Не знаю, чи львівська кава справжня, але ліпшої як ве Львові не пив нігде. Хіба 1 раз у Франції, але то була дуууже моцна. Аж тягуча.
Рецепт Львовского кофе можно узнать, хоть один? Начиная с зёрен кофе (сорт, типа Арабика или с каких мест произрастания), в чём готовится, на чём и что добавляют. Я попробую повторить.
Маю два улюблених рецепти кави, один - здам, другий готую тільки власноруч. На одну порцію: 1,5 ч.л кави (сорт вибираєте по смаку, мені подобаються сорти і композиції з кислинкою, зазвичай то кава з Ефіопії) заливаю в турці філіжанкою холодної води, доводжу до кипіння (але не кипячу) і на пінку кидаю кілька кристаликів солі Коли пінка трошки осяде, наливаю у філіжаночку, додаю чайну ложечку коньяку. Вуаля - можна насолоджуватись! Для таких варятів як я, можна ще нарізати лимону
Львівська кава - це забраковані зерна на фабриці Світоч! Марки вони не мають бо завізні із одного із індійських штатів, і з Мадагаскару (доречі, Львівська гербата спокон-віків мала індійське походження) А бразильська кава - це Галка!
Спасибо! Попытался повторить. Для меня лимон лишним оказался. Но вот от количества коньяка. вкус кардинально зависит.