Галицьке місто Львів розмовлятиме українською мовою "різних розливів" і так,щоб було зрозуміло всім "про що ходить"! Жеби схід нам не диктував,що російська, то міжнародна розмовна мова для Всієї України,тим паче для Галичини!
Де,в Львові? Но-но-но...пані Фаріон,українка ,у себе вдома,майбутня кобіта-мер старовинного українського міста,яке слід тримати в міцних національних руках. Борець вона,а не господарка г'американської хати ще не виграної в льотерію грінкарт!
Так я щось не зрозуміла,що за такі висловлювання стосовно Грін Карти.Це не ваше діло,тому не суньте свій ніс куди не треба.Кожен висловлює свою думку,тому не потрібно нав'язувати комусь своюА наше місто і без неї в нормальних руках)Ще одна мені патріотка...
Вас зрозуміти можна! За життя треба боротись за любих обставин і перемагати... Різниця в тім лише,що ви боретесь за особисте життя,а Фаріон за життя України...і в Львові,Львові,де нині Україна! І їй,як і мені ваш,отакий "патріотизм" до-лямпи...в прямому розумінні! www.youtube.com/watch?v=rWz0eivVfyc
Про це і йдеться,коли говориться про націоналізм і порівняння патріотизму на теренах Галичини і сходу України! Так що й будемо жити в двох різних державах,а Ви в далекій третій...в якомусь майбутньому багатю-ю-ющому українському штаті г'Америки,українською мовою розмовляючому,де діти в вишиванках читають Шевченка,Франка і співають чудні львівшькі пісні! www.youtube.com/watch?v=Svo0lU2OuXM П.С.(правий сектор) Квітко!Ви,особисто Ви,якщо Ви львівянка з українців,ще станете тако-о-ою сторонницею пані Ірини Фаріон,шо самі себе не впізнаєте!