Чи купили б Ви такий подарунок

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем JohnDoe, 6 кві 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Прошу администрацию разрешить Пану дать ссылочку.

Надо под заказ пробовать работать.
    Типа, намечается ДР у любимой женщины.
    Я Вам пишу: три розы, перевязанные лентой, а на ней гравировка "Любимой Рыбке от П!"
    За такой подарок можно почти любые деньги выложить.

• Подобається Подобається x 5
  2. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

Під заказ - нема питань. Але заказ має бути завчасний (мінімум за 2.5 дня до вручення) щоб встигла висохнути фарба, я міг оглянути виріб на предмет браку/недоробок і усунути їх якщо вони будуть

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Додав ссилку на сайт в підпис

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Напишіть мені свій телефон приватно, будь-ласка, може, щось-колись замовлю.

Якщо про ціну - то я радив би наступне:

1. Оцініть вартість матеріалу, інструментів.
    2. Оцініть витрати на виготовлення (газ, електроенергія, вугілля тощо).
    3. Оцініть вартість трудозатрат.
    4. Оцініть вартість витрат на рекламу тощо.

Зробивши розрахунки, ви взнаєте, скільки мінімально вам потрібно зробити і продати виробів на місяць, щоб не мати збитків і не вмерти з голоду. Тобто, ви знатиме собівартість виробу і мінімальний об"єм виробництва.

Ось це і є мінімальна ціна при мінімальній кількості. Збільшуйте ціну, якщо ваш виріб користується попитом, і слідкуйте за збутом. Якщо кількість падатиме - знижуйте ціну, але не нижче мінімальної, бо тоді ви працюватимете у збиток.

Не знаю, "ритуальні" чи не ритуальні ці троянди... Але якщо ви запропонуєте безкоштовно прикрасити цими квітами якісь двері ресторації, чи ворота, чи зробити декоративні грати з квітами, за умови, що там буде розміщена також невеличка таблиця з вашим телефоном - то це може бути доброю і довготривалою рекламою для вас.

Квіти чудові.

• Подобається Подобається x 1
  4.  
    • Подобається Подобається x 7
  5. JohnDoe

1. Телефон є на моєму сайті в розділі контакти
    2. Розрахунки такі я вже зробив, крім того консультувався з іншими ковалями - 20$ за розу без вази, 30 - за розу в вазі казали що дуже нормальна ціна - повинні брати.
    Для зовнішніх дверей ресторації такі рози навряд чи підійдуть - або хулігани обірвуть, або відвідувачі замацають до нетоварного вигляду

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

А першоначальною ціллю даної вітки форуму було дізнатись, чи готові люди далекі від ковальства купувати дані вироби, і якщо готові то за яку ціну.

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я зацікавилась...
    Але мені потрібна підставка під вазони,оригінальна.Чи таке можна замовити?

7. Tanka

Tanka Well-Known Member

Нізащо б не купила. Бо дуже не подобається сама ідея залізних квітів.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мій давній знайомий з Мостиськ працював раніше там на одному підприємстві яке займалося в тому числі і кованими речами.Бачила троянди-шедевр!, а ще підставки для квітів, столики і т.д

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Все залежить, як то все зробити, ви ж розумієте. Крім того, можна розмістити в такому місці, яке буде під наглядом. Щодо "замацання" - давно вже існують фарби, які й "зубами не відгризеш".

---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:13 ----------

Подумайте: з неживого, твердого, холодного металу людина робить живу річ! :)

10. JohnDoe

Будь-ласка детальніше опишіть підставку яку Ви хочете:
    Приблизні розміри, к-ть та розмір вазонків що будуть там стояти. Якщо ж Ви бачили десь в Інтернеті ту підставку яку Ви хочете - взагалі люкс. Зробимо 99% копію.

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Але чесно кажучи мені набагато більше подобається робити рози ніж всі інші ковані вироби разом взяті

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Зробіть версію свого сайту польською та російською мовою.

12. JohnDoe

ОК. Зроблю. Правда польської мови не обіцяю, але буду пробувати

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Літературної, без граматичних помилок польської мови

13. Полковник

Полковник миється в бані

Учитывая последние допысы на форуме - ещё, желательно, на китайском и арабском, неплохо будет, если ещё на татарском.

П.С. Хороший сайт, кстати, мне понравилось.
    Жаль, Левандовка смылся, а то мог бы с качественными фотками помочь.

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А ви не обіцяйте. Це ваша справа. Більше мов - більше збуту - Польща поряд. А якісний переклад 1 сторінки тексту коштує гривень 30-50. Це в Києві. А у Львові напевно дешевше. Тому трохи здивувала впевненість про появу можливих помилок.

Полковник, виключно цього разу, :))) був правий: фотки нижче середнього. Бажано мати ще й відео. Закріпили троянду в шурупокрутові, повільно і рівномірно обертаєте, знімаєте. Знімаєте процес роботи. Присв"ятіть цьому 2-3 дні. Все це себе окупить.

Продавати одні троянди...? Колись були популярні у селян скляні колоски... Таке могло б теоретично бути й з трояндами. Але це продукт іншої цінової категорії, бо затрати інші.

Тобто - думайте, як це застосувати "гарнітуром". Тобто, у якомусь виробі. Меблі, офісні аксесуари. Оправа до дзеркала з 3 трояндами. Може, й ритуальні вироби, чому ні?

Треба обов"язково робити не все підряд "добре і дороге", а краще мати 3-4 цінових категорії, для різного застосування.

Інакше на конвеєр троянди ви не поставите.

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

знайомий подарував таку своїй дівчині зі словами: "моя любов пройде, коли ця квітка зівяне" дуже романтично і пристрастно... робив своїми руками з поміччю коваля, можливо саме автора теми:)

• Подобається Подобається x 7
  16. JohnDoe

Якість фотографій і мені самому не подобається, буду завтра вирішувати питання хороших фото

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Російськомовний переклад вже є офлайн, скоро буде в неті

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

. :y:

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дуже люблю ковані речі...але не квіти. Якби мені муж подарував металеву троянду, то б запідозрила, що вже найняв кіллєра меніо_Оо_О.
    А от про скляний журнальний столик з кованими ніжками і окантовкою давно мрію:tongue:

• Подобається Подобається x 2
  19. Patrick

Patrick Well-Known Member

А це так як би з армійського , або зековского фольклору....

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дарувати з вазою. І надписом: "Стоятиме вічно. Твій Вася.". :give_rose::crazy:
    :haha:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)