Ну 3 підземні паркінги вже робити будуть ніби 100%. Ще один сміло можно робити біля Універу під (або біля) парку Костюшка. Хоча проблему паркування в районі уріверу частково має вирішити паркінг біля Стефаника.
Ніколи не вирішать паркінги проблему з неправильним паркуванням, заторами і автівками на тротуарах. Не той у нас менталітет. Як ставили "раком" свої джипи, так і далі будуть ставити...
відверто кажучи їм спокійніше буде поставити свою автівку на паркінг ніж щоразу бути невпевнений у її цілісності Як мінімум ті, хто любить своє авто, будуть ховатися на паркінгах
нічо не трапляється з цілісністю автівок посеред центру міста в білий день! (бо саме в центрі і саме вдень це спричинає проблеми) І кажу вам знову - нікуди не дінуться авта з тротуарів і доріг! Нема таких що не любллять своє авто. Зато завжди є ті шо його ставлять де не слід.
Дуже потрібні. Але перелік визначений в 2007 році. Зараз 2010, а де паркінги? Інвесторів немає, а тем де знайшлись інвестори, завжди щось буксує. На цитаделі наприклад вже знайшли інвестора, а депутати-природоохоронці вирішили, що там має бути парк...
вотак! дайош парки Львову! Бункер в центрі знести в повітря! замість готелю на цитаделі зробити музей! забрати палатки з пивом з парку костюшка! геть торгашів - даєш чисте місто!
паркінги у центрі Львові потрібні, для мене їзда в центр чи через центр то катастрофа... спочатку думай як доїхати, а потім думай де то поставити... Хоча в європі з машинами ще гірша ситуація, в Афінах наприклад, машини так трабмують вздовш тротуару, бампер в бампер, що я думаю у Львові будь який досвідчений грек без проблем знайде парковку, навіть в центрі.
А в Іспанії паркуються на звук Та і чи багато греків їздять до Львова А на рахунок Європи то у всіх містах є паркінги і вказівники як до них доїхати. І в навігації можна задати відразу на паркінг. Для прикладу в Польщі невелике місто Ополе. І пристуній великий паркінг в центрі міста. І це місто яке не готується приймати Євро 2012...
В Амстердамі, наприклад, в центрі міста паркуватися взагалі не можна!!! Ми зяли авто напрокат, доїхали до готелю з аеропорту, і після того як взнали де паркінг ( за містом, назад на поїзді треба було їхати), поїхали і віддали машину. І нічого, люди привикли і не нарікають.
Якщо ваша робота пов"язана з постійним пересуванням по місту впродовж дня, то ви навряд чи будете користуватися паркінгами - витрата часу і грошей. Щодо паркінгів у 3-4 зоні від центру, - це якраз еуропейська практика.
я також так думаю, я сам люблю по тротуарам кататись)))) просто коли потрібно в конкретне місце не на довго, а місце для машини нема ніде... тоді перший вільний бардюр в допомогу)))
Ну дуже гарно! :ireful: І начхати на правила дорожнього руху. А людям ні пройти купками, ні проїхати калясками. Ще й вихлопні гази, яких і так не бракує, прямо в лице. Коли проходиш повз, доводиться не дихати, або закривати лице. Жах!!
Оце виходжу я з ресторану, як інтелегентна людина, а якась свиня мені на краватку наступила ) В кого то лице на рівні глушака? Чи то може SteelMaster БелАЗом їздить? Тоді він взагалі сміливо може паркуватись на даху жигулика якогось Є тариф 2 грн на нормальній стоянці і тариф 250 грн на тротуарі. ну а що робити якщо вибору то нема?
В дітей. Ще краще. Вихлопні гази не розповсюджуються тільки на рівні глушака. Або 2 грн за стоянку, або 2 грн за маршрутку.
Не вигідно просто будувати такі паркінги. Скільки то треба часу щоб вони окупились. А нашим бізнесхренам треба щоб місяці два-три було 500% прибутку...
той майданчик єдина спортивна площадка в центрі міста, але деякі дуже вумні дядьки зламали ам огорожу і паркують авто а колись там діти в баскетбол бавилися ((( але можна зробити паркінг під нею тоді так і відремонтувати площадку ---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ---------- Хочу заборону вїзду авто в центр і велосипеди Нехай центр буде для велосипедів
Чому не вигідно...паркінг то супер проект. Опалення не потрібно, світла мінімально. Якщо поставити автомати на в'їзді виїзді платити не потрібно паркувальникам. Якщо паркінг на 1000 місць і брати мінімум по 2 гривні в годину то порахуйте скільки протягом одного робочого дня можна заробити. Плюс нічна стоянка гривень 20 .Помножте на рік і переведіть в євро.
та яких ж це таких технологіях? вже ж пробували будувати підземний трамвай і сказали, що ніяк! я не проти підземних стоянок, але не у старовинній частині міста! біля великих супермаркетів, бізнес-центрів, трохи далі центру - прошу! а ж не у центрі нашого міста!