Це справжня віра у каву. рецепт- три кубіки цукру! ---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Такі самі як у Вас про каву.( кулінарію)
мдя. Випадково нічого міцненького сьогодні не вживали? Якщо то приліплено на тверезо, то лише співчуваю )) а ще якщо уявити як він смакує тотим методом каву
стільки не живуть... ---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ---------- Audun , Прошу пояснити Ваш мінус!
Кавовим Львів став у 1989 році, коли приватизували Світоч! А до того Місто славилось гербатою по-Львівськи! Тільки рецептів чаю Львів знає понад 1200!
Люблю каву пити літом, на терасі в центрі міста. Проте ціни літом завжди чомусь вищі, ніж зараз. Надіюсь під час Євро не буде значного зростання.
Поклавши лапу на серце, і наступивши на горло гордості за власне місто, мушу визнати, що найліпша кава таки на Закарпатті, і так було ще з радянських часів. А останні роки два ще й Галка зіпсулася, я вже не пригадую, коли востаннє брала непалену робушту. Ми вдома варимо в турці, без цукру і будь-яких приправ. Нашим улюбленим набором було 4 частини арабіки FC і по 2 робушти Індії й Індонезії. Але оскільки робушта тепер палена всюди, то довелося відмовитися. А останнім часом, як не соромно зізнаватися, перейшли на паковану "Жардін". Та, що в зеленій упаковці, найближча за смаком до нашого улюбленого набору.
Калiфорнiйський дуб! Берется три жолудi, розмелюймо i насолджуймось неповторним ароматом i запахом бразилiйського Львова! Доречi, той дуб дуже широко прижився на львiвських землях! Рава-Руська митниця вилучила 700 тон кави? ТІR ішов з Кракова на наші Перемишляни -центр кавошоколадоалкоголю! ЗІК -показав сюжет з трьома Львівськими Панами про Львівську каву -ужас! Кав'ярня -"Віденська кава", дозволяє добавляти у каву молоко!!!, і слабоалкоголь! А в касках зі світильниками _ аж не хочеться говорити про смаки. Пересічні кавомани -взагалі далекі від кави ( три рази в день) і мені добре! Тільки Львіська гербата може згладити суть теми!
Чай (herbatа) -символ справжнього Львова! А какава - це уніформа!!! Кофе - по-львовски!-звичайна політична заволоч!
Хто хоче відчути справжній смак Львівської кави -вкиньте у філіжанку шматочок хліба, який вбере в себе весь негатив і масло! Хліб видаліть і залиште на закуску, або теплим з'їжте! Зернова змелена (при Вас) кава нічим не відрізняється від інших!
на закарпатті кава мабуть таки смачніша. але у них зовсім не та кавова атмосфера. тамкава - бодрящий напій. а у нас це відпочинок і насолода
Допоки Львів не наповнюватиме кавою оригінальну львівську посудину, яка відрізняється по вмісткості від "філіжанки",кружки, чашки!