Полковнику, тут не Вашу армію обговорюють. І ніхто з українських навіть салаг Вам честь не віддасть. Ви же не полковник НАТО, нє?
Полковнику,я не хочу вас образити,але мені здається що дві вищих освіти то краще аніж армія....проте....кожному своє.Я веду до того,що кесарю кесареве, а.....Богові Богове......Комусь служити, а комусь вивчати генетику і молекулярну хімію...міксу бути не може...повторюсь хтось створений для армії , а хтось щоб просувати науку...
Убіть ми вас нє убйом но почкі отобйом! Я не знаю чого б вона його навчила, тільки скажу чого та армія навчила мого чоловіка - озлобленості і терору. Знущатись над іншими лише тому що до тебе так відносились, а коли запитала а яка ж за тим логіка і християнство де? А він мені в армії ці поняття відсутні. Чоловік служив в армії але не вважає що всі підряд повинні там побувати. На мою думку, якщо має бути армія то лише наймана і туди мають іти ті люди які справді люблять воєнну справу. Перші кілька місяців муштри є дуже важкі але є люди які знають ради чого вони переходять муштру бо потім або будуть воювати в гарячій точці або будуть працювати на воєнну індустрію. Це я зараз про неукраїнську армію говорю. Свого сина ніколи б до армії не пустила. ---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ---------- А в Америці можна робити і то і друге. Власне воєнні наукові центри мають найкраще обладнання.
Я люблю професіоналів. Все. А якщо якогось мамусиного синочка, котрий думав, що праски бувають на дистанційному управлінні, туди запхати, то він буде той час в армії молитись, аби він закінчився і по поверненні хіба видихне з полегшенням і забуде про праску, як про страшний сон. І я не хочу, аби майбутні захисники Вітчизни ВЧИЛИСЬ В АРМІЇ ПРАСУВАТИ! Маразм... В армію мають йти люди психологічно готові до складних умов, до труднощів, з усвідомленням, що може настати ситуація і кожний день може бути останнім в їхньому житті. І отримувати за це все гроші, бо солдат - перша людина в державі, котру треба годувати.
Мій чоловік встиг і в університеті відучитись, і в армії відслужити, і розуму в нього не поменшало від цього... А на ту роботу, де він працює, без служби в армії нічого і йти...
а на тій роботі де працює мій чоловік йому та армія не в ...ці ні в голові не потрібна була. Хіба дурнувате тату має на руці на спомин, і то по п’яні зроблене отже воно криве і ніхто не розбере що там нацюкано.
Люблю Марусю як ви висловлюєтесь Я всетаки маю думку що армія не може бути насильна...в армію мають йти за покликанням і бажанням,тоді то буде справді армія з усіма її аспектами... А защищать Родину...маячня....коли таке не припусти Господь буде...то з нашою амоніцією і всіми отими ділами ми будемо далеко в дупі...Соррі за вислів..... П.С. Нічого проти армії немаю,особливо тішусь за людей ,котрі себе в ній знайшли,навіть люди в формі мені подобаються(такі сексуальні)але попри те вони ше мають бути хорошими людьми,вірними мужчинами ,відповідальними батьками, а не тільки з завішаним ярликом "я пройшов Крим Рим і армію"......чи то пак....з татуюванням,як каже Маруся....якого "віки"розмили.
в Біблії сказано: "Не вбий"! Це одна з заповідей! тому навіть не треба навчатись когось вбивати!!! В Біблії сказано: "хто візьме меча від меча і загине"! Ви неправильно розумієте слова Біблії, раз цитуєте її так... Ще Г. Сковородв писав що людина мусить жити по "сродній праці". І якщо комусь вдається вправно марширувати чи гарно воювати і крім того він нічого невміє - то нехай тим і займається! Але крім марширування і вбивання людей, чи навчання вбивати людей, можна і щось інше, більш корисне робити і бути більш корисним суспільсву ніж марширування і тп. Щоб робота була виконана ЯКІСНО нікого і ніколи не можна до неї змушувати... А то буде як в нашій армії, що не навчання то якісь трафунки, то в жилий дім Броварах ракетою попадуть, то пасажирський літак над Чорним морем зіб"ють, і тп.. Тут нас треба від такої армії захищати! І ще я десь тут вже писав, в нас ніколи не буде "українського Біла Гейтса", бо в Америці в 20 років Марк Цукенберг фейсбуки придумує, Ларрі Пейдж І Сергій Брін гугл програмують і заробляють міліарди, з яких платять державі немаленьки податки, доречі! А в нас молоді люди замість того щоб щось корисне зробити, тільки думають як відкосити... Як думаєте хто своїй державі більше допоміг Марк Цукенберг, Ларрі Пейдж чи Сергій Брін чи тіпочок що виконав свій "громадський долг перед Батьківщиною" рік часу підмітаючи плац?
А нарахунок демотиватора: Там і армія не допоможе....а тільки ті хлопці над нормальними будуть знущатись і гнобити.... Там клініка...таких треба у виправну колонію строго режиму.....ото може навчить,хоч сумнівно... Армія - це честь мужність відвага( такі асоціації) а не дибілізм,фашизм...жорстокість... Імхо ...........
Я завжди давувався безапеляційності тверджень дилетантів. http://en.wikipedia.org/wiki/Military_service
Поради мої не впирають? Не бери повісток! Нехай тобі впаяють від 3 до 5 будеш знати! Ну і шо Ви тоді розказуєте? Незамінимий ти наш! Яка то така робота, що Вас взяли без військового квитка, та щей не оформили! Сказажіть, що боїтеся армії, ніхто не осудить! Не служите Ви ніфіга! "КУ" надала Вам права, а також обов'язки, саме обов'язкам Ви і коритесь, а не владі! Та йому мені здається готові були підказати, але людина погано себе зарекомендувала... ІМХО Честь віддають там, на 100 метрівці! Дивіз спецпідрозділу "Альфа" ЖИТТЯ - БАТЬКІВЩИНІ, ЧЕСТЬ - НІКОМУ!
я вам нічого доводити не буду. ваша думка - ваше право. я не бачу причини іти в армію. натомість багато причин не іти туди.
Є дуже багато тупосте які нам не зрозуміти про армію! Ви подивіться фільм про "Французький іноземний Легіон" а потім вже говоріть, що в нас тупості в армії! Ви зрозумієте чому Ви робите ці тупості!
якщо вам цікаво то йдіть, робіть, дивіться... мені наприклад теж нецікаво. Для чого вивчати тупості? Щоб потім розуміти ці тупості? Для чого навчатись вбивати, якщо в Біблії написано не вбивай? Я наприклад з задоволенням би краще подивився фільм "Социальная сеть" (The Social Network) який тільки вийшов 1 жовтня і за 5 днів в Америці, вже зібрав 23 млн. дол. Оце дійсно цікаво подивитись, як щось творилось і як люди досягнули успіху. Може щось собі цікаве зобачу
Кесарю - кесареве, Богові - боже... ---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ---------- тоді треба йти у військове училище... не плутейте праведне з грішним... ---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ---------- Програмістом?
Ви прочитайте, що пише на спині того солдата! Нитиків туди не беруть! Для таких як Ви є мітли, швабри ітд! А є якесь одне загальне розуміння Біблії? Я подивлюсь, що Ви заспіваєте коли почнеться війна! Тоже будете казати вбити то гріх? Інстинкт виживання візьме гору! Треба окрему тему про це створити!
Так народ, дискусія мені тут надоїла... Мова тут не про те, чи потрібна армія. Армія ПОТРІБНА!!! Ідіть і служіть ще на один термін вже (тепер і жінок беруть), хто хоче. А я піду коли вона набуде змісту армії. (в тому числі і у віськовий час...) А поки що... дозвольте відкланятись...