Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 13 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Шурави

Шурави Well-Known Member

Да ладно вам. Вот только один Казанский завод.
    http://www.kazanhelicopters.ru/index.php?id=133

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Всему свое время .... "Москва не сразу строилась"

• Подобається Подобається x 2
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Поряд - 100 відсотків і без варіантів. У мирі - це якщо по уму, а не по Лужкову-Дугіну-Жиринвському... (Не маю сумніву, їхні слова санкціоновани кимось, інакше б отримали по голові, я Каспаров і інші "незгодні".)
    З нашого боку список значно коротший, і в ньому самі маргинали і тільки тому, що за висловлювання ідей в нас не б'ють дубинками.

Та такі вже ми, не забуваємо, як РФ забажалося фарватер прихватизувати.

Ага, дєла давно мінулих днєй, прєданья старіни ґлубокой... Ще одне зауваження: з чого б усе це німецькою... А як щодо сьогодення?

Раз пан так наполягає, щоби тут йому написали - будь ласка. Намиваючи дамбу, підійшли до самісінького кордону (якщо б наші змовчали, полізли б гадаю й далі), а це перенаправило поік води таким чином, що НАШ острів почав розмиватись на очах. А - до Вашого відома - якщо б не стало Тузли, фарватер частково чи повністю став би російським. А це - ГРОШІ за прохід. (Нічого не нагадує? Адже сам по собі Саакашвили навряд чи так турбував Путіна, але нафтопровід в обхід РФ - це вже просто нахабство!!!)

Останнє редагування модератором: 26 гру 2008
  4. Шурави

Шурави Well-Known Member

Подробней пожалуйста.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Правда, очолює список Президент.

6. аксакал

Щиро дякую. Тим більш що я такий: одразу подивися про нас - корисний погляд ззовні. (Не цитую тут бо офтоп)

7. Полковник

Полковник миється в бані

И сколько сейчас получает Украина за данную услугу????

8. аксакал

А чому не навели цитату до кінця? ;)

Це - наші гроші, не Ваші. Самі порахуємо, без допомоги.

Останнє редагування модератором: 26 гру 2008
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А Ви на це сподіваєтеся ?
    Нічого собі, МЧСник - воблівальник за чужу країну.

Я правильно зрозумів тональність ?
    Чи помиляюся ?

Вже можна нагадати про те, що я є платником податків ?
    (тільки не говоріть, що Ви теж платите)

• Подобається Подобається x 1
  10. Шурави

Шурави Well-Known Member

Що я чую, пан признає, що Україна втручалася у внутрішні справі Росії. :pardon: Пан певно забув, що греблю закінчили будувати за сто метрів до кордону. І Росія мала право будувати і далі, до самого кордону.

Пане, я знаю гідродинамику, так що, ваші фантазії, облиште для себе.

Якби у Росії була така мета, то вона не почала би насипати греблю. А навпака, поглибила існуючу протоку. Ось тоді, Тузлу могло змити.

11. Boris_Kiev

Аксакале, облиште цю дискусію.
    Хіба на бачите, що ...

12. Шурави

Шурави Well-Known Member

Острів Тузла, в чому претензії України до Росії?

Будівництво греблі Росія закінчила за 100 метрів до кордону? Так чому коло цього скільки гвалту?

13. Веда

Веда Well-Known Member

Аксакале, Boris прав.
    Тут ситуація за Томасом Фуллером:"Не всякий вопрос заслуживает ответа".

14. Шурави

Шурави Well-Known Member

Потому, что он мешает вранью и истерии?

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Наводжу:
    Ви натякаєте, що наш Президент маргінал???о_О

16. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вот именно и я о том, что нет ссылок на претензии России. :)

Границы между Украиной и Россией. Вам и на это ссылка нужна?
    http://www.day.kiev.ua/38473/

17. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

:good:
    " Игорь Иванович Сикорский (англ. Igor Sikorsky) родился 25 мая 1889 в Киеве в семье известного психолога и психиатра, профессора Киевского университата..."

ЗНАЙ НАШИХ!!!;)

• Подобається Подобається x 3
  18. Boris_Kiev

Левандівко,
    мо' прикриємо гілочку до ранку ?

А взагалі з Тузлою - винен я: колись подражнився на одному рос. форумі - запропонував нагнати російських бичуганів з лопатами - перекопати Перекоп і засипати Керченську протоку. Тоді Крим стане російським.

Мабуть "світлі" уми той пост прочитали. Тільки Перекоп не перекопували, бо через нього йде водогін, а майбутні колонізатори помруть від "суховєя".

Неясно, чому Тузлинську заставу не атакували (з прискоренням вільного падіння) червонозіркові гелікоптери ?

Дарую іншу ідею: силами російських бичуганів побудувати дамбу з Румунії до о. Зміїного (перегородивши гирло Дунаю) !

Останнє редагування: 26 гру 2008
    • Подобається Подобається x 5
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Вы себя хорошо чувствуете??? Раз я не считаю Россию "цитаделью зла" значит все???? и причем тут кем я работаю????? раз МЧСник значит должен ненавидеть соседнюю страну с котрой у меня общего гораздо больше чем с некоторыми частями собственной? это какаято обособленная форма юмора???? уважаемый, читайте Закон про правові засади цивільного захисту ..... найдете там что каждый МЧСник должен гадить на какуюто страну - запостите .... вы непереживайте, за Ваши налоги я лично в случае необходимости вытащу Вас или когото другого из любой передряги , если конечно смогу, при этом ваше вероисповедание, отношение к истории , политические убеждения, цвет кожи, национальность и даже гражданство - значения не имеют абсолютно, можете быть даже коровой или собакой все равно спасать будем, такая у нас работа .....

• Подобається Подобається x 5
  20. Patrick

Patrick Well-Known Member

і тепер це http://www.sikorsky.com/sik/index.asp також могло би бути в Києві. .....не сталося.....

Але зато тепер , Полковник не забуває поздоровити нас з "прекрасним святом". Святом ВОСР!
    Вот так , таваріщі. Для сачуствующіх работают буфет і танци.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)