Відповідь: чи ми є самі собою.... А я по собі суджу. Якщо мій тато кудись на тиждень їхав, ми з мамою НІКОЛИ нічого в тому часі не готували. Додано через 6 хвилин А я не така. Якщо відмовляюся від чогось, то все.
Відповідь: чи ми є самі собою.... Для деяких мужчин це один із методів самозаспокоєння та розслаблення.
Відповідь: чи ми є самі собою.... а я взагальному... то не була нейтральна ситуація, на відміну від ситуації на форумі....
Відповідь: чи ми є самі собою.... Можливо іноді не варто бути таким категоричним. Людині властиво помилятись і виправляти свої помилки.
Відповідь: чи ми є самі собою.... Залежить у чому. Я говорю про відмову від речей некорисних, так би мовити. (пошепки: я в житті менше категорична. :D:D:D)
Відповідь: чи ми є самі собою.... Право вибору... " Хай буде Воля Твоя, як на Небі, так і на Землі..."
Відповідь: чи ми є самі собою.... Хто би шо не казав, та людина міняється, йде переоцінка своїх дій, інші проблеми, інше життя, інші погляди... але це нормално...
Відповідь: чи ми є самі собою.... На перетравлення мяса витрачається значна кількість енергії і локалізується вона в ділянці, де відбувається розчеплення і всмоктування поживних речовин. Внаслідок чого людина на певний період частково ослаблюється, появляється легкий стан сонливості.
Відповідь: чи ми є самі собою.... бо якщо людина не мінятиметься, то даремне її життя, повинна бути постійна метаноя.
Відповідь: чи ми є самі собою.... Доброго ранку, пане Миху! Ну то як, від учора, Ви врятували життя Вашій кров*янці? Щиро...
Відповідь: чи ми є самі собою.... Так, он вже скоро і Піст не за горами. Від усього некорисного відмовимось. Бо я вже другий тиждень відмовляюсь, відмовляюсь... і ніяк не виходить. :no: Може від завтра почну тренування на відмову. Спочатку відмовлюсь від мяса, бо воно ітак мужиків не заспокоює, потім від сексу бо воно ітак не вольно, а там вже і від решти можна відмовлятись.:p :p :p :p :D:D:D
Відповідь: чи ми є самі собою.... Та не хвилюйтеся Ви так! Це ж тимчасова "акція", на час Посту... Все вірно "заплановано", тільки чому ж так рано в Піст? А! Маруся-мама святкують Пасху по католицькому, 23 березня і не Великдень 27 квітня? А от мені цікаво, як постують у Вас, Марусю, діти?
Відповідь: чи ми є самі собою.... Для дітей до 7 років посту нема, для хворих та стареньких також. Диспенза.