Даремно так бризкати слиною... Просто той пан не дружить з фактами, а тільки з лозунгами, що втиснутий в аватар... Педро. Вам нагадати, як називалась територія зі столицею у Львові наприклад при Австро-Угорщині, Польщі... При царському режимі... І як почала називатись після 17-го
Ой хлопці! Я вчора і сьогодні на завершення конференції так гарно розспівався. Причому з кримчаками, що дуже ламано українською... але ж стараються!Козацьких, повстанських. Нічого не треба декларувати! Простоооооо Любіть Україну!
Чесно, я частіше співаю пісні українські з мешканцями ЗУ. Але Центральна Україна, а особливо Південь і Схід. Настільки люблять українські пісні, що я просто в шоці. Просять заспівати українську пісню, радіють, як діти. Я тільки недавно дізнався, що хіт зі всіх пісень "Там під львівським замком" - це повстанська пісня. Але західнякам дуже подобається пісня про Кармелюка "Над Сибіром сонце сходить", правда коли я почув від кубанця, що "это их народная песня на диалекте балачка". Це мене просто вбило. Я запитав, хто такий Кармелюк, а він: "Это козацкий атаман со соседней станицы".
Хлопці, не тим ви займаєтеся... Підіть краще зробить щось корисне для ближнього свого, ніж ото ляси точити на форумі )))
Шановний, а для Вас офiцiознi публiкацiї та живий узус дiйсно одне й те саме?.. "Заяц в потрясении" (ц) ---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ---------- Не вiрю ...
Хорошо сказал. Любите Украину, родину свою. Хоть на китайском. А украинский знать надо... Это и ко мне относится.
кстати , там ктото говорил , что Львов был в составе Росии тока пару лет до войны и после войны до 91г так а в каких тогда годах Львов был в составе Украины ? я теперь понял почему западенцы так в европу хотят , они ж себя толи поляками , толи автровенграми щитают , толи прибалтами
Ваша правда. До 39 года во Львове большинство населения были поляки и евреи.И говорили они или по-польски, или на идиш...И, естественно - ни о русском, ни об украинским и думать не думали... А после 44-го года - под проводом "москалей" поляки с евреями куда-то делись - и Львов стал украинским...Воистину - не одно доброе дело не остается безнаказанным... Потiм вивчали пiснi батькiв-дiдiв Потiм з голодухи почали їсти коней А хто шмат не вирвав – той лаяв москалiв Бр. Гадюкіни
цинічно... але 1939 рік - це пік полонізації українського від самого заснування Львова я ви думаєте, якби Луганськ досі був під німецькою окупацією, там би про московитський язик хтось думав?
Луганськ не знаю. Рига стала або залишилася латиська після 700 років окупації? Грають два гравці тубілець і окупант.Кто виграє Індус або Британець .Iндуси вівсянку поважають так само як британці хербату? Iндусів в Лондоні не меньшь ніж британців у Делі. Гра триває.
Разговаривал на днях с одноклассником- москвич, отец украинец. Он недавно с сыном проехал по туру по Украине. Был во Львове, Мукачеве, Ужгороде, Киеве. 1. Спросил ну и как отношение было. Он отвечает отличное. Все обслуживание на русском местным населением. 2. Какие языки слышал, ну кроме русского ? Он ответил, во Львове, украинский, но какой-то странный, а в Мукачево и Ужгороде мы больше венгерский слышали. 3. Никто права не качал ? Он ответил, одна тетка, услышав фамилию начала говорить, что он мову знать должен. Он объяснил, что отец хоть и украинец, но украиского не знал никогда. На этом вопрос исчерпался и она заговорила по русски. Впечатления у него отличные. Молодцы, так держать ! А грубияны, что москалей не любят видимо все по форумам сидят.
Чорнобилець, москалів ніхто не любить ніде в світі. Я маю на увазі які поводять себе як в слон в магазині посуди. До нормальних росіян скрізь відносяться нормально. Як і до інших іноземців. А, по-друге, бачите, західноукраїнці можуть розмовляти непогано по-російськи. Коли таке чудо трапиться з росіянами, що проживають в Україні століттями і вони "забалакають"по-українськи. Ну хоча б нащадки (а це вже 3-4 покоління) асфабадітілєй, які осіли в 1944 році, скажімо, в Львові чи Станіславові?
Вы этот вопорс задаете в той или иной форме уже раз тридцатый. 15 раз где-то вам отвечали и серьезно, а потом стали шутливо. Педро Лейбович, сколько можно ? Enough is enough !
Ну я не памятаю ні одної нормальної відповіді. Степанич казав, що українська для москалів не потрібна бо їх і так всі повинні розуміти, інші відповідали щось про незадовільні розумові здібності росіян... А я і так не розумію, що перешкоджає якомусь Васє Іванову з Львова, дід чи прадід якого в якості окупанта осів в 1944, вивчити українську? А зрештою, це тільки приклад бо всі Іванови, яких я знав в Львові були саме Мойші Лейбовичі і чудово розмовляли українською.