Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 13 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Відповідь: Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

Ну, да, вы правы. Какие уж тут аргументы могут быть, когда "некультурные" севастопольцы, только завидя западенца, подбегают к нему и спрашивают: "Ты хохол?" :D И смотрят, небось, так, как будто инопланетянина узрели. :D
    Я? Нет, не пробовал. Я ж не официант. :D

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

И чего вы сцепились? Нет у меня денег, так я дома сижу... Было бы малость денег, поехала б в Крым. А было бы денег побольше, то смоталась бы в Италию...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. Salata

Salata Well-Known Member

Ну Вы же за них в ответе :) как человек, проживающий в одном с ними городе :)

4. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

А я не маю на увазі коктелі і басейн, я маю на увазі коли продавець в магазині кажу дякую за покупку, я маю на увазі коли офіціант каже на фразу "доброго дня" відповідає "добрий день" ну або "добрый день" а не питає "ти хохол?". Я говорю про загальноприйняті речі.

З.І. Як я вже писав в пості вище, головне вчасно крикунти "сам дурак" тобто я сам винен в тому що мені в Севастополі не сподобалось??? (і не думайте зовсім не тому що там всі російською розмовляють, в тій самій російськомовній Одесі мені дуже сподобалось.)?

Не перебільшуйте, я ж не пишу про всіх поголовно, але кілька випадцків таких відчув на собі

[/QUOTE]

А це не в тему, в моєму реченні знаку питання не було, це було ствердження про Ваш попередній пост.

5. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Я преувеличиваю? А кто писал про общюю культуру? -
    :)
    Согласен - проглючило на вопросительный знак. :)
    Но общий смысл сказанного от этого не меняется. :)

6. Salata

Salata Well-Known Member

Как я понимаю, Вы там были на отдыхе? Может, стоило отвлечься от тяжкого бремени "цивилизаторства", поинтересоваться - из какого села приехал на работу официант, какой у них нынче урожай... :) Нельзя так остро реагировать, это же бесплатный экстрим и разнообразие впечатлений.

7. dvin

dvin Well-Known Member

Не знаю, как в Крыму, а в Мукачеве сотка земли в самом невыгодном районе минимум 1500 долларов. А в курортных местах и до 10 тыщ доходит. При этом за пару лет окупается. Ну и нафиг эти радары тут, если на туристах уже зарабатываются миллионы?

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Тоді я не москаль! Я теж за те, щоб НАША держава процвітала! Уточнюю - Україна. Але без національних проблем, без визнання переваги і господства "титульної нації", з шанобливим ставленням до громадян НАШОЇ держави УСІХ національностей... то, може, і москаль???

Взагалі я б не проти "союзу брацких народафф"... але як СОЮЗУ на основі повної і фактичної рівноправності... мабуть, таки москаль...

Текс, текс, текс... Хто тут у нас з Луганська? Хотілось би почути.

9. mota_boy

А що конкретно Ви очікуєте від союзу? Хто має бути керівником, їх має бути три чи один? Яка має бути валюта, спільна чи окрема? Ви хочете без перешкод пересуватися територіями трьох держав? так на даний момент перешкод не існує. ну і т.д. Що Ви вкладаєте в поняття союз, може і я буду не проти такого варіанту?

Не зрозумів... це питання до мене чи до луганчан?

10. Степаныч

Якщо коротко, то по типу Євросоюзу. Керують по черзі, валюта спільна, пересування без перешкод... А що очікую... Впевнений, що якщо ми навіть і вступимо в Євросоюз (вірніше якщо нас туди приймуть), Україна буде країною другого сорту. Тому нам краще самим підняти себе. А як відомо, гуртом і батька легше бити. До того ж мені ближчі росіяни і білоруси, ніж поляки чи прибалти (це власний життєвий досвід, довелося спілкуватися).
    До луганчан, звісно. Вони ж там аборигени.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу,
    Колись давно приїздили французьких фахівці – дуже комунікабельні, але слабо володіли англійською. Хтось з наших запитав (у відсутність перекладача: треба ж і кагебістці в сортир сходити) – чому у вашої фірми тепер подвійна назва ?
    - це було (француз вжив якесь слово)…
    Наш показує на мигах – склав дві долоні разом – This ?
    Француз – однією рукою схопив зап”ястя другої – No, this !

Отак і союз будь- кого з Росією. Вони інакше просто не уявляють.

12. Степаныч

Не думаю... Міняється світ, змінюються реалії... Та й взагалі, я не такої поганої думки про Росію.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу, можна бути непоганої думки. Але вони настільки зомбовані, що лише через 2 покоління можливі якісь зміни у свідомості. Євразія-съ !

14. Степаныч

Зомбовані? І в чому то проявляється?

15. mota_boy

Європа почала розвиватись добру сотню років тому, а ми всі в 91-році, так що керувати по черзі навряд чи вийде, ще треба навчитись кожен собою керувати, так що цей пункт може бути реальним тільки через багато років.

Валюта спільна - добре це чи погано ще невідомо, в Європі ще тільки триває експеримент.

Відкриті кордони - ну то вони і так існують.

З.І. Виходить в нас союз на 33%

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

за одинакову суму грошей можна на вибір відпочити як в криму так в чорногорії так і в болгарії

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

а якщо самі себе піднімемо - то раптом станемо країною першого сорту?

чи може просто присвоємо собі вищий сорт, незалежно від рівня життя, заробітків і т.д......так би мовити "невзірая" на "їхні" капіталістичні стандарти!... :) :) :)

...а нащо нам чомусь хорошому вчитись....до чогось прагнути....нам і так кльово!

......важка це справа скинути той страшний комуністично-пропагандистський вантаж зі своєї голови....а якшо ше й бажання нема......

...то ніхто і не допоможе....

18. Гусь

Гусь Well-Known Member

Идя на буксире - всегда будешь вторым.
    А если не полениться и самим поставить паруса, есть шанс выйти в лидеры.

19. Степаныч

Ну чому ж "раптом"? Потрібно кілька років... при бажанні. А якщо продовжувати набути щось на шару... золото Полуботка... алмази в Кіровоградській області... НАТО... ЄС... все з циклу "приєдєт барін..."... Ну так і будемо жити в країні, яку не поважають у світі.
    А це до чого? І до кого?

20. zenyk

zenyk Well-Known Member

і я собі дозволю скористатись народною мудрістю "якшо пиятику неможливо заборонити - її треба очолити" і оскільки Вас неможливо переконати - погоджусь з Вами. А дійсно нащо там їх НАТО, ЄС, конвенції з прав людини, конвенції про регіональні мови і ще багато, багато здобутків. В звязку з тим пропоную розпочати побудову власної держави вищого рівня. А для початку заборонити вживання на території України рускої мови як такої що суперечить вимогам держави, є носієм ненормативної лексики, і вживається в своїй переважній більшості для підриву української державності. А надалі (можливо) україська влада, враховуючи "допущені" помилки, удосконалиться, створить ще й інші свої "демократичні принципи" притаманні нашому словянському духу! Нашо нам їх ні, чужі для нас європейські моделі державного устрою?

Як Вам такий розвиток Вашої думки?

п.н. ще одна народна мудрість: "Мудрий вчиться на чужих помилках, дурний - на своїх". Я не хочу поводитись як дурень, я не хочу проходити той весь важкий багатовіковий шлях, який прошли європейські країни, доки сформували сучасну модель держави!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)