Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 13 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:)) :))) :haha: етапять!!! :good:
    вас досі унсовцями залякують?!!!!......

я плакаль....... :))

• Подобається Подобається x 2
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

По-перше, я такого не писав. По-друге, переходити на російську - такої необхідності не було. Інша справа, що у середніх та вищих учбових закладах викладання велося російською. Ми вже неодноразово це обговорювали. СРСР був багатонаціональною країною Ну повинна ж була бути мова, яку розуміли УСІ в цій країні! Чи ні? Звісно, комусь хотілося, щоб це була українська, комусь - одна з прибалтійських, комусь - одна із середньоазіатських... Але була російська, що цілком оправдано і логічно. Друге питання, коли людина потрапляла в російськомовне середовище (армія, робота, зона...). Так і сьогодні українці, які потрапляють в російськомовне середовище, переходять на російську.
    І я про це. З одним уточненням: не було НЕОБХІДНОСТІ вибору.

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я тут писал уже. "Крымская правда" была на двух языках. Обязательно. Каждый день.

4. kertis

kertis миється в бані

Уже обращались, сказали что в "подвигах" не участвовали. Что вы ещё придумаете? :)

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Шураві! Держава не несе відповідальності за громадян, які добровільно приймають участь в іноземних збройних формуваннях і в бойовіх діях на території інших держав без відповідних для цього правових підстав. Більше того. Такі громадяни переслідуються законом. Багатьох членів УНА-УНСО було позбавлено волі за участь в таких операціях. Тепер питання до Вас. А скільки "солдатов удачи" з РФ до цього часу блукають світом? За їх дії що Росія відповідає?

• Подобається Подобається x 4
  6. Шурави

Шурави Well-Known Member

Смысл в чём, если кто едет по собственной инициативе, то какой спрос с государства. Но вот общественные организации, которые этим делом занимаются, должны быть вне закона, а тем более не должны быть обласканы властью. Собственно, в РФ я таких организаций не припоминаю.

Вас обманули. Вы на их сайте были?

http://www.geocities.com/CapitolHill/Lobby/5387/chechen.htm

А в плену эти ребята были более разговорчивыми...

Останнє редагування: 25 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  7. рівнянин

Я на Україні також...

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

8 років тому я сидів за столом (нажаль поминальним) з таким "солдатом удачі". Він був киянин за народженням, можливо єврей за походженням.
    Афганістан, Карабах, Таджикістан, Ізраїль...
    Чомусь йому не сподобався якийсь тихий інтелігентний хлопчик - наркоман (не знаю, в кого які там були стосунки із загиблим, якого ми поминали).
    Знаю тільки, що "солдат удачі" давно поклав око на родичку загиблого.
    Раптом він вихопив ніж і вдарив хлопчика-наркомана у лопатку.
    Просто так, за столом.
    Вдалося його вирубити пляшкою по голові та зв"язати.
    Потім мав задоволення перев"язувати пораненого нарика (а раптом СНІД ? Зима, вранці тачку реанімував, руки були порепані до крові).

Зателефонував (серед ночі) лікареві, той був забуханий, не міг приїхати, але інструктаж дав. А мені порадив довго мити руки господарським милом та горілкою.

А потім довелося виводити з шокового стану матір загиблого.

Чудово посидів за столом з ветераном кількох гарячих точок.

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Россия спонсирует различные организации, проводящие пророссийскую пропаганду. Севастополем Россия озабочена потому что там ее флот. Украина не занимается подобной деятельностью, потому что правительству и иже с ними совершенно не до этого. И честно говоря, я даже не знаю, стоит ли этим заниматься

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Шурави, тут хочется сказать вашими словами - ссылочку в студию.

11. Шурави

Шурави Well-Known Member

Сылочку на то, чего я
    ? Увы, это весьма затруднительно.

Что до остального, то вот:
    http://www.lenta.ru/news/2006/03/18/una/

И одну ссылку повторю:

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Салата, согласитесь, что Россия работает в Севастополе, не покладая рук. Вот про русскую общину Севастополя. http://www.moscow-crimea.ru/russia/organisation/ros.html
    Небольшая цитатка из статьи:
    главной целью для членов РОС стало восстановление исторической и юридической справедливости. А именно:
    а) отмена незаконных решений 1954 г., передавших часть территории одной союзной республики - РСФСР (российского Крыма), другой - УССР;
    б) признание российского статуса Севастополя, как города федерального подчинения, подтвержденного ВС РСФСР в 1993 году.

13. рівнянин

Борисе! Це моральні уроди!
    Чому одні в полоні витримують всі тортури, інші ж своїх вбивають. Чому є гвалтівники, вбивці, корупціонери, злодії і т.д. Все це відсутність моралі.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

А я припоминаю. Организация, проведшая акт вандализма с Украинскими гербом и флагом на горе Говерла в прошлом году в этом году праздновала годовщину своего акта вандализма в Москве проведением митинга с разрешения властей города.
    Это, конечно, не одно и то же, что военные действия, но плоскость одна и та же.
    А насчет УНСО, это доказано, что организация официально туда посылала своих членов? Или они, будучи членами УНСО, сами туда поехали?

• Подобається Подобається x 1
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Рівнянине,
    перепрошую ...

Так вже вийшло, що я зустрічав поки що тільки двох адекватних учасників бойових дій:
    1. Інструктор автошколи.
    2. Ви.

З повагою.

16. Шурави

Шурави Well-Known Member

Раз припомнили, то может и ссылочку приложете. :)

Вы сюда заглядывали?
    Не задались вопросом, зачем они на своём сайте, подобные фоты разместили?

17. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Шурави а це як ви прокоментуєте. :scratch_one-s_head:

УНА-УНСО готова надіслати до Москви делегацію посередників для переговорів з чеченцями
    Про це йдеться в заяві Львівської організації УНА, що була передана в четвер засобам масової інформації, повідомляє Інтерфакс-Україна.
    Посередницьку місію УНА для переговорів про звільнення заручників очолить керівник організації Андрій Шкіль. Заявлено також, що в зв'язку зі звістками про перебування серед заручників у Москві близько 20 громадян України "керівництво УНА-УНСО нагадує чеченським повстанцям, що Україна завжди з симпатією ставилася до їхньої визвольної боротьби за незалежність Чечні та часто надавала гуманітарну й інформаційну підтримку в цій боротьбі".

Саме тому, відзначається в заяві, УНА вважає, "що утримання українців як заручників не є логічним і не сприяє українсько-чеченським побратимським відносинам".
    "Ми визнаємо справедливість вимог чеченських повстанців, але разом з тим вважаємо, що не вправі оцінювати правильність тактичних дій чеченських сил опору", - наголошується в заяві.

Київ
    Прес-центр УНА-УНСО

http://www.geocities.com/CapitolHill/Lobby/5331/i241002.htm

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я собі уявляю через яке пекло прийшлося пройти цим людям... До речі, з багатьма я розмовляв. Співчуваю... Але видно декому це сподобалося коли свої ніки тими іменами називають.
    В минулий понеділок жінка-афганка приводила до мене на прийом свого сина. Розговорилися... До речі, говорила на дуже непоганій англійській. Вони втікачі з Афганістану. Я їй розповів що жив в Таджикистані в часи, коли Афганістан був мабуть найспокійнішою державою в світі.
    Вона мені зі сльозами на очах - коли ті росіяни наїдяться? Вони вже загарбали одну шосту світу, чому вони такі агресивні? Якби не вони - ми б не мали ні війни, ні талібану і жили б як жили останні тисячу років.
    Я з нею погодився, проте на питання коли росіяни "наїдяться" відповісти не зміг.

19. Шурави

Шурави Well-Known Member

Что-то я ничего не понял. :scratch_one-s_head: О чём собственно переговоры?

20. kertis

kertis миється в бані

Я вообще то про липовое участие УНА-УНСО, в военных действиях на стороне Грузии.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)