Чи потрібно косити від армії?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Serhiy, 5 жов 2010.

?

Треба чи ні? (враховуючи всі фактори нашого часу)

1. Так! Я сцикун і дядька з мене зробить тільки армія.

1 голосів
    7,7%
  2. Так! Я дядько, але я хочу довести це собі і всім іншим.

1 голосів
    7,7%
  3. Так! Я хочу там знайти роботу.

2 голосів
    15,4%
  4. Ні! Буюсь.

2 голосів
    15,4%
  5. Ні! Є важливіші справи.

7 голосів
    53,8%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я недаремно привів вище цитату Шикльгруббера. Повністю згідний. Нинішні віруючі перекрутили все на світі. "Не вкради"...але в кого не вкради? Вони ж,зволочі,крадуть,га? "Не вбий"...але,кого? Зрештою,навіть поняття "Захист Батьківщини"...нівелювалось...бо служити в армії України...ще держави,що поки що має кордони,закони,Конституцію...непрестижно...некомфортно...нема жіночого тепла...а хоцца...фізично попрацювати треба...влом же ж...а ще й в писок можна дістати,а поруч ні братви,ні знайомих,ні мами...нє...таке нє пайдьоть. Настругати дєцків,озолотити воєнкомат,спригнути на "дурку",любЕ. Аби лиш не туди. Хм,мабуть я таки ретроград-ідеаліст...

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Справа ще в тому, що якщо всі до одного почнуть морозитися від армії по своїх економічних інститутах, то чи буде вона тоді взагалі? Військові кафедри у ВУЗах випускають таких "лейтенантів", що просто курам насміх, сержант з піврічним стажем строкової служби знає від них вдвічі більше, поставити такого "офіцера" командувати -то буде другий 41-ший рік. До того ж військові кафедри -розсадник коррупції. А на контрактну службу записуються сільські неосвічені хлопці. Назвати це все коллапсом - це нічого не сказати.

3. Максим

Максим Well-Known Member

От-от. Але зате якщо взяти в сумі кадрову армію і резервістів, то за цим числом Україна посідає 14 місце в світі, легко залишаючи позаду такі військово сильні країни, як Німеччина, Франція, Італія, Велика Британія тощо. Тільки якість не та. Складається враження, що українську армію утримують не з військовою метою, але для такої собі виховально-профілактичної роботи з юнаками.

Зрештою, і дописи в темі це підтверджують - прихильники примусової служби в армії не писали (або майже не писали) про обороноздатність країни, навчання військовим наукам, але в ліпшому випадку про обов'язок перед законом, в гіршому - можливість юнакові навчитися дотримувати особистої гігієни і спілкуватися з представниками різних соціальних прошарків різного рівня розумового розвитку.

4. sani

sani Well-Known Member

Якщо знову ж таки брати Біблію, то там конкретно написано НЕ ВБИЙ.
    Там не сказано, що "не вбий, але за Батьківщину можна", чи "охороняючи державу", чи "людину іншої національності", чи "іншої країни", там не сказано, що можна вбивати на війні, там нема ніяких АЛЕ.
    Там конкретно написано НЕ ВБИЙ.
    Якщо ви про то...

Тому якщо підкорятись даній заповіді то НЕПРАВИЛЬО і навчатись війні, чи вчитись вбивати людей!
    для чого і створена впершу чергу армія...

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Та жодній заповіді не можна підкорятись.хто ж підкоряється?
    А захист батьківщини...то ж фігня..."ворати тре" (с)..яка Батьківщина...
    А,якщо йти..то створіть мені комфорт...кубіту фпастєль....
    І гроші за то платіть..я ше подумаю...
    Ех...
    Вони ж,зволочі не служать,нє?

• Подобається Подобається x 2
  6. sani

sani Well-Known Member

А для чого тоді ті заповіді?
    Жити за "сродною працею" (с) Г.Сковорода

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

- дійсно тирили. І зараз тирять. Бо завдяки зусиллям суспільства, армія стала новою УПА. Тільки розшифровується інакше - Українська паперова армія. Не маю бажання шукати свою польову сумку і показати загалу весь набір планів, інструкцій, алгоритмів, переліків, списків, графіків..., які "зобов"язаний" мати з собою офіцер на перші три години дій після сигналу "Тривога". А папір, сцуко, не видають. Виходів два: - купити за гроші, що призначені сім"ї чи придбати за рахунок солдат.
    - горілку п"ють. І пили. І будуть пити. Але побачити в робочий час офіцера п"яним, щастить все рідше і рідше.
    - прапорщиків перестали випускати ще при Паньку... А щоби потрапити з цивілки на посаду начскладу, годі навіть мріяти.
    - а от "уявляти, що ж робиться в неспокійні часи" не раджу... Бо ваша уява не має жодного відношення до армії.
    - військова кафедра випускає лейтенантів не курям насміх, а для комплектування запасу на випадок особливого періоду.
    - сопливий "сержант" з піврічним досвідом строкової служби - це міфічна істота. Чи плід уяви "знатока армії" з Франківська. І рівень його суперзнань...
    - не сільські неосвіфчені хлопці, а безробітні хлопці, які не можуть знайти роботу.

Пишіть ще - поржемо...

8. Romko

Бігме,тоті свідки більш дотримуються заповідей,ніж наші побожні.

Умгу...
    тому й маєм те,що маємо...(с)..
    Тому й УПА програла...бо "ворати тре"...і страшно ж було...ану ж заб"ют...
    Пам"ятаю перші мітинги...88-й рік...ми(спадки) починали скандувати "Ганьба байдужим"...і готові були до всього...
    Пам"ятаю багатьох своїх товаришів,що їм батьки забороняли йти до нас...бо ж можуть з іституту вигнати,як же?
    байдужі перемогли....
    Так і тут...

Останнє редагування: 11 жов 2010
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А що смішного? Мені уяву вмикати не потрібно, що на власні очі бачив - те й пишу.

Та що ви кажете, а може стрийські тверезі вояки з великою вислугою і досвідом - теж міфічні істоти?

А принципова різниця в чому?

10. VasMT

Може відкриєте військову таємницю і розкажете де і коли служили... І ким...
    Пояснюю для фсяких цивільних: в сучасній армії на посади молодших командирів призначаються військовослужбовці служби за контрактом, які прослужили в ЗСУ не менше року. Строковиків, як правило, на ці посади не призначають. А якщо призначають, то в/звання "сержант" не присвоюють.
    В тому, що неосвічених бовдурів в військо теж не дуже беруть. Чим вище безробіття, тим краще для армії. Є з чого вибирати.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

VasMT, до чого ці статути тут? Я служив 98-2000 роки, в нас 99% сержантів були строкової служби.
    І до чого тут це все взагалі, люди думають служити чи ні в принципі, а ти тут памороки відразу статутами забиваєш.

До речі "для фсяких цивільних" ще хочу додати що кадрові військові або ті, що мають велику вислугу років - традиційно люди із зрушеною психікою, незважаючи були вони в бойових умовах чи ні. Так що недарма в них пенсія в 45 починається.

12. sani

sani Well-Known Member

чого нарікаєте? як видно з Ваших дописів, вона Вам подобається і нічого змінювати не треба.

А не було би набагато краще зробити реформу в армії?

Набирати туди тільки охочих. Щоб керувати не вимушеним стадом охломонів, а високо кваліфікованими людьми, в яких в очах горить бажання і любов до цієї професії?!
    Щоб армія була професійна!
    І брати треба не кількістю, а якістю.

так от поки ще жива людина, яка застала СССР, маєм те,що маємо...
    чому Мойсей водив народ 40 років по пустелі?..

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як же це зробити? Хто туди піде, коли там зарплата 1000 грн.? Пального немає - літаки не літають, танки не їздять - як навчання проводити, яка може бути боєздатність і професіоналізм? Тільки й ідуть, як ви кажете, охломони, просто від безвиході йдуть.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

16. sani

sani Well-Known Member

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

не втримався...

Як би у вас був вибір - то так, а на разі назва теми цілком правильна...

Ви не згідні?

18. VasMT

Ви неправі... Я вже безліч разів говорив, і буду стояти на цьому, що нашу армію потрібно міняти. Але не так, як це робиться зараз... Бо, що би не робили, все одно паровоз получаєсі..

Дайте армії грошей і вона сама себе реформує, без влади...
    Є зустрічна пропозиція - всім хто старше 19-ти фтворити атентат або примусову евтаназію... Отоді запануєте...

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чому?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цікаво:) В Чилі колись військові самі себе реформували.

а де твій аватар? :)