Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 13 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А до чого тут московський уряд???

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Урядові структури РФ, які сидять у м. Москві.
    І які не є 100% репрезентаторами населення Росії.

3. Степаныч

Борисе,
    мій пост був:
    От я й питаю: до чого тут московський уряд? Він, чи що, з 1939 по 1991р.р. русифікував і гнітив ЗУ? А от влада України в наш час українофікує СУ, ПУ, та й ЦУ.

4. Boris_Kiev

Степаничу,
    Ви же неперевершений "інженер людських душ"!

Ну яким бісом частина населення РФ за останні 10-17 років так стало ненавидіти Україну? Точніше, завдяки КОМУ ?

Почитаєш/подивишся - і таки хочеться сказати "спасибі, що я не ... хабітант на території РФ". :)

Ось особисто Вам ("по жизни") з ким приємніше проводити свій час: з музикантами/інженерами/філософами чи з крамарем з "керосинної лавки" ?

• Подобається Подобається x 1
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оп'ять "про море"?
    Ні! не "намагалася", а понівечила!
    Спочатку "на Сході-Півдні" (і Центральній теж), а потім, зволоч ТАКа:ireful:, на ЗУ поперла. Ще й зараз заважає відновити українськість "на Сході-Півдні".

• Подобається Подобається x 3
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Добре я буду питати в них змістовними фразами типу :"Кокі-кокі","задусить","Та нікока буде"," дінуцця".

Степанич,про це вже писано переписано,і вертатись до цього нема чого.Ви лікар людських жуш.Задайте це питання собі-за що можна не любити когось,або щось. Напевне за щось,тобто за якісь дії.Ви особисто всіх навкруги любите?Напевно не всіх, так от подумайте чого Ви цих людей не любите,мабуть є на те причини.Я не буду писати скільки тисяч сімей з Західної України було вислано на Сибір,як куркулів,я не буду писати скільки розстріляно в ГБешних застінках.Росіяни кажуть-вд добра-добра не шукають.Раз був збройний спротив-значить було за що.

Останнє редагування модератором: 3 лис 2008
  7. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

От проаналізуйте цю фразу.Чому "нєнавідят"звідки такі висновки.Якщо і мають люди своє інакше ставлення до Росії і інакше оцінюють історію україно-російських
    взаємин,навіщо вживати такі вирази?Інакше-не значить вороже.Інакше -означає що наші висновки і думки не співпадають,і розумні люди власне ВИРІШУЮТЬ.А от для злюмпенізованого і задурманеного шовіністськими агітками персонажа-ненавість і руйнація-рідна стихія,тому все і намагаються превести в стан емоцій,виключаючи при цьому навіть можливість порозуміння.

8. Полковник

Полковник миється в бані

Чому на ЗУ ненавидять Росію?

9. Boris_Kiev

Можна я відповім словами російського поета (1989) ?

Не люблю я Россию
    Ни летом, ни в стужу,
    Ни с похмелья, ни спьяну,
    Ни в ночь, ни с ранья,
    Как не любит свинарка
    Зловонную лужу,
    Но зато -
    Обожает
    Зловонье
    ****** !
    ------------------------------------
    В першій редакції було "Не люблю я Отчизну..."
    У 1991 автор змінив перший рядок.

Вірш було присвячено пам"яті призовників, яких кинули у гарячу точку.

Останнє редагування: 2 лис 2008
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Мне всё время интересно - когда Вы от мудаковатости вылечитесь?

11. Boris_Kiev

А где "НАХ!" ?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хто сказав?
    Коли?

• Подобається Подобається x 2
  13. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Це якщо мона я сам себе вже процитую для п.Полковника,specially

14. Степаныч

Знову ж таки, мій пост був про інше. Але на пряме питання відповім: мені приємніше проводити свій час з людьми, які мені цікаві і приємні. А музиканти вони, інженери/філософи - це по-барабану.
    Ну хіба що самим фактом свого існування. Знаєте ж, що заважає поганому танцюристу?
    Повністю з Вами згоден! АЛЕ! Хіба це є підставою для того, щоб нащадки цих "висланих-розстріляних" практично таким же чином вчиняли зі своїми опонентами??? Висновок може бути тільки один: бажання помститися. Постійно чуєш навіть на ЛФ: "Ви проти українізіції? проти викладання в ВУЗах українською? проти дублювання фільмів? А як ми свого часу вчилися ненависною роійською? а як ми свого часу не могли подивитися фільм рідною мовою?". Погодьтеся, що це непродуктивно - мститися невинним людям за свої поневіряння. Жлобство це. По-вашому - рагулізм.
    Та хоча б з того, що я писав "ненавидять", а Ви - "нЄнавІдят". А доводити очевидне справа марна. Росію на ЗУ вважають споконвічним ворогом України, це факт, який доказів не потребує.
    Погоджуюсь! Влучно сказано! А тепер скажіть, чи не така політика сьогоднішньої української влади і частини радикал-націоналістів по відношенню до Росії? Саме така! Чому в НАТО вступити хочемо? Від Росії захисту шукаємо, "виключаючи при цьому навіть можливість порозуміння".

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Шановні, перш ніж розказувати, як на ЗУ ненавидять Росію, наведіть порядок у своєму домі. ;) Не так давно серед населення Росії проводилось опитування. Так от, радіймо! Більше за нас росіяни "люблять" тільки Грузію. :smile: Трійка країн до яких пересічні росіяни ставляться найбільш негативно: Грузія, Україна, Польща. Зате на всіх телеканалах кричать: "Ах ти ж, горюшко, чому це українці нас не люблять, ми ж братні народи!". Хі - хі, смішно. Чого ж серед росіян таке негативне ставлення до братнього народу? Втім, дивуватись тут нічому, варто лише новини подивитись на загальнодержавних російських каналах. Зате з найбільшою симпатією згідно цього ж опитування росіяни ставляться до китайців. Так розумію, знайшли собі нових "братів". :lol: Ну - ну. ;)
    Щодо ЗУ, за всю говорити не буду, скажу тільки за себе. Включаю ОРТ, йдуть новини, симпатична цьоця, розподіваючи про новини на Україні, називає її ніяк не інакше, як Малоросія. Це просто маленький приклад, який відображає всю красу політики російської влади щодо України. Минуле нікуди не дінеш, але справа в тім, що ця політика по сутті на сьогоднішній день є абсолютно такою ж самою, як і століття, і кілька століть назад. Просто на сьогодні не можна користуватись такими ж методами. ;)
    І для мене смішно звучать нарікання на політику "українізації" на Україні. Так само смішно, як політика русифікації в Росії, ну чи там "американізації" в США. Одним словом, шановні, або зробіть над собою зусилля і будуйте політику на рівних, або дайте спокій, чесне слово. Поблажливого ставлення "старшого брата" ми не потребуємо.

Прощай, немытая Россия,
    Страна рабов, страна господ,
    И вы, мундиры голубые,
    И ты, им преданный народ.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Классно!
    Где ТАКОЙ телевизор продается?
    Я бы купил - посмотреть!

Это Вы, наверное, ошиблись.
    Или послышалось Вам.
    ТАКОГО нет.
    И быть не может.

А кто?
    Кто ЛИЧНО ВАС теребит из России?
    Может заяву в милицию напишете?

Останнє редагування модератором: 4 лис 2008
  17. Персі

А що Ви зразу так рознервувались. :smile: Почитайте публікації, послухайте виступи сучасних російських слов'янофілів, там це через два слова.
    Ви вже вибачайте, але я повірю власним вухам, а не вашим словам. То був випуск новин, присвячений святкуванню помаранчевих подій, 2005 рік. ОРТ - державний канал. Мені це добре запам'яталось, бо була вражена. "А на Малороссии проходят празднования годовщины Оранжевой революции". :smile: І далі на протязі всього випуску - виключно Малоросія.;)

Та не нервуйте Ви так. :smile: Українські політики не мають звички вказувати Росії, як їй будувати свою внутрішню політику. А от Росія чомусь вважає прямо - таки своїм обов'язком повчити Україну "куди їй йти" і що робити. ;)

Останнє редагування модератором: 4 лис 2008
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Опрос: отношение россиян и украинцев друг к другу ухудшилось

[​IMG]время публикации: 25 сентября 2008 г., 14:18

Отношения граждан Украины и России к украинско-российским отношениям немного ухудшилось, по сравнению с апрелем 2008 года. Таковы данные опросов, проведенных Киевским международным институтом социологии (Украина) и Левада-Центром (Россия).
    Говоря об отношении на Украине к России и наоборот, ситуация несколько ухудшилась в обоих случаях: если в апреле очень хорошо относились к России 47,3% украинцев, то в настоящий момент эта цифра уменьшилась до 42,85%. Так же в России - в апреле 5,5% опрошенных ответило, что относятся к Украине очень хорошо; в настоящий момент их количество составляет лишь 2,5%. Также уменьшилось количество тех, кто в целом хорошо относится к Украине, - с 49,2% до 34,8%.
    В целом число тех, кто положительно относится на Украине к России практически не изменилась (в апреле 88%, в сентябре 87,7:wacko: в то время как в России она уменьшилась с 54,7% до 37,3%.
    Если в апреле в России тех, кто относится положительно к Украине, было на 33меньше, чем украинцев, которые положительно относятся к России, то в настоящий момент это отличие выросло приблизительно до 50%. Плохо относится к России на Украине 9опрошенных, в России - 52,6%. Относительно желаемых отношений между Украиной и Россией, мнения украинцев и отличается намного меньше.

Если сравнить данные опросов в сентябре и апреле этого года, видно, что в обеих странах увеличилась часть тех, кто хотел бы, чтобы наши границы были закрытыми: в Украине такая часть выросла с 10,2% до 16,8%, а в России с 18,5% до 23,8% За этот самый период стала еще меньшей небольшая часть желающих объединение наших стран в одно государство (с 20,3% до 15,5% среди украинцев и с 18,8% до 13,3% среди россиян).
    В то же время, подавляющее большинство населения в обеих странах - 82%,6украинцев и 75,5% россиян - и в настоящий момент желают, чтобы Украина и Россия оставались независимыми государствами. При этом больше половины граждан и России (51,7:wacko:, и Украины (65,8:wacko:, высказываются за то, чтобы наши страны были дружественными независимыми государствами с открытыми границами между собой.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Можно ссылочку попросить?
    Кто, где и как указывает.

20. Персі

Дуже гарний викладений Ваш матеріал. В Україні до Росії позитивно ставляться 42,85%, в Росії до України - 2,5. З такими відсотками троха некоректно розказувати, як в Україні не люблять росіян, бо якраз все навпаки виходить. ;)
    От тільки не треба робити вигляд, що Ви не бачите очевидних речей. Слова Медведєва про те, що в разі вступу до НАТО Доровір про дружбу і співробітництво буде переглянуто, були викладені на всіх новинних сайтах. Інтекфакс, зокрема. Погугліть, пошукайте, якщо Ви інформацію сприймаєте вибірково. :smile:
    Я вже не говорю про російських політиків, зокрема пана Дугіна, який заявив, що в разі вступу до НАТО Росія введе війська в південні і східні регіони України. ;)

Останнє редагування: 4 лис 2008
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)