Чи обов'язково належати до якоїсь церкви щоб спастися?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем ABDURAKHMAN, 10 лют 2010.

1. ovod

ovod Well-Known Member

так один в одну, другий в другу... а спасіння за вашими словами можуть мати і один і другий...
    а значить шось і в іншій релігії може вести до спасіння...

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чтоб спастись надо по стройке в каске ходить и не лезть туда где опасно все остальные разговоры на эту тему спекуляция на людских страхах ...

3. ovod

ovod Well-Known Member

думаєте помагає?

зато після того вже не страшно....невизначеність - це саме страшніше....

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ж казав, можна спастися і поза Католицькою церквою. Але то все одно, що йти у Москву через Магадан.

От вам приклад з Біблії. Хто істимн Моє Тіло і питиме Мою Кров - матиме життя вічне.
    Не сказано, що хто цього не робитиме - не матиме, а от хто робитиме - матиме.
    А тепер в площині різних релігійних течій. Хто є у певній течії, в якій не практикують Євхаристії, на скільки падає можливість спастися?
    Католицька (православна) церква має всю повноту для спасіння, середовище повне для того, щоб спастися.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Я, наприклад, не знаю жодної християнської церкви, чи християнської деномінації, в котрій би не було Євхаристії.
    А ви знаєте такі?

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ага, особливо Кириїл спасає...:haha: Але перед тим обовязково треба ввійти в русссскій мір.

7. Andr

Andr Well-Known Member

а єщьо лучше в танке прєбьівать

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спасає лише Господь і більше ніхто.

9. ovod

ovod Well-Known Member

і не сказано це було в прямому розумінні і те що є в церквах це символ тіла і крові, фізично це не є ні кров, ні тіло...
    тільки хто сказав що тільки таким чином можна "істи тіло і пити кров"?
    тут можна і по-іншому це зрозуміти, а саме жити в стилі Ісуса, слідувати його заповідям, тобто вкусити частину його по тому, що він робив і як жив....прийнявши його в собі...ось такий зміст я вкладаю в це.....
    а з духовної точки зору неважливо що там в чаші - вино і хліб чи вода...чи ще щось...

тобто робити те саме тільки іншими способами(через духовність, добрі вчинки і тд.) ....
    я веду до того що суть не в ритуалі і не в його оформленні, а в тому що має відбутися не тільки фізично, а й духовно..

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про всіх не скажу, не знаю, а от у СЄ в тому плані проблема.

Друге, Євхаристію я привів просто, як приклад.

11. Levko

Levko Well-Known Member

Самі знаєте, що СЄ до християнських церков не належать.

Євхаристія присутня у всіх християнських церквах- католицьких, православних, протестанських!

12. majolika

majolika Well-Known Member

у свідків теж є такий обряд, але його здійснюють не всі члени організації, а лише ті, хто вважає, що буде разом з Христом на небі

13. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви це навмисне? Невж не розумієте що для прикладу православні ахують протестантів сектантами?

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергію, перестаньте матюкатись а то забанять.:)))

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А інші кліпають очима?

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

определенно ...

по-этому мы сами себе и придумываем иллюзию определенности ...

17. ovod

ovod Well-Known Member

від усього не захистишся....

ілюзія чи не ілюзія, але спокійніше на душі...

а де твій аватар? :)