А також навчитись прати і прасувати СВІЙ одяг. САМОМУ. Чистити СВОЄ взуття. ВЛАСНОРУЧНО. Щоранку голитись і приводити себе в людський вигляд. Відповідати за свої слова і вчинки. САМОМУ,а не з допомогою мами,тата,родичів,знайомих,друзів. Дєдовщина... Якщо ти чоловік,то ніяка дєдовщина тобі не страшна... Ех...кому то пояснювати...
Ще в 16 років то вмів і що? Голитись почав пізніше... Зачісуватися так і не навчився але в армії є нулька... Нє?
Ну якщо вам для цього потрібна армія, а самі ви цього досягти не можете, я вас чудово розумію! Ідіть в армію! (якщо вже були - моя, вам, пошана) А мої батьки вже кілька років як на пенсії і вони вже давно допомагають мені виключно морально. А я їм матеріально. Родичі мені не допомагають взагалі. Так що для мене ці ваші слова - не аргумент.
Може це аргумент - в деяких танках є бортові комп'ютери - логарифмічна лінійка називається... Уявляєте! На совецькому комп'ютері навчитеся працювати!
І я вмів. З 14-ти. Відколи на кавалєрку почав ходити. Але знав,що,вдома є мама,чи бабуся,які зацирують дзюрку,чи виперуть і попрасують штани,які мені ліньки було самому випрати. А,в разі потреби...маю на увазі суто хлопчачі проблеми - в любий час могли приїхати брати,підбігти колєґи....в ті часи...на крайняк міг підписатись район. А в армії все доводиться самому. І виявляється,що насправді,ти дуже мало вмієш. Вдягнутись і привести себе до ладу за три хвилини(ще й заправити ліжко) . Мати акуратний вигляд...можливо то лиш в мене такий бзік. Відстоювати своє я. Важко пояснити...
Нічого армія не вчить. Хіба що людина йде зовсім "теплична", яка важче... від сосиски нічого в руках не тримала... Армія вчить не думати, а виконувати наказ. Сказали - "копай" - копаєш. Сказали "стріляй" - стріляєш. Сказали "отбой" - спиш. Або не спиш, заникався і тихенько смажиш делікатес - картоплю, і молишся, щоб діжурний по часті не нанюхав. Можливо, єдине, чого навчить армія - це не "понтуватися", а жити в чоловічому колективі, де треба за "криве слово" чи приниження і кулаком в пузо добре заїхати (на всякий випадок), і отримати кулаком, і встояти при цьому. Армія - це 100% "закон джунглів". А взагалі - це найтупіша на світі річ, де ідіотизм тиражується, а примусове (наказ) виконання якихось дій - доходить до абсолютно ідіотських форм. На гражданкє начальнік-"повний дурак" скоро залишається один, бо ніхто з ним не працюватиме. А в армії накази такого - виконуються, і всі, хто в ієрархії нижче, також стають дурнями, бо просто змушені той наказ виконувати.
І взагалі, мене ця тема розізлила, може я комусь скажу зараз в образу, але наші чоловіки зовсім зпопсились, якшо зробили службу обов*язковою то наберіться мужності і йдіть і служіть, всі так кричать, що люблять свою країну, але в армію не підуть, зараз фотографії з хлопцями які плачуть, а вони б мали показувати жінкам які вони мужні і все вміють. але з одного боку я згодна, що наша армію тільки до гробу доведе, але люди завжди мають можливість щось виправити знайти у своїй справі спільників, а не пісяти кип*ятком зі страху. ставте мені мінуси. то моя думка. знаю, що тут демократія відсутня і мій день 8- ме березня. ---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ---------- але це вчить дисципліни якоїсь, стриманості, це правильно, хоча всі добре розуміють солдати на війті це пушечне м*ясо. не знаю як то українською сказати, так як не вживаю цього слова.
Одним словом - все по Швейку ---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ---------- Одному, другому майору заїхати по фізії, за невічливе ставлення до людей... Правильно зрозумів?
ви читали попередні пости? до чого тут страх? тут вже сотню разів писали, це даремна трата часу! думку з початку треба почути і обдумати, щоб коментувати.
Ви відповіли самі - про "гарматне м"ясо". Нічого іншого не вимагається. Армія має бути професійна. Бо є достатньо людей, які можуть і хочуть тим займатися, не думати, а підкорятися наказам. А ті, хто думає - вони шкідливі в армії.
Добре правильна відповідь на запитання теми: Від нашої армії - ТАК! (щоб дурних перепитувань не було)
та може й даремна, але це устав нашої держави і якшо ви живете в Україні і так сказано, що вам треба йти в армію то йдіть, в Біблії сказано, що треба поважати закони своєї країни, поважайте, ал то ваше діло. може й дурна трата часу, але будемо сподіватись, що наш світ стане кращим, а генерали добрішими також правда. але то спірне питання...коротше. просто якшо говорити, то одне протирічить другому,і треба якось тойвот. у мене багато знайомих служити після університету, було складно, нічо всі вижили, розумні, програмісти і адміни)))
Так я ж казав, що розумні шкідливі для армії, а не навпаки! От і вгробили армію... Я розумію так - є танки - мають їздити. Є літаки - мають літати. Немає пального? Нехай літає 1 літак і їздить 1 танк. Але щодня. За рік на ньому покатаються принаймні 1000-2000 чоловік.То їм хоч згадати що буде, що в армії були!
А Вам поставити відповіді "Так" "Ні" важко було? а нафіга тоді форум? Шоб всяким там розказувати, як косити? я вже Вам дав дружню пораду! Якщо Ви працюєте на законних основах, то Ваша посада за вами і буде! Вас не можуть звільнити! перечитайте трудове право! а виявляється всьо набато глибше! Сергій, ти не ВЛАДІ СЛУЖИШ! А Батьківщині! А Ви не рівняйтесь на нього, будьте кращими! Якшо до армії був гнидою, нею і останеться, то вже на всьо життя! (Сергій, то не до Вас)
Ну ви смішні. Є гілка. У гілки є тема. Якщо гілка створювалась для обгорення "як відкосити від армії", то в ній треба писати ЯК відкосити від армії. Не про армію, не про літаки, не про капусти чи королів. Не про те, НАШО косити. А про те ЯК. Все інше називається офтоп. Ви цього не знали? Чи це так складно для розуміння? Форум - це форум, а не базар. І її теж можна вважати офтопом. Якби та якби, в роті виросли б гриби. Так. Служу їй. А корюся владі. Я думаю, користі для батьківщини там від мене буде не багато.
Сергій-в армію Вам треба бо інакше не бачу шансів що зрозумієте що питання як відкосити від армії на форумах не задають .Крім того якщо Ви такий успішний (машина хата і все в хату за пару років)в вашому віці то напевно незамінимий фахівець якого і через рік будуть чекати з букетом квітів кервництво фірми на брамі в\ч.