Але У Святому Письмі не видно оправдання Юді. Чи міг Юда поступити по-іншому? Міг, але зміг. Якщо би не зміг він, тоді б зробив цк інший. Юда виявився духовно найслабший. ---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- грішать, але єрізниця між тим, що хату час від часу прибирають і хату, яку ніколи не прибирають.
Якщо в Святому Письмі оправдати Юду, то Юд буде набагато більше. Другий не міг зрадити Ісуса, бо такою була воля пророків. Між ними нема різниці. Перші дволичні, другі бездуховні.
В кожній людині є свій Джекіл і свій Хайд. І дуже часто,незначна подія,чи збіг подій перетворює добряка Джекіла на монстра Хайда. До речі,уточню : я Хайд. Джекіл вмер. Вічна йому пам'ять.
Якщо людина думає що вона може змінитись вона права, якщо людина думає що вона не може змінитися вона теж права...
Питання риторичне і навіть насущне. 1) Змінити людину проти його волі практично не можна. 2) Людину можуть змінити зовнішні життєві обставини. Такі, як, наприклад, армія, нова робота, зліт в кар'єрі або розорення в бізнесі, народження дитини, усвідомлення того, що можна втратити когось з близьких. У ці періоди відбувається переоцінка цінностей, погляд на свою поведінку, на своє життя і вчинки. 3) Людина може змінитися, якщо вона сама цього хоч би трішки хоче.
Це найголовніший чинник. Думаю переоцінка цінностей починається тоді,коли ти стоїш над прірвою в житті....Я висловилась метафорично, але хто це колись відчував,той зрозуміє.... ---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- Для цього неодмінно щось має статися..
Таке,щоб позначилось на її житті???Сумніваюсь,хоча не буду заперечувати таку можливість. Зміни ж вони відбувають не за один день. Таких книг крім Бблії не знаю.....Саме життя міняє людину і сприйняття того,що з нею протягом цього життя відбувається.
Чо?... Во,їден прочитав"Як стати мільйонером" і став мільйонером... Правда,якась там цьотка му гмерла...
Не обовязково. Наприклад, є мета(мрія) і дуже хочеться її здійснити, то людина може й сама мінятися задля досягнення мети. Просто треба логічно все обдумати, побудувати ланцюжок необхідних засобів і виставити пріоритети.
Направду... Логічно продумаєш все,побудуєш ланцюжок необхідних засобів,виставиш пріритети...порвеш всі жили,віддаш всі сили,щоб здійснити неможливе...і...облом... Як тут не поміняєшся?
А потім, по досягненню мети, людина стає знову сама собою...і тут мета обертається ж... ну спиною. Не тому, що зміни були погані, а тому, що вони були тимчасові, і тут раптом відпадає потреба карячитись, ну раз ціль в руках... от і вертається сутність. Тому, думаю, мінятись варто не задля досягнення чогось, когось чи якось, а з власного внутрішнього покликання.