Звичайно людина може змінитися головне мати бажання і віру в себе, хотіти бути кращою людиною, щоб люди які поряд з тобою були щасливими. І скажу вам варто змінюуватися заради чогось чи когось і зрештою заради себе самого!!!!
Може якісь певні характеристики в людині і можуть мінятися, але не основні принципи характеру. По собі знаю)
чи може людина змінитись? ні ! хіба після того як її щось поламає, але то так моцно ( нарпиклад пів року полону у сепарів)
Люди не можуть змінити себе та можуть змінити своє життя а життя змінює їх, когось ломає, когось зношує, а хтось іржавіє. Багато в житті є того що ми не вибираємо собі. Ніхто не вибирав собі батьків, стать, здоров'я бо багато родиця хворими, сліпими, кривими та інше. Хто ж вибирає за нас? Чи то ми самі? А чи може людина змінити дату смерті? Ні? То що вона може? Невже перефарбувати волосся в інший колір це зміна? Чи може знаєм момент коли помрем? А чи знає людина куди і мінятися і в яку сторону? Я думаю що людина бачить в своєму житті те у що вона вірить! Коли я запитаю якї форми земля, ви скажете шароподібної. Бо ви її такою бачите. А хто з вас бачив насправді? Може квадратна? Але ви вірите шо то шар. Так само і віра у життя і суспільство коли в нас є віра у будь що то ми будем працювати боротися і перемагати коли віри нема ми опустим руки. Але у що вірити якшо все тимчасове люди помирають влада змінюєця все старіє? Потрібне шось стале і незмінне. А де це і що? Це Бог! Він все контролює і народження і смерть і кожну справу. Як тоді все таке зле? Є зло і добро і в залежності від нашої віри змінюєця життя наше. Хто з вас вірить що Бог вас любить відповідає на молитви що Бог Добрий хто Бога любить? А хто з вас вірить що життя то грязь що люди злі шо все то гроші хто любить гроші? Ви скажете шо вірите в це бо так і є? Ви вірите в це, тому що вірите шо можете змінити життя, шо ви шось значит, шо чим більш у вас є, тим ви сильніші. Думка оточуючих направляє вашу віру, і ваші думка, і бажання, ви, так як і всі в одній ямі. А повірити що Бог дає свободу і радість неможете, бо не вірите і нехочете. Віра яка зробить вас щасливими. Повірити що все що у вашому житті, недаремно, що то Божий план. Але ви маєте свій план на життя?забудьте його, ваше життя то перемога, якшо без вашого плану. Бог є сталий. Якшо ви багатий, то завтра можете збідніти, померти, стати хворим, сліпим, калікою, бо то не стале багатство, якшо ви бідний то вас жде небо, йдіть туди, там спокій, і мир, і небо буде в серці вашому. Багаті вірте в Бога, він наш Бог, і він один нема Бога як Він. Бог то є життя. Бог створив все і нас. А з чого? Що було матеріалам для творіння? Був Він Сам. Він створив усе із Себе. І у всьому що є, є частина Бога і у всьому є Бог. І ми є частинкою Його.
Людина змінюється. На жаль, в гіршу сторону, відходячи від чистого стану душі у стан звіра. Найбільше, шо сама людина може - то зберегти більш-менш незаплямованою свою душу, але змінитися в кращу сторону може тільки за допомогою Бога, за виконанням Його законів. Я на своєму шляху майже не бачив, щоб хтось змінився за своїм бажання в кращу сторону і навіть ті, що піддалися випробовуванням. Ніхто добровільно не хоче себе обмежити у своїх бажаннях земних, відчути біль ближнього і допомогти йому. Хіба що індусм тягнуть свою карму)) Замість того огороджуються високими парканами, виставляються та вихваляються богатствами перед усіма, і мало того, що своїми вкраденими коштовностями, так ще й мерзотну та паскудну душонку рекламують, завдяки якій все це надбано. Гидотні дні настають... Усе вимірюють грішми та станом у громадстві... Так, людина може змінитися, на жаль - в гіршу сторону. Бо не вірять у Бога. А хто вірить - тому не треба змінюватися. Той покращує душу, своє відношення до ближнього. Скажете: от зек чи хтось, після багато років змінився і став справді чесним та віруючим... То рідкість. Але то не зміна. То переродження, коли людина отримує благодать Божу і очищену душу. Бо так просто: "взяв та змінився" - не було і не буде. Тільки скинувши з себе тягар земної насолоди, скарбів та егоїзму, людина зможе переродитися. Краще це робити добровільно, прислухавшись до поради, ніж вляпатися у халепу і через тернії переродитися. Але в останньому випадку людина буде більше цінувати своє надбання, а добровольці мають постійно себе випробовувати, щоб не вийшло так, як з блудним сином. (щоб не народилась образа, що покаянного грішного більше полюбляють, ніж того, що сам наче незгрішний).
Мабуть, ви не помітили як жінок змінює на краще народження дітей. Може не всіх, но багатьох. Від егоізму виліковують малюки, роблять жінок більш терплячими і мудрими. Як це ви не бачили?
А може це тваринний інстинкт а не зміни ведмедиця та вовки змінююця теж при народженні дітей Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk
От ви... Як напишите потайки, то випадково і побачу. Одна жінка сказала : "Всі дівчата гарні, але де ті су_и беруться?". То жінка сказала... С точки зору чоловіка, якого дружина шантажувала сином, як до запліднення, так і після народження - я не поділяю вашої думки, що жінка змінюється на краще після народження дитини. Іноді жіноча краса і чарівність вартує чоловіку свободи, а дитина - життя. Можливо, треба додати якісь додаткові визначення. Наприклад, якщо жінка народжує більше трьох - і то не завжди, бо у злиднях можна і більше понароджувати під дурман горілки. Ваш хід у відповідь, Пулічка...
Вчора показували фестиваль у Києві на якому чекали Вінника. Ті жінки верещали, що всі вони вовчиці... Звірі - вони і є звірі... Розмішив Кличко, коли дав інтерв'ю репортетру.. Він похвалився, що його жінка любить Вінника часто напевает "Чом ти не прийшов... " Репортерка перепитала:"Тож не Вінник співає.?.?" Кличко: "Да?" Він просив силу і чемпіонство, але забувся попросити про мізки.
Людина може змінитися, якщо є щире і усвідомлене бажання для цього. Зміни "заради когось" і наперекір собі до хорошого не призводять.