Чи потрібно косити від армії?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Serhiy, 5 жов 2010.

?

Треба чи ні? (враховуючи всі фактори нашого часу)

1. Так! Я сцикун і дядька з мене зробить тільки армія.

1 голосів
    7,7%
  2. Так! Я дядько, але я хочу довести це собі і всім іншим.

1 голосів
    7,7%
  3. Так! Я хочу там знайти роботу.

2 голосів
    15,4%
  4. Ні! Буюсь.

2 голосів
    15,4%
  5. Ні! Є важливіші справи.

7 голосів
    53,8%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Наука життя триває...все житття. І дуже часто,перед черговим життєвим іспитом, виявляється що ми абсолютно не готові... Для мужчин,армія - один з таких уроків,перших уроків,які потрібні,щоб знати відповідь бодай на якесь запитання з білету на такому іспиті. Хоча...кожному своє...в кожного свої іспити...

Останнє редагування: 9 жов 2010
    • Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Роман вже відповів, але я свої 5-то копійок всуну.
    Не знаєте статистики, скільки скалічених дітей повернулось зі школи додому?
    Не знаєте статистики, скільки скалічених дітей повернулось із дискотеки додому?
    Не знаєте статистики, скільки скалічених дітей повернулось із вулиці додому?
    Не знаєте статистики, скільки скалічених дітей повернулось з поїздки скутером, що мама купила?
    Не знаєте статистики, скільки скалічених дітей повернулось...

А тепер... Ви знаєте скільки скалічених дітей і гробів повернулось додому в Україні з армії?
    Мені влом шукати, але знайте. Іх НЕПОРІВНЯННО менше. Наприклад у 2005-2007 рр в наслідок "дідівщини" в армії загинув ТІЛЬКИ ОДИН солдат. Не лізьте в армію...

• Подобається Подобається x 3
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Как страшно жить...

І армія, звісно, допоможе.

А нам, дівчатам, що робить?
    Не знаю, не знаю.

Але всі причини, названі Вами - звичайне життя, буденне життя, кожного дня дитина здобуває цінніший досвід (з моєю допомогою), ніж коли перерослий хлопчик буде бавитись у живих солдатиків.
    Тут навіть не знаю, що сказати, бо відношення двояке. Бо розумію, що означають ті люди для країни. З іншою сторони хочеться сказати:"Боронь Боже, Михайлович. :) Після особистого досвіду - ні ногою."
    То, мабуть, "тільки" тому, що признали, що сам собі руки за спиною зв'язати не міг?

А по незагинулих статистика не ведеться...

Останнє редагування: 9 жов 2010
  4. sani

sani Well-Known Member

Якщо рахувати ТАК статистику, то можна сказати що тверезі водії набагато небезпечніші ніж п"яні.
    Тому що аварій з тверезими водіями набагато більше ніж з п"яними...
    але так ніхто не рахує

• Подобається Подобається x 5
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

та й справді... в нас вистарчить дитину на американський футбол записати аби школу життя пройшов, але он розуму то там явно не додасться.

А он мого сина в армію нільзя, він в мене євґейській мальчік і тільки на піаніно і компютерних клавішах грає, зато інтелект у нього розвинений набагато краще за багатьох його однокласників. І шо будєм дєлать?

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

армія, зона... - наука життя... смішно то слухати. Все життя є наука життя, різні ситуації, місця перебування є наука, але щоб армія/зона робила когось людиною... сумніваюся.
    Ромко правильно написав, там вовчі закони. А виховання серед вовків навряд чи когось робило людиною. Так, в армії видно швидко хто є хто. Але тут справа зовсім не в армії, а в тому, що там є труднощі, особливо у хлюпиків, а на труднощах зразу людину видно хто є хто, тут і армії не треба. Ну а з зони незнаю чи багато верталися незламаними і людиною. Зона нівечить людину.

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

в армію, щоб зрівнявся інтелект.:haha: Жарт, Марусю, жарт.

• Подобається Подобається x 8
  7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Така армія, що зараз існує в Україні, нікому не потрібна.
    Армія повинна бути професійною.
    А призовна армія - це пережитки совкових часів.

• Подобається Подобається x 7
  8. coolzak

coolzak Well-Known Member

можна і екстримальними видами спорту займатись і бізнесом але основне що відрізняє армію від них що в армії мусиш знайти спосіб порозумітись з оточуючими людьми-втікти нема куди-в бізнесі можна змінити податкову через зміну адреси чи профіль бізнесу якщо проблем забагато. в спорті ти 3 дні в горах а потім додому та і з ким іти туди сам вибираєш.в армії нема куди тікати-мусиш жити з тим колективом який доокола.їсьти що дають.вирішувати проблеми від яких не сховаєшся і не відкладеш на завтра.вчишся швидко правильно оцінювати людей і їх наміри .можна всього навчитись і поза армією але там така наука стиснута по часі і помилки бють зразу і боляче(необовязково фізично)

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так, без цього в армії нікуди.

Але людина мусить вирішити, чи згодна вона віддати роки (чи рік?) часу за школу вміння розумітись. І чи треба їй ця школа (особливо, якщо в неї це вміння вже є).

І знову ж таки - слідуючи цим аргументам, це все ніби тільки чоловікам потрібно, жінкам - ні.

Я завжди вважала, що в армії виховують воїна. Тобто, людина йде служити, присвятити ціле життя захисту народу, країни, навчитись всього необхідного для цього - переносити навантаження фізичні і психічні, набути необхідних знань. А в нас здебільшого то "відбувають" і дні рахують. "Сто дней до приказа"...

10. Templar

Templar Дуже важлива персона

Те що в армії навчать дисципліни ітд... То всьо другорядне!
    В першу чергу, навчать тримати зброю в руках, і кожен поважаючий себе чоловік повинен вміти з неї стріляти!
    ІМХО

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

людина в 18 років має як правило дуже перебільшену оцінку власних можливостей і вмінь і в армії це оцінку змінюють на більш реалістичну.а вміння переносити навантаження це само собою.

12. VasMT

Я вже наводив посилання про призовні армії в світі. Вам би, свідомітам, радіти... Росія постійно загрожує, регіонали готуються продати вас за тридцять чогось там, донєцкі з луганскімі узурпують вас... Хто вас навчить військовим справам? Фашистів-гітлерівців вже нема, слава Богу, щоби там вишколи проходити...
    Строкова військова служба направлена в першу чергу для того, щоби навчити азам, елементарним речам пов"язаним з війною. Ось тому всі чолокіки є військово- зобов"язані. Ще й на збори здалось би викликати. Правда дєньог нема. А ви - школа мужності, ляля-фафа... Туфта то всь, ті ваші "роздуми"... Не лізьте до війська...

• Подобається Подобається x 1
  13. sani

sani Well-Known Member

деякі того ще в дитячому садку вчаться ;) якщо там не навчився, є школа, університет...

для того і армії не треба, в кожного є "добрі" сусіди, співробітники в кінці кінців теща :) з якими не один рік можна провести.

На поїсти кожен собі мусить сам заробити, а не чекати що щось дадуть.

Всі люди кожен день таким займаються.

так я не розумію, а причому тут армія (в тому контексті що Ви написали)

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Війною з марсіанами? хто на нас нападе? я вже про то писав вище...
    Росія? так ми вже частина її,
    Європа?..так майже усі здадуться, щоб жити в Євросоюзі, і щоб їздити на роботу без віз!!! але ми їм і даром не треба... :sad:

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

Сьогодні НЕ середньовіччя! Сьогодні один хілінький ботанік-атомщик зробив ядерну бомбу, інший ботанік-очкарік запрограмував траекторію польоту ракети, а пірожок з пузом натиснув на кнопку і полетіла балестична ракета, яка стерла з глобуса пів материка... от Вам і всі ази війни в 21 сторіччі!!! І мечами ніхто не махає...

14. Templar

Templar Дуже важлива персона

Я вважаю, що війна буде, років через10-15 але буде!

ІМХО!
    P.S. тільки не треба кидатись на мій допис, як на тему з "Громадянської війни не уникнути"!
    Будь ласка!

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

То вже не просто війна!
    А ядерна війна!

15. sani

sani Well-Known Member

Що помішає США в такому разі використати ядерний арсенал?

але ключове слово "війна"
    а як писав VasMT
    а щоб вивчити ази ТАКОЇ війни то треба знати фізику, ядерну фізику, математику і не просту а вищу, алгоритми і програмування ....
    таке в армії вчать? ні! для чого вона здалась?

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Для Израиля это - жизненная необходимость, потому что у них перманентная война с Палестиной.

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Это понятно, а зачем у нас

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Вот именно, зачем Украине нужна армия? С кем мы собираемся воевать? С Молдовой? С Турцией?
    Армия - это пустая трата денег налогоплательщиков. Умеют только чужие самолеты сбивать. Надо сократить армию до минимального количества пограничников (по контракту) и все.

20. VasMT

Угу... Он скільки ботанів по світі... І фсі кнопку тиснуть...
    Армии мира

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

А Греция? А Финляндия? А Германия?

а де твій аватар? :)