Нагадує тарганів, які живуть в брудній хаті. Поки в нас будуть наслідки совка, доти і плодитимуться всякі зезе.
Я такий наслідок совка, як ти сектант церкви макаронного монстра ---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- Ти про бандерівців, які за стільки років незалежності не можуть навести порядок в свому стойлі? Зрозуміло чому кацапня і пшеки вас не поважають.
Навроді вас? Тоді все стає на свої місця. По жизні чим заробляєте, напевно з Польщі який мусор перепродувати возите.
Зразу пізнати потомка совка. Воно ж,плюгавство гадить,де припреться. Так і твої предки - смердячі совєцькі безбожники припхались сюди колись,донині смородять. Тьфу.
Ти свою показав, більшого виблядка чим ти на цьому форумі немає, навіть місцева кацапня більше поваги заслуговує чи ти.
Цікаво, а де це у нас всі гуртом в один кабінет ходять на медогляд? Кожного року з дитиною особисто проходимо лікарів по списку і я вважаю це потрібно кожній людині, а не тільки школярам. Можна уникнути багатьох неприємностей з здоров"ям. Ой, таке вже джерело прибутків)))) Ми з малим перед початком навчального року проходимо і ніяких до кишені не пхаю. І правильно Ука пише, в головах батьків треба щось міняти, а не тільки стогнати, що кругом сволочі. Не подобається лікар з районної поліклініки, то ніхто не забороняє піти до іншого, який до душі..
Не знаю, мне кажется, что обследование -это очень важно, ведь оно поможет диагносцировть то или иное заболевание на ранних стадиях в случае регулярных обследований. Но другое дело , что врачи наши к таким обследованиям отеносятся несерьёзно.
Я думаю що все таки потрібно проходити медогляд дитині перед школою, навіть для того щоб зрозуміти яке саме фізичне навантаження можна дати дитині на уроках фізкультури, тай в загальному мати картину здоровя дитини.