Артобстріле, а якщо я Вам скажу, що Богові подобається, коли ми не вбиваємо, не крадемо, шануємо батьків, не блудимо... - Ви також назвете це лицемірством і скажете, що я говорю від імені Бога? Звичайно, що не назвете, бо це є Господні заповіді, котрі "лежать на поверхні" в Біблії. А коли я говорю, що Господь хоче, щоб ми спілкувалися і мали близькі стосунки з Ним, це є також з Біблії, але уже лежить дещо глибше... Те що воно у Вас не вміщається, то це уже інше питання... Вірю, що люди,котрі щиро шукають Бога, котрих серце є відкритим до Нього, розуміють про що йде мова...
вы удивитесь как много вы найдете в библии, и даже про то как оторвать голову вероятному противнику скорее хорошо чем плохо при желании тоже можно найти в библии ... вы несколько путаете, я говорю не о тех кто говорит "есть в библии" а о тех, кто говорит что Знает чего хочет Бог и трактующий свое восприятее (а чаще своей группы/секты) как единственно истинное ... вот оно че ... ну разумеется, легче "обрабатывать" - "открытых сердцем" т.е. людей потерявшим жизненные ориентиры и имеющих психологическую склонность к внушению (это разумеется не лично Вам адресовано, а вашей терминологии) во многом "секрет" религий новых откровений именно в умении работать с коллективом, правильный подход, незначительные вложения и опа, ряды адептов пополняются ...
Ви знаходите часто таке? Повторюся, дивіться- коли скажу, - я знаю, що Бог хоче, щоб ми не вбивали, це одне і те ж коли би сказав, - я знаю, що Бог хоче, спілкування і близьких стосунків з нами... Як і в першому випадку я сказав не від свого імені, а тільки те що написано в БІблії, так і в другому випадку сказав не від свого імені, а тільки те, що написано в Біблії. Різниця лише в тому, що про перше Ви чули, а про друге ні
я не ищу, мне не надо, но братья во-христе, времен крестовых походов находили ... что в этом смешного? если это все сказано в формате "поддержать беседу" - нет вопросов, а вот если в формате "вступай в ряды" енто уже есть совсем другой коленкор ... про библию повторюсь - источник позволяет значительные "колебания" в основном русле - пример множество религий и псевдорелигий с (прости Господи) одним нормативным документом ....
колись почула таку фразу - Бог любить і приймає нас такими, які ми є, але не бажає нас такими залишати мабуть ІМХО доречніше поміняти запитання місцями 2. тут мені чомусь згадується ось цей вірш А мудрість, що зверху вона, насамперед чиста, а потім спокійна, лагідна, покірлива, повна милосердя та добрих плодів, безстороння та нелукава. (Як.3:17) або якщо вже по простому брати 30 І: Люби Господа, Бога свого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всім своїм розумом, і з цілої сили своєї! Це заповідь перша! 31 А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе! Нема іншої більшої заповіді над оці! (Мар.12:30,31) так ось... судячи по цим стандартам можна відповідати на перше запитання 1. ой як мені до цього далеко... мабуть у рай лише по благодаті попаду чесно кажучи - самій моя поведінка, моє життя не надто подобається... так що нам з Богом ще багато попрацювати треба (надімною) ... для освячення
Не треба так себе недооцінювати. Якщо вже на те пішло, то Ви ж теж створіння Господа, а хіба Він міг створити щось неправильне???
Він то створив все правильне. Але... дав нам повну волю. А ми так часто вибираємо хибні шляхи, так часто наша поведінка залишає бажати кращого...
В житті занадто багато спокус. Це по-перше. По-друге: в нашій державі (та й напевно ще і в багатьох інших) важко прожити, заробити на себе, дітей, щоб не згрішити (декому вдається, але взагалі, важко) Не знаю, можливо Бог нас українців так провіряє...
Не сумніваюсь А тут... Нам дано бачити і відчувати лиш незмірно мізерну частинку отої вершини айсберга...під назвою життя... Кажуть:"Неісповідимі шляхи Господні"... Не нам судити,для чого відбувається та.чи інша подія у Всесвіті.яка довжина і конфігурація отого причиннонаслідкового ланцюга і,основне для чого це відбувається,який задум Господній,щодо будь-кого,чи будь-чого у Всесвіті.. Тому й впевнений - оця воля вибору - ілюзія...
Честно говоря,не задумывался,нравится ли Богу моя жизнь.Но! Зачем-то Он вытащил меня дважды из клинической смерти?Зачем то Он меня разбудил,когда я замерзал на Дальнем Востоке при -25-ти? Зачем-то Ему понадобилось,чтобы я дальше жил.Не я выбрал,жить ли мне дальше и не врачи, но Он
дайте спокій, я чудово знаю про свої недоліки і вже точно не недооцінюю хіба може часом думаю про себе більше ніж треба а я є творіння Господа але сформоване зовсім не у райських кущах як зазначив вже пан Спідо78 тільки от нама на світі ЖОДНОЇ такої держави де жити можна без гріха... от мені все згадується молитва Агура (одного з мудреців стародавнього сходу) Двох речей я від Тебе просив, не відмов мені, поки помру: віддали Ти від мене марноту та слово брехливе, убозтва й багатства мені не давай! Годуй мене хлібом, для мене призначеним, щоб я не переситився та й не відрікся, і не сказав: Хто Господь? і щоб я не збіднів і не крав, і не зневажив Ім'я мого Бога. (Приповісті 30:7-9) коли у людини все погано вона мусить грішити щоб вижити (або навіть не думає що можна якось виживати іншим способом) коли у людини все добре - вона думає, що досягнула все сама і тому Бог їй не порібен... золотої серединки досягнути важко... доводиться постійно балансувати... то в одну сторону нас кидає то в іншу
Ну, не завжди... у мене є багато знайомих, які досягли багатства (правда невідомо яким шляхом, цього в наій державі ніхто не розголошує із зрозумілих причин , після чого сильно "вдарилися" в релігію, навіть часом, дуже вже сильно...
а что ж тут удивительного, объяснений масса , 1. совесть - человек понимает что достигнул имеющегося в том числе и не честно по - отношению к другим людям и пытается как то "замять" вину через религиозность, 2. страх - чем больше имеешь тем сильнее страх потерять - человек обращается в Высшие "инстанции" 3. все есть а чего-то хочется кто-то в масоны, кто-то се дворянство выправляет (есть такие услуги) ну а кто-то ударяется в религию. 4. человек понимает что лишился цели, хотел заработать денег - заработал, что дальше? х.з. а лишенные цели наиболее частые гости религиозных учреждений ... при чем тут Держава? вы хотите жить без греха - живите, другое дело что такая "жизнь" как минимум - не комфортна, так всегда было и будет в любой державе ...
це насправді відповідь на репліку - не унікальні тут українці... ну зовсім не унікальні бути релігійним і щоб життя Богу подобалося - это две очень большие разницы
Нагадав си єдного анігдота... Засіяв хлоп поле. Зійшло збіжжя -- настала засуха і все посохло. Засіяв він поле на другий рік. Налетіли птиці Божі -- все чисто видзьобали. Третій рік він сіє. Йдуть страшні дощі, все погнило. Хлоп піднімає руки до неба і питає: -- За що, Боже, за що?.. В небі відсувається хмарка, виглядує Бог і каже: -- Ну не подобаєшся ти мені, не подобаєшся!
хм.... пане Ромку ви напевне Старого Завіту начиталися якщо Богу твоє життя не подобається... ммм... трудно тоді...
хм... только вот не неисповедимы а неисследимы ... Как непостижимы судьбы Его и неисследимы пути Его! Ибо кто познал ум Господень? Или кто был советником Ему? Или кто дал Ему наперед, чтобы Он должен был воздать? (Рим.11:33-35)