Само лише ВИМОВУ (якесь подібне) я маю на увазі, і при тому нічого більше. Обговоріть. Чи буває таке? Якщо так, дайте мені посилання на композиції, благаю. Бо здається, я новий напрямок відкрив. І як так, треба мені негайно надіслати власну ідею до менеджерів Піккардійської терції. Підкреслення: Путін тут ні до чого, цікавить лише музичне питання. Тому, допоможіть. View: http://www.youtube.com/watch?v=DRLygJjEC5g
А як же чєловєколюбіє? ))) Зараз почнеться пєсня, що Анноун тему зіпсувала насмішками і расовою ненавистю. А, ще фільм не подивилась. )) Так що ти не зникай, Міхаіл хотів контакт тих людей, що мені права модератора дали. Зворотнім зв'язком не хотів користуватись
Може автор хотів поговорити про українські death-metal гурти (виходячи з логіки запощеного ролику - Vomitory це шведський death-metal гурт) і чи можливо українською так співати (але це швидше не спів, а гроулінг чи скрімінг).
Я впевнена, Наталю, що всі зрозуміли. Тільки стиль автора не викликає бажання ні поговорити, ні навіть порадити пошукати в гуглі за ключовими словами.