це русифіковані громадяни українського походження ... доречі я не уточниив, що росіянам та іншим національностям також голосувати не треба ---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ---------- Погоджуюсь, що випадки всілякі бувають. ---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ---------- і всі щасливі будуть
Увы. НЕТ! Не будете ВЫ счастливы. Как не были, так и не будете. То поляки мешали, то жиды, то москали мешают. Уйдёт из Львова последний москаль - галичане в тот же день найдут других козлов отпущения. Если не по национальности, то по цвету глаз или по причёске. И опять борьба и навешивание собак начнётся с новой энергией и удальством.
Ой, да ладно Вам, Полковник. Такая ли уж это отличительная черта галичан? А? Вы то сам тут что делаете? Свои проблемы уже все закончились?
Пропоную користувача premium відправити до бані за розв'язування міжнаціональної ворожнечі, а всім іншим заспокоїтись.
Не поймёшь вас, галичан. То чемодан-вокзал-России. Так и сделал. Квартиру свидомым отдал. Теперь опять во Львов зовёте! А жить где я буду? Или Вы меня непосредственно к себе в гости приглашаете? Вы ждёте от меня развёрнутого подробного ответа? Не. Не напишу. Лень.
"Знищення мови" Ви не вбачаєте у цьому критерiї оцiнки директорства стрьомної збiжностi з "чистками" за класовим походженням у ранньому СРСР? Ба навiть бiльше. Не забувайте про давнi запозичення iз грецької, латинi, нiмецької, польської... Причому в росiйськiй мовi рiвно те ж саме I це абсолютно об'єктивний процес, який в цiлому (в довгостроковiй оцiнцi) збагачує лексикон мови i надає їй додаткової гнучкостi -- незважаючi на певнi перiоди надмiрних запозичень. Не бiльше, нiж зв'язок укр.мови з iншими мовами, iнтегрованiсть укр.мови у загальний мовний взаємообмiн. А що найактивнiше вiн йде iз росiйською та англiйською мовами -- так це природньо, зважаючи i на iсторичнi фактори, i на теперiшнiй стан речей. Жодної проблеми в цьому не бачу. Але ж наразi, як я зрозумiв, ця проблема в цiлому знята? Бо на сусiдньому форумi наразi скаржаться на зворотню ситуацiю -- росiйськомовнi украiнцi мають проблеми iз отриманням своєї порцiї зрєлiщ на рiднiй мовi Iнтернет-телебачення наразi є досить доступним, а там мовний плюралiзм, я вам скажу... Я ж навiть окремо обмовився, що не прискiпався до Вас особисто, а лише використав гарну нагоду зазначити ту мовну проблему, яку особисто я вважаю дiйсно гострою -- якiсть володiння [будь-якою] мовою. ---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ---------- ...и велосипедистов (ц) ---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ---------- Ця iнструментальна метафора одразу нагадала iншу -- "лускати горiхи мiкроскопом". Даруйте, але у Вас росiйська мова якраз на той бiдолашний мiкроскоп дуже схожа ЗЫ: "язик", ги-ги
Я бы сказал, что это отличительная черта человека в принципе, но так как по прочтении троллизмов ув. premium хочется выразиться брутально, то скажу, что это имманентная человеку черта, вот.
Я ж про те саме кажу: можна -- але чи треба? Ви хотiтє сказать, что i процитiрованний рєсурс вже окупiрован москалямi?..
Т.е., когда Вы писали: , то имели в виду "Рухливий м'язовий орган у ротовій порожнині хребетних тварин і людини"? Верно?
Ні. Я тоді мав на увазі ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ---------- Посиланням на цей ресурс, я хотів сказати, що в українській мові є слово "язик".
Ні не знята! А часом росiйськомовнi украiнцi не хочуть перейти в Iнтернет-телебачення? Воно наразi є досить доступним, а там мовний плюралiзм, я теж вам скажу... (дуже знайомі слова, чи не так? Може Ви вже десь це чули?) То може на сході увімкнемо 70 проценттів каналів на українській мові і я вам скажу: - чому гноблять українську мову і не дають їй вільно розвиватися? Як Ви тоді відреагуєте?
Та вже вмикайте! Скільки можна чекати і слухати "погрози"... Як в тому анекдоті про голубого в армії...
I Вас це не обурює? ---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ---------- Та мабуть, кому треба, переходять, причому i без наших в Вами порад Бо воно ж кому що треба: кому-то iнформацiя, а кому-то поскиглити, що гноблять/угнєтают (потрiбне пiдкреслити). Та менi однаково, я телевiзор не дивлюся окрiм футболу, а мови вiльно розумiю обидвi (часто навiть не можу згадати, якою мовою щойно щось читав або слухав). А взагалi я i в iнети здебiльшого дивлюся один французьский канал -- там такi дами у ведучих та економiчних/культурних аналiтиках... та ще й клiєнта для смартфонiв випустили, можна буквально де хочеш подивитися, аби вайфай був.