші бітьки на заробітках по Європі, роками не бачать своїх дітей, яких виховує вулиця...
    а як може виховати вулиця? тіко так!

але я знаю, то все Serhiy винен, бо він довів армію до такого! ;) :))):haha:

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Ви Сковороду читали, поняття про "сродну працю" чули?

ніколи не буде нормальним те на що заставляють!

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

• Подобається Подобається x 3
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

та нічого Ви не плутаєте... просто автор теми багатьох речей не розуміє, ось і не може думки до купи зібрати...

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Повністю підтримую Еребуса.
    Чи потрібно служити в армії.
    Я служив.
    В радянській.
    Не шкодую...мені вона багато що дала.
    Але мені було 18 років...тоді..у 80-ті на все дивились по-іншому...
    А зараз...
    хм...
    В партизанку б пішов...а в діючу....
    перший раз мене розжалували за самоволку.
    Другий раз - прапору пику натовк.
    Третій...хм..промовчу...
    Не привик я наказам підчинятись.
    та все ж не шкодую.
    Навіть більше...щкодую...за одним випадком...
    Може б...все тоді закінчилось...
    та це вже друга тема...

5. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

ваша правда. моя помилка. я б ще додав варіанти просто "так" і "ні", але опитування не редагується.

6. Кохана

Кохана LuBimaya

дуже прошу:
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Займен....B2.D0.B6.D0.B8.D0.B2.D0.B0.D0.BD.D0.BD.D1.8F

7. sani

sani Well-Known Member

я більше тут писати не маю бажання, скажу таке:
    Якщо людина хоче танцювати, то вона буде танцювати і ні одні мешти їй тиснути не будуть. Якщо людина не хоче танцювати, то танцора з неі не зробить, навіть Влад Яма... і те саме з армією, якщо людина хоче то вона буде, якщо не хоче, то як би її туди не силували нічого хорошого з того не вийде!

А як показують дописи в цій темі, є рівно половина, які хочуть і так само що не хочуть. Так нехай кожен займається тією справою що йому до душі.
    І тоді в нас буде процвітаюча країна, і в країні і будуть і виховані діти, і гарне суспільство ітп..
    А силою нічого хорошого не доб"єшся!
    я так думаю...

• Подобається Подобається x 3
  8. Кохана

Кохана LuBimaya

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

Косіть! Тільки косу не зламайте!

• Подобається Подобається x 1
  9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я би теж підвів підсумок цієї теми для себе:
    -Чи потрібна армія державі - так, обов'язково! Навіть якщо війни не буде, так хоч на парадах щоб виступали!
    -Чи варто туди брати тіх, хто не хоче служити! Не варто - бо сенсу з цього все одне не буде! Але поки діє військова повинність не зникнуть питання: "Чи потрібно косити від армії?"
    Кто хоче косіть... але так тихцем, нащо всьому Світу про це кричати?

• Подобається Подобається x 7
  10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так... Зате професіонали винищили СТІЛЬКИ люду на Землі...

Армії всього світу - то кам"яний вік. Подумайте самі - кожна країна має армію, щоб захищатися одна від одної! Це всесвітня шизофренія.

Повинні бути поліцейські сили, щоб обороняти п"яний натовп від нього ж самого. Повинна бути міжнародна потужна армія, щоб зупинити будь-якого маньяка в світі. Але кожному цілитись у всі сторони одразу!? :haha: Це шиза!

Ці гроші потрібно витрачати на освіту, на гуманізацію, на вирішення глобальних проблем.

Потрібно почати виховувати дітей з неприйняття зброї і насильства. Я тільки в 40 років задумався - мало не кожній ДИТИНІ ДАРУЮТЬ ІГРАШКОВИЙ ПІСТОЛЕТ чи АВТОМАТ... Тобто, дарують іграшковий пристрій для вбивства...

Вважаю величезним чудом і поступом цивілізації те, що в багатьох країнах заборонено смертну кару. Мрію про те, щоб це сталося у всіх країнах. Той, хто вбив людину - повинен бути посаджений в клітку навічно. Але людина не має права вбивати людину.

Так, в світі поки-що вистачає маньяків. Більше того - маньяків при владі. Коли вони коять лихо, знищуючи сотні, тисячі чи мільйони людей - людство тепер застосовує силу, щоб вбити їх. При цьому гинуть невинні люди. І це ЗНОВУ призводить до наступного кола насильства.

Що робити?

Вважаю, що 90% зусиль потрібно направити на те, щоб "нагору" будь-якого суспільства і країни не могли пройти маньяки. Тобто - потрібно НЕВПИННО вдосконалювати демократію, потрібно вдосконалювати освіту і зміцнювати РОДИНУ. Потрібно вирівнювати культурні та матеріальні можливості ВСІХ країн, стирати кордони на планеті, і кордони між расами і окремими людьми. Потрібно досягти рівноваги в можливостях планети Земля утримувати людську цивілізацію, тобто - на всій Землі не повинно бути кордонів, і повинен бути самоконтроль (виключно свідомий самоконтроль!) народжуваності і міграції, щоб досягти нульового балансу населення: скількох може утримати Земля - стільки на ній і живе, а для цього - скільки вмирає - стільки й народжується. Якщо цього не буде - цивілізацію очікує кінець від глобальної війни.

Метою людства повинно бути:

- постійний в першу чергу гуманітарний та освітній прогрес, а також невпинний науковий прогрес, головною метою якого повинно бути

- збереження цивілізації, і

- досягнення нею такого рівня, коли здійсниться якісний стрибок - змога робити придатними для життя інші планети, не порушуючи балансу Всесвіту, вільно пересуватися між ними та жити на них.

Що потрібно для цього всього? Тільки розуміння людей.

• Подобається Подобається x 5
  11. Romko

Ага,я теж фантастикою захоплююсь....:sorry:
    Єфремов класно писав,нє?:good:
    Цитата ж з нього?

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Цитата з мене. :)))

А щодо фантастики... Життя вже не раз довело, що нічого фантастичного не існує. Все рано чи пізно збувається. І проблема лише в тім, щоб збувалася тільки позитивна фантастика...

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Нагадало:
    За зовнішнім виглядом судили завжди - говорили про хіппі, в мій час про рокерів говорили, колись тату у жінки - нечуваний скандал і пляма на репутації, зараз я знаю певне з 20 хлопців, у котрих тунель у вусі, і всі цілком нормальні. Справді вірите, що глибина матні впливає на силу агресії?

А могила армія горбатого не справить... Я б сказала, що там тільки проявиться, ху із ху.

І армія - не панацея.

• Подобається Подобається x 10
  14. Romko

Лиш людину...не змінить ніщо...
    Іся історія людства - свідчення того,що за весь час свого існування головним стимулом розвитку цивилізації були війни,а головним ідолом - Мамона.

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

і що треба робити після того як парашут відкрився. купол ок-поетапно ?

16. Templar

Templar Дуже важлива персона

ні*уя Ви не поняли, що я написав!

17. nastinka

nastinka відсутня

розвели тут.
    якщо ви хворий, то вас не пустять в армію, якщо ні, виконуйте обов*язок який встановила наша держава, не подобається. можливо в інших країнах більш лояльно це все.

18. Huru

Huru Well-Known Member

Цікаво що б Ви сказали якби Вас рік заставляли туалети мити і плац підмітати. Не за гроші, не за дякую, а так за щире матюкання...

19. nastinka

nastinka відсутня

ой коли заміж жінка виходить то це все й робить, з дітьми нЯньчиться, прибирає, миє, чистить. просто які люди така держава.
    якщо б. хтось хоча б раз пробував змінити, якщо б всі стояли одне за другого як у біблії "око за око" було б легше все. і влада б була інша. але то не моя справа..
    у кожного своя доля. кожен має свій шлях.

20. Serhiy

Serhiy Well-Known Member

це називається офтоп. якщо вам цікаво, пишіть в ПП, я розповім. я стрибав з парашутом Д1-5у (дуб).

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:27 ----------

і що ж? моїм дітям буде, що розказати. і я знатиму як захистити сім'ю. хіба ви не про це казали?

а де твій аватар? :)