чи потрібен нам вбудований чат?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Forpost, 2 бер 2007.

?

Чи потрібен нам вбудований чат?

Голосування закрито 25 лют 2008.
  1. Так

31,8%
  2. Ні

54,5%
  3. І так все добре

18,2%
  4. Інші пропозиції по покращенню любимого форуму

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Ser tabu

Ser tabu _______________

Відповідь: чи потрібен нам вбудований чат?

Чати - "вбивають" життя форуму...не потрібно це...

2. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Так, я згідна з Вами.. Але думаю, що це би було потрібно для людей, котрі просто так собі хочуть побалакати, не зафлуджуючи при цьому тематичні гілки у розділах. То чому б їм не дати такої можливості?:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Капітан

Капітан Well-Known Member

В принципі, заради експерименту можна було би запровадити таку фішку. Якщо вона якимось чином зашкодиить форуму - її можна в любий час відключити.

4. Viktoria Jichova

Так, і я за такий експеримент!:)

5. Капітан

Тим часом, поки Мартіні не вирішить, можна користуватись аською :)

6. Viktoria Jichova

Але ж не кожен її має, Kапітане.;) Та воно й цікавіше, коли заодно перебуваєш на форумі, слідкуючи при цьому за новими цікавими повідомленнями, та заодно спілкуєшся, не втручаючись у перебіг дuскусії інших учасників. Так, я, принаймні, думаю.;) :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Капітан

8. Viktoria Jichova

Дякую,гадаю, не лише від себе, Капітане.:) Колись, мабуть, стане в нагоді ця функція.:)

9. Forpost

Forpost Стоїк

Може я вже всім надоїв .але ні опція "Нові дописи" яку так полюбляє Оля,ні відкриття підряд семи восьми сторінок форуму в браузері з пяти секундним оновленням не забезпечують того що забезпечує вбудований чат.Туть хтось сказав що з введенням такої функції відпаде можливість дописувати по темам а якщо я сьогодні не маю настрою дописувати і не хочу псувати настрій в темі іншим ,що багато роблять,то я би міг собі подивитись за перепалкою в чаті .,зауважу не укрпорталу ,як туть Клірик радив, а безпосередньо не виходячи з форуму.І філологи не дадуть тобі зауваження що "Виходячи " такого слова в українській мові нема.І тобі буде фіолетово є воно чи нема ти просто собі насолоджуєшся....

10. Forpost

Forpost Стоїк

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Хто Вам сказав, що нема? І яке тоді є замінником?

А про чат. Буде чат, будемо розмовляти і в ньому, хто схоче. А гілки, як я зауважила на багатьох форумах, то і є своєрідний чат на якусь тему, хоча часом трохи і в бік завертає дорога, але потім таки випростовується. :) Ми ж не роботи, а живі люди і все так само, як і в житті. І люди різні, хто сильніший в якійсь темі, хто слабший, зате знаток в чомусь іншому. Як люблять завжди говорити американці, нема бездарних людей - кожен по-своєму унікальний! Самий крутий професор може бути безпорадним в простій справі, як дитина, де для простого майстра своєї справи, то смішно, як таке можна не знати. :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Перечитав тему і хочу ще й за себе сказати.
    1. Чому голосування закрите? Рішення вже прийняте і незмінне? Якщо ні, то хотів би проголосувати за чат.
    2. Не зовсім розумію про якесь неймовірне навантаження на сервер.
    3. Чомусь результати голосування видаються підозрілими.
    4. Мотивація тих хто проти, дуже суперечлива. Вам не потрібен, а комусь хочеться.
    5. Частково погоджуюсь, що дописів в темах стало б менше, зате краще якість а не кількість. А чат зняв би дуже велику частину флуду.
    6. Комусь хочеться просто початитися. Знайти собі чат в мережі? - Відповідь: так такі існують, але товариство там інше і незнайоме.
    7. Притримуюся думки, якщо комусь хочеться того, то чому б і ні

Запитання: А чому колись його(чат) все-таки зняли?

а де твій аватар? :)