чи може людина змінитись?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем маюнка, 8 кві 2008.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гімнистість.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ет чё? :scratch_one-s_head:

3. Romko

Ну...як би то популярніше...:sorry:
    От,якщо людина гімно...то вона й буде гімном....

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але У Святому Письмі не видно оправдання Юді. Чи міг Юда поступити по-іншому? Міг, але зміг. Якщо би не зміг він, тоді б зробив цк інший. Юда виявився духовно найслабший.

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

грішать, але єрізниця між тим, що хату час від часу прибирають і хату, яку ніколи не прибирають.

5. prox

prox Well-Known Member

Якщо в Святому Письмі оправдати Юду, то Юд буде набагато більше. Другий не міг зрадити Ісуса, бо такою була воля пророків.
    Між ними нема різниці. Перші дволичні, другі бездуховні.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А Ви, звиняйте безгрішний :scratch_one-s_head:

7. morze

morze Well-Known Member

ембріональна генетика -допускає деякі відхилення, а людину, краще замінити ніж виправити!

8. lleprikon

lleprikon Member

не меняется, а только проявляется человек с годами

9. morze

morze Well-Known Member

Корито -моментально міняє індевідиума!!!

10. Romko

В кожній людині є свій Джекіл і свій Хайд.
    І дуже часто,незначна подія,чи збіг подій перетворює добряка Джекіла на монстра Хайда.
    До речі,уточню : я Хайд.
    Джекіл вмер.
    Вічна йому пам'ять.

• Подобається Подобається x 1
  11. morze

morze Well-Known Member

Ураїнська казка розповідає про перший етап накопичення капіталу, далі казка закінчується!

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо людина думає що вона може змінитись вона права, якщо людина думає що вона не може змінитися вона теж права...

13. MartaKas

MartaKas Member

Питання риторичне і навіть насущне.
    1) Змінити людину проти його волі практично не можна.
    2) Людину можуть змінити зовнішні життєві обставини. Такі, як, наприклад, армія, нова робота, зліт в кар'єрі або розорення в бізнесі, народження дитини, усвідомлення того, що можна втратити когось з близьких. У ці періоди відбувається переоцінка цінностей, погляд на свою поведінку, на своє життя і вчинки.
    3) Людина може змінитися, якщо вона сама цього хоч би трішки хоче.

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Це найголовніший чинник. Думаю переоцінка цінностей починається тоді,коли ти стоїш над прірвою в житті....Я висловилась метафорично, але хто це колись відчував,той зрозуміє....

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

Для цього неодмінно щось має статися..

• Подобається Подобається x 2
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та ладно.....можна наприклад просто щось почитати....

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Таке,щоб позначилось на її житті???Сумніваюсь,хоча не буду заперечувати таку можливість. Зміни ж вони відбувають не за один день. Таких книг крім Бблії не знаю.....Саме життя міняє людину і сприйняття того,що з нею протягом цього життя відбувається.

17. Romko

Чо?...:russian_ru:
    Во,їден прочитав"Як стати мільйонером" і став мільйонером...

18. MartaKas

MartaKas Member

Не обовязково. Наприклад, є мета(мрія) і дуже хочеться її здійснити, то людина може й сама мінятися задля досягнення мети. Просто треба логічно все обдумати, побудувати ланцюжок необхідних засобів і виставити пріоритети.

19. Romko

Направду...
    Логічно продумаєш все,побудуєш ланцюжок необхідних засобів,виставиш пріритети...порвеш всі жили,віддаш всі сили,щоб здійснити неможливе...і...облом...
    Як тут не поміняєшся?

20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

А потім, по досягненню мети, людина стає знову сама собою...і тут мета обертається ж... ну спиною. Не тому, що зміни були погані, а тому, що вони були тимчасові, і тут раптом відпадає потреба карячитись, ну раз ціль в руках... от і вертається сутність. Тому, думаю, мінятись варто не задля досягнення чогось, когось чи якось, а з власного внутрішнього покликання.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)