Чи потрібні медогляди у школах?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем FutureFlame, 8 лют 2013.

1. FutureFlame

FutureFlame New Member

так и є, і питання в тому як зробити чоб медогляд був дійсно якісним...

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Заплатити....

3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

То краще зразу ж піти у приватну клініку. Лиш проблемка, що то доступно на рівнях не нижче обласних центрів :sad: Чи такий медогляд не канає?
    Оце з жахом думаю: я ж, коли вчилася, то ми щось навіть і не походили медогляд. До поліклініки в райцентр не їздили точно. До фельдшерки не ходили. Пам'ятаю буквально декілька разів, коли нас викликали до фельдшерки всім класом, там нас міряли, важили або робили прививки і всьо. І я ніби ще не дуже древня :) І не в такій вже аж глухомані росла.
    То колись не було медоглядів, чи я з Венери ?:)

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я троха древніша:))), пам"ятаю, що в нас медогляди були часто, лікарі приходили до школи. По принципу "хлопчики - ліворуч, дівчатка праворуч" нас заводили в різні кабінети і там окуліст, лор, хірург, терапевт нас оглядали. А ще кожного року шкільний зубний лікар оглядала (бррр, мені те дрєвне стоматологічне крісло досі в кошамарах сниться).

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

в гімназії у вас досі оглядає :)

6. Іспанка

Ага, знаю, на моїх уроках:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пам'ятаю тільки стоматолога і то певно якийсь приватний клієнтів нашукував....а так на воєнкомат гонили ...

8. Іспанка

А хлопців 10 -11 клас досі гонять:)

• Подобається Подобається x 1
  9. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

І за моїх шкільних років таке було, плюс гінеколог в старших класах.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

-Мамо в нас в школі сьогодні гінеколог огляд проводив...не було ні однієї дівчинки..
    -Ну може хоч одна таки була,...запитала мама з надією..
    -Так одна була, вчителька

:)))

11. shelev

shelev Well-Known Member

За кордоном, наприклад, завжди перед початком нового шкільного року усі особисто проходять мед.обстеження, а не так, як у нас, усі гуртом одним класом разом до одного кабінету :)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, медогляд в школі не те, що потрібен, чи непотрібен, він просто безкорисний.

13. Konfeta

Konfeta Well-Known Member

Звичайно, медогляди потрібні, і не тільки в школах, а і на підприємствах теж... І лікарі, які проводимуть ці медогляди повинні бути компетентні і зацікавлені у якості своєї праці. А не так, як у нас зараз....

14. morze

morze Well-Known Member

Заглянути в три дзюрки? Розум ігнорує, а статистика заставляє!

15. Zeze

Zeze Well-Known Member

В більшості випадків які вспливали в новинах батьки замість того щоб дітей водити по медоглядах вірили в боженьку і свічку в церкві, яка захистить їхніх дітей від незгод. А в результаті запущені хвороби і злоякісні пухлини, які призводять до смертей. І тут пережитки совка з банальними кардіограмами і тому подібним не допоможуть.

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

А свічка в церкві наскільки корисна? Переважно мудаки в рясах реомендують не звертатись до лікарів, а читати біблію, пити "святу воду" і ставити свічечку - всі хвороби виліковує. А потім спалахи різних епідемій, бо всі облизували з туберкульозниками всякі ікони і сьорбали водички з букетом болячок. Так і живем.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

медогляд необхідний.

якщо тримати дітей в холоді, як то у нас практикується, то зразу тре робити дослідження: як впливає 12 градусів тепла на дітей напротязі 6 грдин.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

свічка корисна навіть якщо її коє-кому вставити в зад - горячку можна збити:)

• Подобається Подобається x 2
  17. Zeze

Zeze Well-Known Member

Вот і я про то, кожному священнику в його товстий зад, щоб людям дурниці не говорили.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

вперьод, хто не дає?

• Подобається Подобається x 2
  19. Zeze

Zeze Well-Known Member

Дикі ромки, які з вилами бігають за невірующими :)
    Впрочєм, мені яка різниця що робиться з ідіотами і чому гинуть ті, в кого в голові немає мізків. Природній відбір у всій своїй красі.

20. yasam

yasam Well-Known Member

Якщо природа відбере подібних до вас, то гріш ціна тій природі )))

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)