Відповідь: Чи критикувати Бога? саме зара ви, певно, спутали божий дар з яєшнею, духовність та набожність - з показною релігійністю - але то ІМХО - можливо, я й помилився
Відповідь: Чи критикувати Бога? Якщо Ви Божий Дар пишете з малої букви, то я думаю, що все інше Ви "правильно" кажете.
Відповідь: Чи критикувати Бога? Отже, анекдот був про "тамтосвітню" школу. А я вже, було, злякався такого майбутнього. Додано через 2 хвилини Це якщо пізнаю те саме, у що вірите Ви. А якщо моє серце вирішить по-іншому?
Відповідь: Чи критикувати Бога? сятий вогонь навертає навіть самі вперті серця навіть якщо служитель культу змушений підпалювати хмиз вручну -- правда, зараз то поки що не практикується
Відповідь: Чи критикувати Бога? Бог нас розсудить. Додано через 3 хвилини Може дійсно варто декому над цим ще подумати... .
Відповідь: Чи критикувати Бога? Як би ми тут не філософствували, є факт того, що ми несвідомо прийшли на цей світ, а томУ ми не є господарями свого життя, бо й підемо не тоді, коли захочемо. Тобто процес приходу і все життя і відходу є у волі Божі.
Відповідь: Чи критикувати Бога? 100% згідний. І дякую Богові за те, що на форумі трапляються люди, які вимушують філософствувати!
Відповідь: Чи критикувати Бога? Приход и уход во власти Всевышнего, а вот ответственность за собственную жизнь нечего на Него перекладывать. Вы сами строите свою жизнь, вы и есть господин своей судьбы, а вот конечный контроль того, правильно ли вы ее прожили, это уже другой разговор. Иначе все слишком просто получается, как-будто и ответсвенности за собственные поступки не несешь. Нет, уж, свою жизнь каждый строит сам и ответ за нее будет держать сам.
Відповідь: Чи критикувати Бога? Не треба забувати про фатум.Скільки разів буває,що.скільки б зусиль не прикладав,а Бог все одно зробить по своєму.І неможливо протистояти Його волі...
Відповідь: Чи критикувати Бога? Везет или не везет - это ДА. Но как именно мы будем себя вести в ситуации - это ТОЛЬКО самому решать...
Відповідь: Чи критикувати Бога? Мені згадався Булгаков,процитую: "Но вот какой вопрос меня беспокоит: ежели бога нет, то, спрашивается, кто же управляет жизнью человеческой и всем вообще распорядком на земле? - Сам человек и управляет, - поспешил сердито ответить Бездомный на этот, признаться, не очень ясный вопрос. - Виноват, - мягко отозвался неизвестный, - для того, чтобы управлять, нужно, как-никак, иметь точный план на некоторый, хоть сколько-нибудь приличный срок. Позвольте же вас спросить, как же может управлять человек, если он не только лишен возможности составить какой-нибудь план хотя бы на смехотворно короткий срок, ну, лет, скажем, в тысячу, но не может ручаться даже за свой собственный завтрашний день? И, в самом деле, - тут неизвестный повернулся к Берлиозу, - вообразите, что вы, например, начнете управлять, распоряжаться и другими и собою, вообще, так сказать, входить во вкус, и вдруг у вас... кхе... кхе... саркома легкого... - тут иностранец сладко усмехнулся, как будто мысль о саркоме легкого доставила ему удовольствие, - да, саркома, - жмурясь, как кот, повторил он звучное слово, - и вот ваше управление закончилось! Ничья судьба, кроме своей собственной, вас более не интересует. Родные вам начинают лгать, вы, чуя неладное, бросаетесь к ученым врачам, затем к шарлатанам, а бывает, и к гадалкам. Как первое и второе, так и третье - совершенно бессмысленно, вы сами понимаете. И все это кончается трагически: тот, кто еще недавно полагал, что он чем-то управляет, оказывается вдруг лежащим неподвижно в деревянном ящике, и окружающие, понимая, что толку от лежащего нет более никакого, сжигают его в печи. А бывает и еще хуже: только что человек соберется съездить в Кисловодск, - тут иностранец прищурился на Берлиоза, - пустяковое, казалось бы, дело, но и этого совершить не может, потому что неизвестно почему вдруг возьмет - поскользнется и попадет под трамвай! Неужели вы скажете, что это он сам собою управил так? Не правильнее ли думать, что управился с ним кто-то совсем другой? - и здесь незнакомец рассмеялся странным смешком."
Відповідь: Чи критикувати Бога? Прочитайте ще раз те, що я написав, а писав я про прихід і відхід і не більше. Друге, свою долю ми не творимо, ми лише, і то важливо, маємо своє відношення до своєї долі - за це буде відповідь. А будування своєї долі.... то вже було... 70 років будували долю.
Відповідь: Чи критикувати Бога? Чи так, чи інакше, на мою думку цей допис правильний. З нього можна зробити висновок, що народження і смерть залежать від Волі Бога, а власне життя від народження до смерті, залежить від людини, тому Що їй Бог дав Волю робити на свій вибір. Тут Воля виступає в двоякому змісті. Воля, як прийняття рішення від Бога і Воля, як надання права вільного вибору. Ну і zet само собою правильно каже! От так я думаю... .
Відповідь: Чи критикувати Бога? Та невже??? Перекладайте на українську, публікуйте в І-неті і будете розуміти. Робіть так як москалі - вони перекладають всьо що можуть і публікують. Я дуже багато книжок можу знайти тільки на російській, а хотів би знайти по французьки, чи по англійськи, тому що діти не знають російської, але в І-неті немає. Треба купляти по спец. заказі і досить дорого, Ось напр. книги Абд-Ру-Шин'а, подивіться скільки коштують.
Відповідь: Чи критикувати Бога? Перше посилання ніби щось є і ніби нічого нема. Друге не зрозумів, а третє щось про "оранжевих клієнтів", то не знаю хто такі. І ще відносно Волі. Як я вже писав, Бог людині, на мою думку, дав Волю - право вибору. Ніколи батьки не зможуть заставити своїх дітей, щоб вони любили їх. Це справа дітей. Насильна любов не реальна. Дав Волю і дав Закон. Якщо Ти любиш Його - будеш дотримуватись Закону. Не дотримуєшся..., то яка мова може йти про Любов. Палиця має два кінці. З однієї сторони Бог, з протилежної- сатана, а посередині - невизначенність. Віддаляючись від Бога приближаєшся до сатани і навпаки. Якщо Ти ще невизначився, то постійно коливаєшся в одну і в другу сторону. Як можна раніше потрібно визначатись, щоб не схилитись в гіршу сторону через лінивство, що цілком реально. Впадеш, то вилізти буде набагато важче... . Бог людині дав Волю і Закон, тому і насильно нікого не заставляє вірити в його Всемогутність. В той час, як сатана такої Волі не взмозі дати, це не підвласне йому, він може лише спокусами заманити людину в свої тенета і погубити. Уявіть хоч іноді собі, що Ви стоїте посередині, з однієї сторони стоїть Бог і дивиться на Ваші дії, з іншої сатана і тягне Вас за руку. Звичайно перевага в сатани, відносно Вас, якщо Ви ще самі не знаєте, що робити. Тому думайте, сатанинських спокус на кожному кроці не бракує... . А потім питаєте : "Де ж Бог, чому не зупинив мене...? Але ж Бог і не казав Тобі робити зло, Він дав Тобі Волю... . Я не претендую на Слова Істини, це моя думка.