Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 13 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Віталій КАРПЕНКО

ІНФОРМАЦІЙНА ПОЛІТИКА ТА БЕЗПЕКА
    Підручник
    Київ – 2006

...
    Рецензенти:
    Вартанов Г.І, д-р іст. наук, проф.,
    Чічановський А.А., д-р політ. наук, проф.,
    Жадько В.О., канд. філол. наук, доц.

Затверджено Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Журналістика». Лист № 14/18.2-329т від 13.02.06

• Подобається Подобається x 2
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сейчас модно стало менять иноземные слова... Предлагаю свой вариант - які навчаються за спеціальністю «Мозкопральня».... ;)
    Тогда содержимое учебника не будет вызывать вопросов....

• Подобається Подобається x 4
  3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Полко-о-овнік,ну Ви...ну ви прям(?).Вам би Путіним сначала стать...Кстаті совпадєніє,так как он тоже полковнік,на гражданской должності Прєзідєнта.Но мечтаєт стать Генєралісімусом.Вот і газєти пішут...молод,умєн,хітропрідуманний!
    А Ви размєчталісь...Думать надо!

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Висит от юга волосатого
    до лысой тундры ледяной
    тень незабвенного усатого
    над заколдованной страной...
    И.Губерман
    :)

5. kertis

kertis миється в бані

Забавно, этот вопрос набирает максимальное количество голосов. Я не удивлюсь если его таки зададут президенту на прессконференции. В России же подобные "неудобные вопросы" невозможны в принципе. Там всё просеют, побелят, надушат и озвучат милым голосом. Самый сложный и неожиданный вопрос на который когда либо отвечал президент РФ, наверное про блондинок.

6. Веда

Веда Well-Known Member

Тут вы правы, но
    "Оппозиционный активист Роман Доброхотов подтвердил Граням.Ру, что именно он был задержан сотрудниками Федеральной службы охраны после того, как прервал выступление президента Дмитрия Медведева в Кремлевском дворце на научно-практической конференции, посвященной 15-летию принятия Конституции России."
    http://grani.ru/Politics/Russia/activism/m.145299.html
    Скорее всего, правление Медведева-Путина не будет усеяно розами... В России тьма проблем (их не меньше, чем в Украине), да еще и авторитарное правление, учитывающие интересы исключительно крупного капитала.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Не согласен!
    Думаю, что самый неудобный вопрос был про СНЕГ!

Галичанен?
    Не?

Останнє редагування модератором: 12 гру 2008
  8. kertis

kertis миється в бані

Веда, это чудо что он прорвался и прервал выступление. В России срабатывает самоцензура. Неудобные вопросы практически не задают. А если такой смельчак найдётся то с ним опосля будут разговаривать парни из ФСБ. Возможно даже с "крокодилом".

• Подобається Подобається x 1
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Т.Е. ребята сомневались:"Кто же был задержан?"
    А тут Роман сообщил:"Именно Я был задержан!"
    Не смихуёчки?
    Не?

10. kertis

kertis миється в бані

Да, в основном работники провластных СМИ...

11. Веда

Веда Well-Known Member

У меня кое-кто из друзей в России в организациях оппозиционных к власти. Ситуация у них почти патовая. Причем на фоне политического давления разрастаются фашистские (расистские) организации, хорошо организованные и хорошо финансируемые (вопрс только - кем и зачем?).
    Друзья в шоке от того, что у нас можно над главными пилитиками "юморить"...
    Правда с таким юмором у нас порой перебор получается... :sad:

Полковник, да пробегитесь по инету, посмотрите ролики... У меня в компе постоянно телевизор "висит", так что я об этом событии посмотрела информацию на разных каналах, а ссылку поставила ту, которая первой попалась - кого заинтересует - найдет информацию и из других источников...
    Девиз: все подвергай сомнению, конечно, хорош.
    Но все хорошо в меру.;)

Останнє редагування модератором: 13 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  12. kertis

kertis миється в бані

Да, я знаю. Довольно печально... А вот у нас некоторые не понимают и не ценят свободу слова.
    Частенько, так называемая дикая свобода без всякой ответственности. Перерастём скоро, я думаю.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Придурок решил пропиариться - зачем из этого огород городить?

14. Веда

Веда Well-Known Member

Вы так уверены, что этот молодой человек придурок? Вы с ним знакомы?
    Или все, кто думает не так, как Вы - ...
    Даже когда ВСЕ шли в строю, находились личности, которые пытались из этого строя вырваться. Об одном из таких "нестатдартных" россиян вчера на всех российских каналах рассказывали - Солженицын... А был еще и Сахаров...
    А у нас на Донетчине были Василь Стус, Николай Руденко, Иван Свитличный, Олекса Тихий, Григорий Тютюнник, Иван Дзюба... Не все они родились на Донбассе, но часть их жизни с этим краем связана...

• Подобається Подобається x 6
  15. kertis

kertis миється в бані

Кто такой дурак? Всякий инакомыслящий. (с)

16. Полковник

Полковник миється в бані

И где эти ребята сейчас?
    Чем занимаются?

17. Веда

Веда Well-Known Member

Ну, хоть фамилии Сахаров и Солженицын вопросов не вызвали...:)
    Уже хорошо...

• Подобається Подобається x 4
  18. kertis

kertis миється в бані

Большинство на том свете. Стуса в тюрьме убили.

«Кубло бандитів, кагебістів,
    злодіїв та ґвалтівників
    у стольному засіли місті
    як партія більшовиків»

Представьте себе. Политзаключённого выдвинули на нобелевскую премию по литературе.

Останнє редагування: 12 гру 2008
    • Подобається Подобається x 8
  19. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Надо бы тотализатор организовать. Зададут или нет? Думаю нет.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви розумієте,росіяни підставляють своїх одноплемінників.В Україні є закон про громадянство,згідно якого у нас немає подвійного громадянства.Якщо людина має громадянство другої держави,вона автоматично позбавляється громаданства України,а це лишає її права багатьох державних гарантій-пенсія,соціальне страхування і інше.Чи готові люди до цього?І чи бере Росія ці зобов"язання за своїх громадян на території іншої держави?Не думаю,бо це акція чисто політична і не несе за собою ніякого матеріального навантаження.Тай навряд чи хтось з тих людей,хто дістав паспорт громадянина Росії,десь засвічує той паспорт,беруть так як любу "дурничку"яку дають задаром-про всяк випадок.Але якби представники влади запитали на повному сер"йозі,громадянином якої країни ви себе вважаєте,навряд чи вони б відкрито сказали-громадянином Росії.Тоді б звісно вони мали б статус тимчасово проживаючого в державі Україна, і відповідно в них би не буловсіх соціальних виплат і прав громадян України.Ви кажете про Польщу,але не кажете всієї правди.Карта поляка і паспорт громадянина Росії,це зовсім різні речі.Росіяин чи поляк-це національність,а громадянин це приналежність до якоїсь держави.У Росії мільйони українців,але вони українці в Росії,а компактно проживаючі на певній території громадяни Росії,це прецендент на визнання цієї території територією цієї держави(громадяни якої живуть на ній)Так що Росія аж ніяк не турбується за долю цих громадян,що назвали себе російськими громадянами,це засіб,як відтяпати частину території для себе.А людей можна без жалю пустити в мясорубкцу військового конфлікту-нема людей-нема проблем.
    Я теж за те,що якщо в Україні людям буде жити краще ніж в Росії,або в любій іншій країні,то це буде самою кращою рекламою для України і люди самі захочуть тут жити.
    Тепер про Ваші мрії про ВУЗи і школи російською мовою.Вільний розвиток російської і інших мов(в конституції) не вимагає заміну цими мовами функцій,які повинна нести на собі державна мова.А інакше чим буде відрізнятись Україна від Росії?Навіщо тоді нам взагалі державність.Напишімо "челобитну" до російського царя-батюшки Путіна про те що ми хочемо лягти під Москву,як ляг колись Хмельницький,і позбудемось всіх проблем і забудемо про все і про мову в тому числі.І тоді росіянин(чи зросійщений Степанич буде задоволений,а якийсь там галичанин,котрий як вияснилось нехай своє право говорити в державі Україна державною мовою може забути)може заткнутись.Так пан Степанич.Я добре проінтепритував Вашу думку?Прошу мене вибачити за різкість.Але мене вже та "хмельниччина" в Україні дістала.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)