та ні то скорше у високоінтелектуальні професії не беруть без армії такі як міліція, даї, прикордонник, прокуратура... а в програмістів навіть диплома ніхто не дивиться ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- хто візьме меча від меча і загине! ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ---------- та і хто на нас нападе? Росія? ттак ми їй вже продані! Європа? так 50% здадуться і будуть жити в Євросоюзі
А не взяти і загинути? Чим краще? А якщо будуть посягати на честь ваших рідних? тоже будете слідувати релігії? А скажіть чому св'ященники, благословляють солдат на війну, а не кажуть кидайте зброю! Скільки було, що самі отці воювали... ---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ---------- Напевно Полковника тим дописом потішили
дарма смієтесь малося на увазі зовсім інше... подивіться на сьогоднішніх 9-11 класників, хай не всі, але на більшість... як вони вдягнуті, що вони собі у вуха пхають... я коли бачу хлопця з "тунелями" у вусі, мені хочеться потягти за ту дірку і відірвати разом із вухом... а від тих штанів з матнею між колін аж верне... армія відбила би моду на таку хе..ню (вибачте)...
http://www.youtube.com/watch?v=lk6Z8hyyfeQ&p=17B38079A36A87D3&playnext=1&index=6 Сергій тут певно буде в ролі зайця, а армія вовком, злим і не добрим
Я теж того не розумію... Але то принаймні не носить жорстокого характеру,це минуче...допоки він молодий-дурний,зелений...а армія,ну не буду говорити...мого знайомого мало життя там не лишили.....
якщо Вам у Вашому житті зустрічаються люди цих спеціальностей з низьким інтелектом, то це зовсім не означає, що такі всі... спілкуйтеся з розумними і освіченими...
А якщо не будуть посягати, що тоді? А якщо всі країни світу відмовляться від армії, що тоді? деякі св"ященники дають шлюб голубим і лезбіянкам, та інші недобрі вчинки роблять... це неозначає що вони поступають правильно! а що хіба не так?
свою позицію з даного питання я вже обґрунтував. я думаю, коли ви вигадуєте всяку маячну про страх і т. ін. вами керує не що інше, як заздрість. це дуже погана риса. виправляйтеся. може вам і є сенс піти послужить. а в мене є голова на плечах, є плани і є справи, важливіші за армію.
не носить??? Олюсь, я з таким на роботі що дня стикаюся... Від недисциплінованості і безконтрольності вони таке витворяють, що ти собі і уявити не можеш... Спочатку штани по коліно, потім музику придуркувата, пиво у шкільному туалеті, а потім спроби самогубства і знущання над нормальними дітьми, яких стає все менше з кожним днем... від нас дільничний і дитяча кімната не виходять... одного разу взагалі ледве дівчинку не вбили, бо вона пити не захотіла - зіштовхнули з третього поверху...
Та де там мені до Вас... Заздрити? Борони Боже, ще й Вам! а ті шо служать балвани значить? Не мають планів на майбутнє?
так... маю приклад в житті. в сусідів син - раздовбай повний був, ні вчитися не хотів, ні інтересів ніяких не мав, одні гульки в голові... а родина абсолютно нормальна, батьки освічені, грамотні люди, старший син вже в аспірантурі вчився.. але, як кажуть, "в сємьє нє бєз урода"... так ось, закінчив той з горем пополам школу, вчитися навіть в ПТУ не взяли... дочекалися батьки 18 років і відправили на службу (тоді ще 1,5 р служили)... за той час хлопця не впізнати... прийшов підтянутий, красивий парубок... за розум взявся, із колишніми компаніями зав'язав, пішов учнем до майстра, що меблі робив, тепер свою маленьку фірмочку має... жалкує зараз тільки за тим, що не вчився і освіту не здобув, і каже, що якби не служба, то або спився би, або був би в мєстах нє столь отдалённих... Я ж не кажу, що армія потрібна всім і кожному. Але таких "індівідуумів" туди відправляти просто необхідно, щоб дурь з бошки їхньої вибити, у прямому смислі цього слова...
повірте, як треба буде захистити своїх рідних, від якоїсь тварі, хоч зубами кадик перегризу, але рідніх в обіду не дам!
да ладно, чого ти так! просто люди, що з тим не пов'язані, так на те увагу не звертають.. а я ті проблеми бачу кожного дня...