Бахмут, мабуть найдавніше місто Донбасу, 1987 рік: 62% україномовних. Тому ваша гіпотеза є нікчемною. ---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- Не знаю чи можна назвати цей комплекс москальським, але вражені цією болячкою стають клятими москалями. ---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ---------- На половину, але таки русифіковане. Від того не легше, що кожен другий українець міста буде під московита косити.
Вот, допустим, Вы директор фирмы, которая делает продукт Х. У Вас 2 работника. Первый русскоговорящий, который делает за смену 25 изделий Х. Второй украиноговорящий, который делает за смену 5 изделий Х. Вам надо сократить персонал. Кого выгоните?
Такої ситуації не може бути впринципі, бо російськомовного я на роботу не візьму ) Нащо мені зайві проблеми.
Мене стосується Чернігів - тут завжди в побуті послугувались російською, воно не русифіковане, воно таке й було. Ви мабуть послугувались телефонним довідником, підказую (пошепки): там є ще багато міст ... В моєму діловому записнику кілька сотень партнерів з усіх областей України. При переговорах спочатку звертаюсь на українській і жодних проблем. Ще менше було б проблем якби доморощені пророки національної ідеї послугувались не лише ротом але і розумом, та не продукували відразу до всього українського в російськомовного населення.
Ви дуже глибоко помиляєтесь. Російська мова могла з'явитись в Чернігові лише після Московської окупації в 1500-му році і то в мізерних кількостях. Навіть після століть московізації більшість населення в місті було україномовним http://demoscope.ru/weekly/ssp/rus_lan_97_uezd.php?reg=1679 ---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ---------- І тут ви помиляєтесь. Я не те що назви всіх міст, а майже всіх райцентрів України знаю на пам'ять. ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ---------- якесь незрозуміле висловлення думки
Нікчемними є ваші цифри, не підкріплені нічим, та ваші твердження, підкріплені однооким поглядом на проблеми України. Та й що з того, скільки там кого було? Заженете тих, хто розмовляє "не так" - в обору? Дозаганялися вже. Підняли брудну хвилю - і назустріч піднялася друга хвиля. Така ж брудна. Проблеми України - зовсім не "національні". Вони загальнодержавні. Хоча проблема осатанілого українського та російського націоналізму - є. Але це навіть не проблема, а так, пліснява, що з"явилась на хлібині, яку тягнуть до себе в різні боки брудними руками.
Примерно такого ответа я и ожидал. Ну, её, на цвиринь,экономику. Главное, шо усе на Мове говорят. Вперёд, Украино!
:n: Читайте - що пишете, думайте - що говорите. Нікчемним, але злочинним є ваше поширення ненависті до "інакоязичних". Знайти вирішення проблем України в ненависті до десятиліттями затуркуваних пропагандою або розстрілюваних, морених голодом людей за те, що вони тепер "чомусь" не розмовляють "потрібною мовою ілі язиком" - це цинічний ідіотизм, який нічим не відрізняється від сталінсько-геббельсівського.
Вам виднее. Я не бухаю. Подчинённые не бухают. Продукцию нашу и Украина валом берёт. Вам виднее. Вы свидомый. ---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ---------- Успокойтесь. Это просто ФОРУМ. Всё хоршо будет. Нервы берегите. ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ---------- Честно признаюсь. Я тоже хохлов на работу перестал брать. Воруют. Нет, нет, я не против украинцев. Это просто лично мне-мудаку-москалю такие попадаются.
Вы ещё и психотерапевт!? М-да..., плохие ваши лекарства, значит... Я адекватен - на расширение сбыта не надейтесь.