Відповідь: чи ми є самі собою.... і я не вірю але згадала, що часто злочинці в інтерв’ю кажуть, що не хотіли чинити злочин, але їх ніби щось штовхало цікаво чи це просто виправдання чи може дійсно щось штовхає тих, хто слабший духом чинити жахливі речі?
Відповідь: чи ми є самі собою.... А в мене навпаки рідко виходить підіграти шефу і ніколи "підлизатись" до нього. Занадто в мене розвинута потреба висловлювати власну думку. Ну ніяк не можу я підкорятись тупим правилам офісного етикету, які диктують тупо поклонятись "вождю". Я хоч і не прямо, але висловлюсь, або хоч виражу емоції! Може за то і получаю...
Відповідь: чи ми є самі собою.... нє, якщо знаєш хто грається, то можна впливати на гру і вибирати роль то вже ти не маріонетка, а самостійний актор
Відповідь: чи ми є самі собою.... то тільки так зразу здається, що це дрібниці, а насправді, це важка боротьба.... Додано через 45 секунд власне і то не так просто ... те вибирання...
Відповідь: чи ми є самі собою.... я вагаюся... поки вона ще є в холодильнику, а не стане - може й поміняю думку....
Відповідь: чи ми є самі собою.... Вболіваю за Вас, і бажаю Вам добра... Налаштуйтеся--це тільки початок боротьби,.. проте не хвилюйтеся--Вас підтримає великий табір форумчан... Ну як, ще в холодильнику Ваш "ворог"?..
Відповідь: чи ми є самі собою.... Подумалося. То всі чоловіки такі слабкодухі, якщо йдеться про м"ясо і пиво?
Відповідь: чи ми є самі собою.... Ще і жінки трапляються, але я особисто слабка духом коли йдеться про тортик, печиво і файний чай або філіжанку кави до них. :no: Он дивлячись на ваш сирник, певні два рази екран облизала.
Відповідь: чи ми є самі собою.... і про жінок - Ви забули.... Додано через 3 хвилини Так, аякже, особливо це видно у розділі "Кухня" - там одні чоловіки....:feminist: