Відповідь: чи ми є самі собою.... а по-моєму, ні. інші можуть дивитися крізь окуляри(рожеві, наприклад), або навпаки не мати окулярів, щоб роздивитися щось. от коли не замислюєшся, яким бути, а просто ти Є, тоді ти і є сам собою.
Відповідь: чи ми є самі собою.... це вийняток, але насправді родина знає все і про все і навіть знає про вас те, чого ви самі не знаєте.... про себе....
Відповідь: чи ми є самі собою.... Можливо, та, думаю, знає лише в рамках своїх потреб щодо знань про мене, і не більше...
Відповідь: чи ми є самі собою.... Йой, Миху, ви мене розчарували. Я й не думала, що ви такий пльоткар. :D:D:D
Відповідь: чи ми є самі собою.... Але щоб зрозуміти книжку - її варто прочитати. І зовсім не треба розбирати чи рвати.
Відповідь: чи ми є самі собою.... Ну, ви мені скажіть. От відки мих знає, ЩО родина знає? А я думаю, чого він у церкві ніц не бачит і не чує... :D:D:D:D:D:D:D
Відповідь: чи ми є самі собою.... Миху, самі не підозрюючи того, Ви навели мене на серйозні філософські роздуми...
Відповідь: чи ми є самі собою.... Я трошки додам... От наприклад візьмемо якусь публічну людину. Ми всі сприймаємо її тільки з тієї сторони, яку бачимо. І нам зовсім не цікаво, що там в неї насправді на душі (навіть якщо і цікаво, то ми ніколи не дізнаємось).
Відповідь: чи ми є самі собою.... вперше таке чую...... моя рідня знає тільки те, що я про себе повідомлю....
Відповідь: чи ми є самі собою.... О! Відчувається, людина з життєвим досвідом.... діти того ще не розуміють....
Відповідь: чи ми є самі собою.... коли в традиційній організації здається -- хрестяться.... але мені ніколи нічого не примарюється -- тому хреститися не доводиться...
Відповідь: чи ми є самі собою.... внутрішнього "Я" родина не знає і ніхто збоку не знає це може знати тільки сама людина, та й то не кожна знає, ким вона є насправді і якою саме вона є людина, наприклад, деколи здатна на вчинки, яких сама від себе не очікує а які ми в суспільстві, чим ми є для інших людей, часто збоку видніше деколи то тільки збоку і видно деколи збоку виглядає зовсім інакше, ніж воно нема однозначних відповідей... а чогось згадалося "я часть той сили, что вечно хочет зла и вечно совершает благо"