чи може людина змінитись?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем маюнка, 8 кві 2008.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Змінитись не може по характеру, темпераменту. Може порозумнішати і почати по-іншому ставитись до речей.

---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

Не плутайте з кар'єризмом і лицемірством.

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Людина як дерево. Все ,що на поверхні може мінятись, але її коріння, її Я залишиться незмінним

• Подобається Подобається x 5
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ну копець. То я так і не зрозумів, міняється чи ні? Прошу детально пояснити на прикладі ялинки. :girl_blum::girl_cool:

• Подобається Подобається x 3
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Года четыре назад встречаются на Чупрынки два гуманитарных доктора — один бывший многолетний секретарь партбюро нашего Оперного театра, другой такой же — только из Универа. Один другому:
    - Ви знаете, пане доктор, я вже два тижні думаю — де нам взяти національно-свідомого Піночета?! Де?! Нема!
    Второй ему:
    - Так, пане професор, я так само про це весь час! І дійсно нема! А так треба!
    Моего присутствия не стесняются — а что тут такого? Высказывают вполне патриотические мысли — кто бы расстрелял наших комуняк. Не сомневаются, что лично их сия чаша горькая минует — они теперь патриоты, настучат на соседа какого-нибудь и зачтется. На самом деле нет — все вам припомнится, мужики, тот сосед раньше на вас стукнет, у нас по этой части традиции — ого-го! И у вас лично тоже — мы помним.
    50-60 тысяч коммунистов было во Львове в неправильные времена. Откинем десяток тысяч русскоязычных — остается около 40 тысяч нынешних нацистов, фашистов и просто умеренных и достойных националистов, перекрасившихся в 1991-м.
    Манкурт люстраций не боится, мне скрывать нечего. Все знают — отец в КГБ служил, сам три года в райкоме отпахал — партократ, значит. Не стучал, не вербовали да и потребности такой не было — мог и так зайти в райотдел КГБ. А другие аж дрожат, смешно смотреть.
    Месяц назад старый знакомый, живущий до сих пор в обкомовском доме (понимаете, кем был?). объяснял мне, как он всю жизнь боролся с коммунистами.
    Другой — бывший секретарь райкома партии по идеологии(!) когда-то мне в трамвае говорил — просто в нас з вами різні політичні погляди! Что там, ёпть, у тебя — погляди?! Это когда они появились — в 91-м, что ли? «Погляди» у него, видишь ли! Прийміть мене, засраного, до громади — разом з моїми новими поглядами! И смотрит при этом в глаза, понимаете — не стесняется!
    Старый приятель плечами пожимает в недоумении:

http://www.mankurty.com/blog/?p=8340

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

ага. це дуже гарно характеризує, який "ідеологічно стійкий контингент", а насправді, яке бидло складало вищі партійні кадри. І так, ці будуть хвалитися і хизуватися придуманим минулим, в надії, що їхні розповіді витіснять з пам'яті оточуючих, - та й їх самих,зрештою, - правду.
    А ті, кому нічого соромитися справжнього минулого, якщо живі ще, то скромно мовчать і скрушно похитують головами. Бо вони звикли мовчати. Тоді - бо за необачне слово можна було загриміти на білі ведмеді, а зараз - бо голос їхній вже надто немічний, щоб його почули серед гамору перекінчиків.

• Подобається Подобається x 4
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

То не я. Воно само. )
    Ну Ви ж просили на прикладі вічнозелених. :)

Серед людей також є такі - здається вічнозелені, але "прилетить якась комашка", дивишся - а вічнозелене пожовтіло...

• Подобається Подобається x 1
  9. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Адаптуватись до ситуації точно може. Наприклад з одними людьми бути тихою і спокійною, а з іншими - запальною і гучною. Часто залежить від ситуації.

10. Дівчата, скажу чесно, я - інтроверт. Але нещодавно мені заявили, що треба змінити свій характер і стати екстравертом. Мовляв, так буде зручно оточуючим людям. Але чи буде зручно мені - хтось спитав? Може, мені так зручно боронитись від навколишнього середовища! А якщо комусь незручно - хай звикає сам. Не буду мінятись.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

людина може змінитися, а от москаль....:ninja:

12. zherech

zherech Well-Known Member

Cобственно и рагули никогда не меняются....

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

А кем потом это быдло стало? Cамыми нац.-свидомими кадрами,вступили в соответсующие партии и организации и т.д..

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Будь собой! Если казаться не тем, кто ты на самом деле, можно получить не ту работу, не тех друзей, не свою любовь и, вообще, не свою жизнь. (С)

14. Ninochek

Ninochek миється в бані

Мне кажется, что люди не меняются. Просто со временем их лучше узнаешь, открываешь что-то новое.

15. Marinn

Marinn New Member

Я раньше думала что никто не меняется, но теперь все чаще сталкиваюсь с тем что люди все-таки меняются... вот только не понятно из-за чего?

• Подобається Подобається x 2
  16. prox

prox Well-Known Member

Людина не може змінитись. З роками кожен виглядає соліднішим і мудрішим, але це лише ширма, за якою криється сутність... .Кожен виконує своє призначення. Юда теж не хотів робити зло, але змушений був виконати те, що пророкували пророки... .

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для чого тоді християнство і церква, якщо людина не може змінитись?

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

Виходить, Юда невинний. Ви згідні?

18. prox

prox Well-Known Member

Для того, щоб не опускались нище. Може ви скажете ще, що ті сповідаються і каються більше не грішать...?
    Згоден. Він виконував волю пророків і став символом зради, щоб знали її суть.

19. Fruit Tella

Fruit Tella New Member

Мені здається, що люди не міняються. зміна характеру і саморозвиток - це різні речі. Ми можемо змінювати погляди під впливом інших людей чи прочитаних книжок, але себе ми не змінемо. Фундамент заложено з ранніх років і наступні роки просто будують стіну на цьому фундаменті. Стіна - це саморозвиток, а фундамент - наш характер. Моя думка така:pardon:

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що таке характер? Яку саме якість з того що Ви називаєте характером людина не здатна змінити якщо вона того захоче і знайде потрібну для цього технологію?

а де твій аватар? :)