Раніше мав S2 зразуж купив для нього чохол і за місяць викинув, не сподобалось. Прожив він в мене 5 років, падав пару раз, півтора роки тому таки розбився, хоча працював далі. Коротше, я люблю голий телефон, ні чохлів ні плівок захисних не люблю. Питання, силіконові бампери чохли, ітп захищають телефон, чи тільки псують вигляд?
Ви більше турбуєтеся за телефон, ніж за себе? То ж всього навсього телефон... Хоча мій у "панцирнику" і я за нього не переживаю.
Чехол для мене це не зручно -він збільшує розмір телефона ! І додатковий рух на відкриття чехла. Американці наприклад часто надавали перевагу жабкам а на жабку чехол .... сумнівне задоволення. І чохли так популярні в нас в постСССР. Чехол це від бідності це коли рік жив на мівіні, щоб купити айфон, то ясно потім його тільки в чехол і в кейс і не дай бо в задню кишеню ... то ж скарб. Націнка на чехлах 100-400% , наприклад прихідна ціна 20 грн продажна 80 легко ! Тому вигідно продавати магазинам чохли, а не телефони.
Ше одне чому мені не подобаються чохли і бампери, бо під них набивається бруд, при моєму способі життя дуже набивається, превести смарт в порядок потім дуже важко, а так вийняв повитирав до светра і чистий
Якщо падає на скло то такий кейс спас мені шкло вже безліч раз На початку немав чохла то два рази міняв шкло,добре що мав гарантію,потім мені надоїло тратити час ,бо займало то дуже багато часу і купив собі цей чохол