Знов про якісь ПУПИ ((( Цікаво, а ким вважає себе той, хто інших називає ПУПАМИ ? Так фільм дуже , дуже повчальний От тільки не розумію яке відношення цей фільм має до Бога, долі і вибіру
Ярик, ПУПОМ(пупок) ВСЕСВІТУ. Людина яка важає себе ПУПОМ ВСЕСВІТУ, означає що ця людина важає що вона центер всесвіту. А взагалі тема не подобається Бога не можна критикувати Він ідеальний, а як ідеальне можна критиквати?(риторичне запитання)
Масштаб...просто масштаб... Той,хто створив все це..незмірно величніший від усього,що можна собі уявити... Альфа і Омега... А про ПУП можна прочитати у Вікіпедії
Я це розумію, але люди які рахують, що долі нема як такої, що все, що відбувається з нами це наш вибір, і результати цього вибору, не рахують себе ПУПЦЯМИ. А одна людина їх так називає. Тому мені цікаво ким себе рахує цей ПУПЕЦЬ, який інших називає ПУПЦЯМИ. Про те чи можна критикувати чи ні, я вже тут писав, і можу повторитись. Якщо людина критикує Бога, то в цьому є тільки це добре, що вона вірить в Його існування. Критикувати можна лише за те що Він не дав цій людині розуму, але і за це не варто Його критикувати. Бо як не має розуму, то хай си в аптеці купить.
я тоже рахую що долі як такої нема просто дуже самовпевнині які хочуть, або критикують Бога мені не подобаються. Вони не розуміють принцепів того чи іншого а критикують.
Ярику,та ніц не маю проти... Вважаєте,що Ви маєте свободу вибору і самі творите свою долю - то на здоровля. Творіт...чи я шо кажу... Я маю свою думку,але це моя думка. Отой потішний ролик,з якого Вам було так смішно я запостив,щоб показати масштаб того,що створив Бог...Але радий за Вас,бо сміх додає здоров'я...
О ні!!!!!! Ромко, не переч сам собі. Власні думки породжують власні дії, а від тебе нічого не залежить, так що уві...........
Упятьдвайцітьпять... Та ні в чому я собі не суперечу. Я вважаю,що змінити Божу Волю неможливо і,що всі наші помисли,дії (і фактичні,і ті,що не відбулися)відомі Йому і сплановані Ним. Ярик вважає,що він сам творить свою долю. Обидві думки мають право на існування. А,що насправді думає Він,видно тільки по подіях,що відбуваються навколо нас.
Думаю, що звинувачувати Бога у всіх наших бідах то за дуже бо ніщо просто так не минається і за все в житті треба платити просто ми часто забуваєм про свої вчинки, а Земля ж не дармо кругла і воно всі до нас вертаються у вигляді "життя несправедливе" чи "куди дивиться Бог. А що до долі то ми самі її творимо напевно
За які вчинки платять діти,що страждають і вмирають в хоспісах,закритих інтернатах,лікарнях? За які вчинки платять батьки,котрі щоденно боряться за своїх дітей,щоденно несучи свій хрест? За гріхи предків до 7-го коліна? Може 12-го? Або 17-го? Ні,то просто Божа воля,осмислити якої нам не дано... Це просто реальність,ота стіна,яка стоїть перед деким з нас... А винити Бога....соррі...БЗДУР...
Бога не тільки можна критикувати, але й треба. Наприклад, Христос, який присвоїв собі титул бога, обіцяв повернутись і не повернувся. Тобто бога треба критикувати за те, що він не виконує свої обіцянки.
Мудрість аж випирає... Не ви перший...настане час.все одно згадаєте про Бога... Необов’язково в церкві...синагозі...мечеті...то є людське і гріховне... а до Бога все одно приходять всі...хто раніше...хто пізніше...
Дуже мудро написано! Я б до такого не додумався. Даремно я того бога критикував: він такий мудрий, що навіть і про мене пропіклувався - щоб я про нього згадав. Я такий щасливий!