Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 13 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Чи можливо москалям якось потрафити хохлам????

О! От це вже більш конкретно. Можна і подискутувати. Тільки кілька уточнень.
    1. Що значить "мають себе вести,не як господарі,а як гості"? Адже вони не гості і не господарі. Вони ОРЕНДАРІ! Якщо Ви орендуєте якесь приміщення/землю і т.д., Ви повинні виконувати умови договору оренди. І все.
    2. ЧФ що, "грає м"язами"? У чому це проявляється?
    3. Невже Ви вірите, що після того, як ЧФ покине Крим, ніхто в Росії не буде "піддавати сумніву"? Не бачу зв"язку.
    4. "Ви можете собі уявити мера Парижа,котрий заїде на територію Великобританії і почне піддавати сумніву приналежність якої небудь території Великобританії,і скаже що це територія Франції.Як ви думаєте,чим це б закінчилося".
    Не можу уявити. Але я і Лужкова виступ не чув. І не читав. Тому не хочу коментувати коментарі. Свого часу я чув відповідь Путіна щодо націлювання ракет на Україну. І бачив, яку істерію підняли наші ЗМІ. ХОЧА У СЛОВАХ ПУТІНА НІЯКОЇ ПОГРОЗИ НЕ БУЛО І БЛИЗЬКО! Не виключаю, що це аналогічний випадок.

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

І що виконують?Чи може з повагою відносяться до орендодавця?Чи якісь там маяки захоплюють,які у них в договорі про оренду і не записані.

Не ЧФ а Росія.Це при тому що перед міжнародним співтоваристом вона взяла на себе роль гаранта безпеки для України(згадайте добровільну здачу Україною ядерної зброї.)

Та тоді хай хоч луснуть,то вже будуть їхні внутрішні проблеми,а тут це проблеми наші.Знаєте що читається зща їхніми виступами:"Ви хохли ще поговоріть то ми взагалі Крим заберемо,ще й Вам по с...і надаємо ,щоб багато не дзявкали.
    Ви або дійсно не чули або вдаєте що не чули.Якби це сказав Вам я то може Ви б могли не повірити,але раз
    то на голому місці брехні не зробиш,щось там напевне було.Та й знаючи Лужкова,так само як знаючи Жиріновського додумувати до того що він скаже багато не треба.Є ще і Затулін,Лєонтьєв і ще декілька політиканів,які мутять воду.А простим росіянам повірте не до України,в них свої проблеми.І тієї злоби до України і до українців, що є в вищеперерахованих псів,які відробляють кремлівські гроші,у простого російського народу немає.Повірте я багато спілкувався з простими росіянами.
    Це вже не випадок а правило.Всі ці с....и піаряться так .

3. Степаныч

Та при чому тут повага/неповага? Є договір оренди, є обов"язки орендодавця і обов"язки орендаря. Хто не виконує - "к ответу". А поважать/не поважать Ви ж знаєте у якій ситуації ("Ты меня уважаешь?").:)

Добре, перефразую: "Росія що, "грає м"язами"? У чому це проявляється?".

Коли це було сказано? Ким? Де?

"Полуправда хуже лжи"(с).

Ну навіщо ці штампи? У нас же високоінтелектуальна дискусія.:)

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я б хотів бачити як Ви б навіть будучи генпрокурором призвали к ответу Росію,або хоча б ЧФ."К ответу можна призвать"цивилізовану державу,але тільки не Росію.-Умом Росию не понять.
    У всьому.У ракетах напрям яких можна перенаправити,у Тузлі границі коло якої можна переглянути,у висловлюваннях Путіна,який не вважає Україну державою,іф багато багато в чому.
    Треба вміти слухати,і читати поміж рядків,чи Ви тоже як багато в Росії,вважаєте українців такими собі напівпридурками,які нічого не розуміють.

Я тоже так думаю,чого він лізе в той Севастополь,той Лужков,це щоб москвичі не бачили як він зі своєю дружиною обікрав більшу половину Москви?Найкращий метод захисту це напад.
    Я Вас особисто не звинувачував ні в чому.А Жиріновського,Затуліна ,Леонтьєва,Лужкова я ненавиджу як ворогів українського народу,і я теж проти того щоб вони їздили на Україну,бо нічого крім біди вони нам не приносять.Якщо я їду до когось в гості,тоя повинен поводитись як гість.Але коли собаку пустили під стіл,а вона лізе на стіл,то треба її прогнати.

• Подобається Подобається x 3
  5. Богданович

Богданович Well-Known Member

На жаль, грає. Кілька проявів я нагадаю:
    1. Неузгоджене навчання морської піхоти з висадкою десанту на українську територію.
    2. Утримання маяків силою, всупереч рішеннм судів.
    3. Спроба неузгодженого використання бойової техніки на параді 225-ліття ЧФ (висадили на суходіл і хотіли своїм ходом пройти через Севастополь).
    4. Заява начальника Генштабу Росію Ю. Балуєвського.

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Международные Договора в законодательстве Украины превалируют над местным законодательством. Так что местные суды, да и суды высшего уровня не имеют права юрисдикции в этом случае. Была реальная юридическая причина, то там бы все гораздо громче было и на уровне ООН даже.

А Балуевский сказал, что может быть. Это можно классифицировать как намерение, а не действие. Да и он с ЗУ. Так землякам и родственникам пальцем погрозил. :)

Про остальное подробностей не знаю. Но опять МЗС чего то промолчало. Чего то было вроде, но как-то очень стыдливо. Где Тарасюк был ?

7. Степаныч

Відповідь: Голодомор

Хороше запитання! З першого разу здалося, що відповісти просто... Спробую. Ми з Вами і інші форумляни особистості із світоглядом, який вже так би мовити встоявся. Ви і Ваші однодумці вважаєте Росію споконвічним ворогом. Я - ні. І тому не можна дати ради. Ні Ви мене не переконаєте, ні я Вас. Але підростають наші діти. Природньо, що Ваші діти будуть вважати так, як і Ви. А от діти людей, які з Вашими поглядами незгодні??? Зараз владою "на щит" піднімаються тільки ті історичні постаті, ті події з історії, які підтверджують тезу: Росія - споконвічний ворог, який українців по-садистськи гнобив, винищував, не давав їм жити. Зауважу ще раз: це точка зору "западенців", які з Росією жили "с гулькин нос". "Східняки", які жили з Росією віками, так не думають. Парадокс? Так. А нинішня влада намагається нав"язати саме "западенську" точку зору (вживаю слово "западенець" без усякого негативного змісту, просто для зручності - "западенці"-"східняки"). Приклади я навів вище. Один - конкретний. Нещодавно натрапив на статтю про Іана Виговського ( http://exlibris.org.ua/apanowicz/wyhowski.html ). Буде бажання - почитайте. Чому "герой" Виговський, а не Барабаш і Пушкар, або Іван Безпалий? Виговський, якого по-сучасному інакше як тираном не назвеш, який спровокував братовбивчу війну, при цьому здобув перемогу завдяки татарам, хронічний зрадник, для якого зрадити було що раз плюнути? Та тільки тому, що він був прихильником кого завгодно, тільки не Росії, а той же Безпалий - Росії.

Звиняйте за пространність, але переконаний, що це не оффтоп!:)

Вкотре задаю питання: ЯКІ РЕАЛЬНІ ВЧИНКИ НЕ ПРИПИНЯЄ ВЧИНЯТИ РОСІЯ ЩОДО НАРОДУ УКРАЇНИ???

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не зовсім ТАК.
    Коли мова йдеться про події у Росії, і не пов'язано з убивством (Беслан, Норд-Ост, Комсомолець) - най сушать собі голову самі.
    Коли ж росіяни в костюмі слона лізуть у нашу "посудну лавку" - однозначно, вороги.
    Своє тре боронити.

Оп'ять про море? :)
    Курортний сезон, розумію...

9. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, и кто и куда лезет?
    И что СВОЕ Вы боронить собираетесь?
    Что СВОЕ во Львове?
    Музей хатынок под открытым небом?

Это, конечно, легче всего.
    Модератор-барин.

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

які?....
    ну тільки перерахую (не буду детально розписувати):
    1. Захоплення маяків в Криму
    2. Перекривання газу, під маскою господарських відносин
    3. Відмова завчасно повідомити про заплановане підняття ціни газу, унеможливлюючи таким чином планування внутрішньої бюджетної політики України
    4. Висадка військових формувань на березі Криму, прикриваючи це помилкою в навчальних заходах, при цьому - в порушення всіх домовленостей і міжнародного права ніяким чином не узгоджуючи план навчань з урядом України
    5. Посягання на територіальну цілісність (випадок з Тузлою; випади "окремих" політиків щодо Севастополя і Криму в цілому)
    6. Масова пропагандисько-інформативна агресія в напрямку розпалювання істерії довкола міфічного пригнічення росіян на Україні та в напрямку негативного ставлення до всього українського
    7. Відверті заяви предидента росії про відмову у визнанні існування України як держави (на саміті НАТО в Бухаресті)
    8. Безпідставне, без жодних пояснень і попереджень, в порушення встановлених міжнародних норм права недопущення громадян України на територію росії
    9. Втручання у внутрішні справи України з вказівками щодо того з представників уряду України вони б хотіли працювати, і з ким працювати відмовляються (у випадку з Тимошенко, Огризком, Тарасюком і багатьма, багатьма іншими)
    .......

ну і це перелік можна продовжувати. І не просто продовжувати, а продовжувати із щоденним поповненням цього списку діями росії, які яскраво, демонстративно свідчать про невизнання нею України як суверенної держави

а от і ще одне підтвердження щодо невизнання росією (не тільки її урядом, а й конкретним громадянином) суверенності України, і переконливого враження, що все шо на Україні належить росії:

11. Полковник

Полковник миється в бані

Растолкуйте, пожалуйста.
    Опять Бла-бла-бла?
    Гаслоносец.
    А?

12. Степаныч

:radist:
    Усе, що Ви перелічили, свідчить тільки про однобоке, упереджене, претензійте трактування того, що відбувається. Я, наприклад, маю зовсім іншу точку зору. Знаєте, можна любий "чих" трактувати як недружній. До речі, не заважало б подивитися і на дії української влади.

13. Salata

Salata Well-Known Member

Анекдот вспомнился:
    Муж пришел домой злющий, дома чистота-порядок-ужин. Как к жене прицепиться? Ложатся спать.
    Муж: Выключи свет.
    Жена выключила.
    Муж: Может, включишь свет?
    Включила.
    Муж: Выключи, все-таки, свет.
    Выключила.
    Муж: Ты кому, ..., сигналишь???!!!

14. Масінька

Масінька Well-Known Member

Люди, тему вашу не читала, дописів теж. Чесно, навіть не хочеться. Мені не подобається ані слово "москаль" ані слово "хохол". Всі ми люди, чи не так? Обидва ці слова віддають зневагою і грубістю. Але це як собі хочете.
    Я особисто не розділяю людей на категорії чи раси. Вона або людина або людисько

15. levandivka

правильно! :)
    Нє чітал, но осуждаю! (с)

16. Масінька

levandivka! фраза була трохи не така: "я не читал, но я считаю"... Але не про те йдеться, я ж не обговорюю Ваші чи інших дописи (я їх дійсно не читала, тому й не коментую), а намагаюсь пояснити, що мені, як людині, котра любить інших, сама назва теми є відштовхуючою, тому я її читати не хочу, вона образлива для всіх (не дописи, а тема!). Або Ви мене не правильно зрозуміли, або ж я не так висловилась. Прошу вибачення.

17. Степаныч

Нє-є-є! Креатив допису тут:

18. Масінька

Ви знущаєтесь з мене чи критикуєте? :sad:

19. levandivka

Ви про образливу НАЗВУ теми? :)
    Не поспішайте висловлювати, не читаючи.
    Образливі теми закриваються на ЛФ. дуже швидко.
    А тут у назві - метахвора...

20. Масінька

Може й так. Вибачте.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)