Чи потрібно косити від армії?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Serhiy, 5 жов 2010.

?

Треба чи ні? (враховуючи всі фактори нашого часу)

1. Так! Я сцикун і дядька з мене зробить тільки армія.

1 голосів
    7,7%
  2. Так! Я дядько, але я хочу довести це собі і всім іншим.

1 голосів
    7,7%
  3. Так! Я хочу там знайти роботу.

2 голосів
    15,4%
  4. Ні! Буюсь.

2 голосів
    15,4%
  5. Ні! Є важливіші справи.

7 голосів
    53,8%
  1. coolzak

coolzak Well-Known Member

в 14 ще не беруть-тільки з 17 за згодою батьків
    а взагалі моя точка зору що за тими всіма відмазками чому не іти в армію елементарний страх відірватись від маминої спідниці

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не завжди.

Брат чоловіка займається екстремальними спортами, тиждень взимку на Боржаві в одиночку чи в парі з колегою - не проблема, тобто хлопець сам про себе потурбується, підтримує фізичну форму, їхдить в експедиції ітд. У цьому випадку, вважаю, армія йому не потрібна зовсім у сенсі "відривання від спідниці".

Чоловік би мав мати внутрішню самодисципліну, але до того його мають вести батьки, не чужі дядьки, держава чи ще хтось.

• Подобається Подобається x 4
  3. Templar

Templar Дуже важлива персона

Правильна штука!
    Я тоже в такому рік провчився, Ви йому скажіть зразу, як будуть з нього там прікалуватись, обзивати, знущатись, нехай зразу їх гасить! І так шоб гематома на пів мордяки була!
    В мене в ліцеї були такі проблеми, хотів там вчитись і перший семестр нікого навіть пальцем не трогнув, а потім розпустив руки, і зрозумів, що з ними я довго і протягну або виженуть або посадять! Во так! :sorry:
    А в ліцеї то мене подобалась, правда халтурив там... Але то таке!

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ціхо,чоловіче....:shutup:
    А то,з"явицця тема:"ЯК ВІДКОСИТИ ВІД ЛІЦЕЮ"...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  5. Un.Known

Повагу до себе можна викликати не тільки кулаками і можливістю гематоми...

6. Templar

Вам не зрозуміти того!
    У взводі хочуть найти людину для насмішок!
    Вони мене вибрали, моя вина в тому, що з початку їх не валив!
    Бо думав, що буду там вчитись! А фіг, мені просто бабці шкода було, вона ще просила щоб я там вчився. Ну не склалось, в коледжі в мене проблем немає бо мої одногрупники знають, будуть язиками тріпати, так зразу получать!
    Мене ніхто не трогає і я нікого!
    Життя в цілому я задоволений

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

Косарі блін!

• Подобається Подобається x 2
  7. Un.Known

Не сперечаюсь, не зрозуміти, я завжди вважала і буду, що стати авторитетом можна іншим способом, ніж бійка.
    Інші способи знаєте?

Ви розумієте, що кулаками здобуваєте тільки респект до Вашої сили, але не любов і не пошану, як до людини?

8. Templar

Може я не так виразився!
    В коледжі в нас нормальні стосунки у всіх, просто кожен знає, що якщо щось почне ляпати язиком, зможе получити, і я в тому числі!
    Просто треба зрозуміти, за що ти полчув і робити висновки!

9. Un.Known

Можливо, і я не так. )

Стосунки треба довести до такого рівня, аби в голову не прийшло "ляпати язиком". Тобто, бути таким, аби про Вас подумати погано не могли, не тільки сказати.

10. Templar

Ну Ви повинні розуміти, що людина любить ляпнути, а потім думати, що вона ляпнула!

11. Un.Known

Так, розумію.

А інколи їй соромно, інколи вона шкодує, інколи б сама собі дала потиличника.

А інколи треба бути великодушним і прощати. За це також людей люблять і цінять, інколи ми даємо своєю великодушністю кращий урок, ніж кулаками.

12. sani

sani Well-Known Member

не кулаками, а інтелектом треба "валити"... і так щоб потім ніяких питаннь не виникало. А кулаками то нічого не вийде, максимум короткостроковий ефект ;)

• Подобається Подобається x 6
  13. Templar

Ну звісно, що так!
    Якби ми били один одного за всяке сказане була б біда, то вже коли дійсно виходить за рамки, тоді треба провчити!

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

Ну так є різні ситуації, погодьтесь! :)

14. Un.Known

Якщо у людини є біцепси і інтелект, я більше її буду поважати, якщо вона використає інтелект. Словами можна відшмагати болючіше інколи...

Я не проти використання сили. Є типи, котрі інтелекту не оцінять. І якщо бачите когось, хто знущається над слабшим, то найдієвішим способом його виховати швидше всього і буде тільки нокаут.

15. sani

sani Well-Known Member

Скажем так, майже усі ситуації можна вирішити інтелектом, кулак то вже крайній медот, для недоганяючих.

і вернемось до армії, так от в армії інтелекту не вчать :sad:

16. Romko

Скажім так:для тих,кого він(інтелект),в наявності - це полігон для тренувань по його(інтелекту) застосування.

17. sani

sani Well-Known Member

повірте мені, сучасний світ бізнесу, загартовує набагато більше і вчить набагато краще. Заставляє орієнтуватись в ситуаціях, приймати рішення і нести за них відповідальність! Такщо ваше порівняння що не йдеш в армію бо ховаєшся за маминою спідницею зовсім недоречні.

Знав приклади коли дорослий вуйко, прослужив в армії, але мама його влаштовувала на роботи, оформляла за нього різні документи, пильнувала щоб помився, поїв, прала, прасувала, готувала і тп... і чим йому армія допомогла?

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

не погоджусь з Вами, інтелект можна тренувати вивчаючи іноземні мови, вивчаючи високі технології, і тп...
    а підмітаючи плац, чи риючи окоп "от сюдова і до обеда" інтелект тільки притуплюється і народжується озлобленість...

18. Romko

Армія - наука життя в чоловічому колективі. Це лакмус для слабкодухих. Всі чревоточини зразу видно,їх не сховаєш. Не скажу,що лиш армія є цим лакмусом. Найперше,що спадає на думку - зона. Де простих нема. Майже всі навколо - вовки. Але,не бажаю нікому туди потрапляти. Ще...спортивний табір..хм...де теж слабаків швидко виводять на чисту воду.

19. Templar

20. Un.Known

Тут наголос на науку життя взагалі, чи в чоловічому колективі зокрема?

Бо науку життя можна і інакше здобувати. Звісно, якщо комусь треба більше дізнатись саме про чоловічий колектив - то кращої можливості не бачу.

а де твій аватар? :)