Я ті умови собі сама або вибираю, або створюю. Насмілюсь сказати, що мені в житті вже довелось зазнати майже всього. І те, що було, підготувало до майбутнього.
Звичайно, у людини протягом життя змінюються погляди, ставлення до чогось, світосприйняття, звички і таке інше, але фундамент, ті задатки, отримані у спадок від предків — назавжди. Можливе лише їх коригування — посилення чи послаблення, спрямування до доброго чи злого, заглушення. Проте, людина продукт попередніх життів (я про генетику, а не про якісь реінкарнації). Моя думка, мої спостереження, мій досвід.
Ну я би не був таким категоричним. Кожна людина змінюється з віком. Пригадую свою бурхливу, далеко не завжди праведну, молодість, так років зо 25 назад. І дивлюся на себе тепер: інші погляди на ті самі речі, інша поведінка, зовсім інші життєві цінності. Коли зустрічаю давніх знайомих, з якими не бачився купу літ - кажуть зовсім інша людина. І ті зміни відбуваються непомітно і самі собою. Що роблять з нами невблаганні роки...Молодість - то такий недолік, який, на жаль швидко і незворотньо минає. А деколи так хочется подурачитися, як колись... Ех, де моїх 16 і всі зуби....
Людину можуть змінювати обставини,ситуації, або просто люди дуже вдало приховували себе справжніх це я просто зараз дивлюсь і дивуюсь як деякі люди помінялись категорично в протилежну негативну сторону,мене просто від того всього аж болить голова
так,звичайно, але чому в більшості випадків люди змінюються в гіршу сторону, як мені цей колектив обєднати, якщо він розпадається на так звані "лагери"
На жаль таке не рідкість. Людина повинна мінятися, постійно працювати над собою. Немає тупцювання на місці, є або розвиток, або деградація. І кажуть, що процес деградації незворотній.
але в даному випадку, в конкретному колективі....на мою думку...просто ...напевне...не знаю....можливо просто вдало приховували свою сутність, а появилась проблема...тут і розкрились не хочу вдаватись в подробиці, але проблема є.....і МЕНІ якось треба це все обєднати,щоб зберігся колектив,бо в цілому наш колектив був самий дружний, шкода
аякже... це класика, коли все добре - всі хороші, а коли зле... все стає видно. ---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ---------- а де і ким працюєте, як не секрет....
Не можна людей ідеалізувати, бо вони привітні і мають хороші манери. Поки людину не пізнаєш, не кажи, шо вона хороша. Нє, ну всі люди хороші, але буває так, шо, говорячи, "хороша людина", ми маєм на увазі, що вона дуже-дуже хороша. Не треба спішити з висновками. Є друга сторона медалі — невипрвадана упередженість, викликана підозрілістю, що стала характерною рисою людини після того, як та кілька разів невдало називала когось "хорошою людиною". ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ---------- Але ми не про маски, а про те, шо людина реально міняється. Так, міняється, але асе ж кожен є навічно тим, ким народився. Я фаталіст трохи.