Косіти незаконимі методами вважаю ніяк не потрібним! Є купа законих, наприклад піти у науку, захистити дисертацію! Хоч я взагалі проти непрофесійної армії! Бо якось не подобається мені, що воювати буде 18 косорукий солобон! І він відповідає за мою безпеку! Це ж жах! О_О Та і навчити чомусь за рік не можливо, за 2 ще більш-менш, але теж...
От і у явіть собі, що такі дибіли, як ви описали, підуть в армію? Вони від того порозумнішають? Не факт. А як буде іншим з ними служити?
маю приклади з точністтю навпаки, коли в армію йшла нормальна людина а прийшов наркоман... А з спілкуючись з людьми, що побували в "гарячих" точках прийшов до висновку що війна в психиці залишає великий слід. І якщо дехто то може приховати, то деякі від цього невідходять ніколи. Знав колись одного чоловіка був в гарячий точці, в спец підрозділі: молодий, високий, стройни, мускулистий(кулак як моя голова...), але повернувшись був просто психічно хворий чоловік і
А от уявіть Ви, що Ваша донька приведе до Вас в хату такого дибіла, і скаже "тату, я виходжу заміж"!!! Що? не маєте доньки? а я маю, аж двох.... і хай мій зять краще в армії служить, ніж носить шайби у вухах і фарбує волосся у малиновий колір!!!!
Фізичний розвиток і психічний, зовсім різні речі, може бути дістрофіком, а бачити всякі жорстокості цього світу, і нічого, живе.. але таке є, просто треба краще психологам працювати з військовими
Так і нащо така людина в армії? Хай працює "на гражданке"(не знаю, як це українською сказати)! Для таких людей тре створити офіційні способі "відкосити"! Відкупитись чи альтернативна служба! А за гроші, які держава з них отримає, утримувати армію! Але це такі слова красиві, а у реальності такого в нас (і в вас) не буде!
від вас і від вашого виховання залежить, якого дибіла приведе додому, ваша дочка чи син (я так думаю)
Дай Бог Вам сил, терпіння і розуму виховати Ваших дітей ідеальними... хоча... глибоко в цьому сумніваюсь... ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ---------- і всі козли тим користаються...
1. ви не за те переживаєте. щоб такого не було, треба свою доньку нормально виховувати. 2. а тих дурнів, що мало людину не вбили треба не в армію, а в колонію. чи ви їм "захист держави" довірите? 3. те, що вам не подобається як інші одягаються чи де сережки носять - то ваша справа. ваших прав вони не порушили. я сам такого не схвалюю, але я вважаю що примушувати людину одягатися чи фарбуватися так, як хочеться вам - це абсурд.
Сергій, одружуйтесь, родіть дітей, працюйте, а коли вас діти спитають: "тато, розкажи щось цікаве з армії, ось мого друга тато відслужив, стріляв з автомата, пригав з парашутом, ходив у походи на 90 км., навчився прийомів, тепер свою його маму захистити може! А ти довго служив, а? Розкажи щось цікаве... Будете втирати дитині, що армія то зло?" дитини шкода буде, я в тата тільки і розпитував про то! Особливо любив слухати про його собаку....