Чи подобається Богу ваше власне життя?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Levko, 9 січ 2010.

1. Levko

Levko Well-Known Member

:)))Артобстріле, а якщо я Вам скажу, що Богові подобається, коли ми не вбиваємо, не крадемо, шануємо батьків, не блудимо... - Ви також назвете це лицемірством і скажете, що я говорю від імені Бога?
    Звичайно, що не назвете, бо це є Господні заповіді, котрі "лежать на поверхні" в Біблії.
    А коли я говорю, що Господь хоче, щоб ми спілкувалися і мали близькі стосунки з Ним, це є також з Біблії, але уже лежить дещо глибше...
    Те що воно у Вас не вміщається, то це уже інше питання...
    Вірю, що люди,котрі щиро шукають Бога, котрих серце є відкритим до Нього, розуміють про що йде мова...

• Подобається Подобається x 3
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы удивитесь как много вы найдете в библии, и даже про то как оторвать голову вероятному противнику скорее хорошо чем плохо при желании тоже можно найти в библии ... вы несколько путаете, я говорю не о тех кто говорит "есть в библии" а о тех, кто говорит что Знает чего хочет Бог и трактующий свое восприятее (а чаще своей группы/секты) как единственно истинное ... вот оно че ...
    ну разумеется, легче "обрабатывать" - "открытых сердцем" т.е. людей потерявшим жизненные ориентиры и имеющих психологическую склонность к внушению (это разумеется не лично Вам адресовано, а вашей терминологии) во многом "секрет" религий новых откровений именно в умении работать с коллективом, правильный подход, незначительные вложения и опа, ряды адептов пополняются ...

• Подобається Подобається x 5
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Ви знаходите часто таке?:))):)))

Повторюся, дивіться- коли скажу, - я знаю, що Бог хоче, щоб ми не вбивали, це одне і те ж коли би сказав, - я знаю, що Бог хоче, спілкування і близьких стосунків з нами...
    Як і в першому випадку я сказав не від свого імені, а тільки те що написано в БІблії, так і в другому випадку сказав не від свого імені, а тільки те, що написано в Біблії.
    Різниця лише в тому, що про перше Ви чули, а про друге ні:)

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

я не ищу, мне не надо, но братья во-христе, времен крестовых походов находили ... что в этом смешного?

если это все сказано в формате "поддержать беседу" - нет вопросов, а вот если в формате "вступай в ряды" енто уже есть совсем другой коленкор ... про библию повторюсь - источник позволяет значительные "колебания" в основном русле - пример множество религий и псевдорелигий с (прости Господи) одним нормативным документом ....

• Подобається Подобається x 4
  5. Leri

Leri Well-Known Member

колись почула таку фразу -
    Бог любить і приймає нас такими, які ми є, але не бажає нас такими залишати

мабуть ІМХО доречніше поміняти запитання місцями

2. тут мені чомусь згадується ось цей вірш

А мудрість, що зверху вона, насамперед чиста, а потім спокійна, лагідна, покірлива, повна милосердя та добрих плодів, безстороння та нелукава.
    (Як.3:17)

або якщо вже по простому брати

30 І: Люби Господа, Бога свого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всім своїм розумом, і з цілої сили своєї! Це заповідь перша!
    31 А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе! Нема іншої більшої заповіді над оці!
    (Мар.12:30,31)

так ось... судячи по цим стандартам можна відповідати на перше запитання

1. ой як мені до цього далеко...
    мабуть у рай лише по благодаті попаду

чесно кажучи - самій моя поведінка, моє життя не надто подобається...
    так що нам з Богом ще багато попрацювати треба (надімною) ... для освячення

• Подобається Подобається x 5
  6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Не треба так себе недооцінювати. Якщо вже на те пішло, то Ви ж теж створіння Господа, а хіба Він міг створити щось неправильне???

• Подобається Подобається x 2
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Він то створив все правильне. Але... дав нам повну волю. А ми так часто вибираємо хибні шляхи, так часто наша поведінка залишає бажати кращого...

8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

В житті занадто багато спокус. Це по-перше.
    По-друге: в нашій державі (та й напевно ще і в багатьох інших) важко прожити, заробити на себе, дітей, щоб не згрішити (декому вдається, але взагалі, важко)
    Не знаю, можливо Бог нас українців так провіряє...

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не сумніваюсь

А тут...
    Нам дано бачити і відчувати лиш незмірно мізерну частинку отої вершини айсберга...під назвою життя...
    Кажуть:"Неісповідимі шляхи Господні"...
    Не нам судити,для чого відбувається та.чи інша подія у Всесвіті.яка довжина і конфігурація отого причиннонаслідкового ланцюга і,основне для чого це відбувається,який задум Господній,щодо будь-кого,чи будь-чого у Всесвіті..
    Тому й впевнений - оця воля вибору - ілюзія...

10. Fremut

Fremut Well-Known Member

Честно говоря,не задумывался,нравится ли Богу моя жизнь.Но! Зачем-то Он вытащил меня дважды из клинической смерти?Зачем то Он меня разбудил,когда я замерзал на Дальнем Востоке при -25-ти? Зачем-то Ему понадобилось,чтобы я дальше жил.Не я выбрал,жить ли мне дальше и не врачи, но Он

• Подобається Подобається x 3
  11. Leri

Leri Well-Known Member

дайте спокій, я чудово знаю про свої недоліки і вже точно не недооцінюю
    хіба може часом думаю про себе більше ніж треба

а я є творіння Господа але сформоване зовсім не у райських кущах
    як зазначив вже пан Спідо78

тільки от нама на світі ЖОДНОЇ такої держави де жити можна без гріха...

от мені все згадується молитва Агура (одного з мудреців стародавнього сходу)

Двох речей я від Тебе просив, не відмов мені, поки помру:
    віддали Ти від мене марноту та слово брехливе, убозтва й багатства мені не давай! Годуй мене хлібом, для мене призначеним,
    щоб я не переситився та й не відрікся, і не сказав: Хто Господь? і щоб я не збіднів і не крав, і не зневажив Ім'я мого Бога.
    (Приповісті 30:7-9)

коли у людини все погано вона мусить грішити щоб вижити (або навіть не думає що можна якось виживати іншим способом)
    коли у людини все добре - вона думає, що досягнула все сама і тому Бог їй не порібен...

золотої серединки досягнути важко... доводиться постійно балансувати... то в одну сторону нас кидає то в іншу

12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ну, не завжди... у мене є багато знайомих, які досягли багатства (правда невідомо яким шляхом, цього в наій державі ніхто не розголошує із зрозумілих причин :))), після чого сильно "вдарилися" в релігію, навіть часом, дуже вже сильно...

13. artobstrel

а что ж тут удивительного, объяснений масса , 1. совесть - человек понимает что достигнул имеющегося в том числе и не честно по - отношению к другим людям и пытается как то "замять" вину через религиозность, 2. страх - чем больше имеешь тем сильнее страх потерять - человек обращается в Высшие "инстанции" 3. все есть а чего-то хочется кто-то в масоны, кто-то се дворянство выправляет (есть такие услуги) ну а кто-то ударяется в религию. 4. человек понимает что лишился цели, хотел заработать денег - заработал, что дальше? х.з. а лишенные цели наиболее частые гости религиозных учреждений ...
    при чем тут Держава? вы хотите жить без греха - живите, другое дело что такая "жизнь" как минимум - не комфортна, так всегда было и будет в любой державе ...

14. Leri

Leri Well-Known Member

це насправді відповідь на репліку -

не унікальні тут українці... ну зовсім не унікальні

бути релігійним і щоб життя Богу подобалося - это две очень большие разницы :pardon:

15. Romko

Нагадав си єдного анігдота...
    Засіяв хлоп поле. Зійшло збіжжя -- настала засуха і все посохло.
    Засіяв він поле на другий рік. Налетіли птиці Божі -- все чисто видзьобали.
    Третій рік він сіє. Йдуть страшні дощі, все погнило.
    Хлоп піднімає руки до неба і питає:
    -- За що, Боже, за що?..
    В небі відсувається хмарка, виглядує Бог і каже:
    -- Ну не подобаєшся ти мені, не подобаєшся!

16. Leri

Leri Well-Known Member

хм.... пане Ромку ви напевне Старого Завіту начиталися

якщо Богу твоє життя не подобається...
    ммм... трудно тоді...

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

НЕИСПОВЕДИМЫ ДЕЛА (ПУТИ) ТВОИ, ГОСПОДИ!

18. Leri

Leri Well-Known Member

хм... только вот не неисповедимы а неисследимы :)

... Как непостижимы судьбы Его и неисследимы пути Его!
    Ибо кто познал ум Господень? Или кто был советником Ему?
    Или кто дал Ему наперед, чтобы Он должен был воздать?
    (Рим.11:33-35)

19. Romko

Скільки я знав напрАвду побожних людей...що мали страшну долю...

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вліз здуру перший раз в теологію.... Тут же ж і вхопив... "Нефік шастать!"

а де твій аватар? :)