нет вопросов. НО, годика 2 или 3 назад на этом форуме меня-москаля очень сильно полоскали за слово ВИТКА. Сейчас понимаю, что рагулям дозволено как хочешь. А лично Я выучил слово ГИЛКА. Тоже не плохо.
Згідний, схожі аналогії "з точністю до навпаки" мають місце, навіть, нажаль, і в рідному Львові! Та й то думаю, частіше ніж наведений мною приклад...
Львов с каждым днём становится уезднее и уезднее. Даже ЛУЖА своя имеется - трамвайные пути на Привокзальной. А Вы всё с москалями боретесь. Это ОНИ пути разбирали? Вместе с жидами?
Що до віддалення Львова від цивілізації, я би посперичався. Але на Городоцькій вулиці живе ну дуже багато москалів. Район був такий, привабливий в 39-му і 44-му! Транпортні розв'язки близько "однако". А так інші райони серйозно піднімають свою інфаструктуру...В тому числі і Городоцький потрохи. Готуються до Є2012!
А в Україні ще живуть українці та хохли. Саме таких персонажів я хохлами і вважаю. Хоча подібних типів можна об'єднати в єдину "національність".
Где найти тот самый город Урюпинск, где ничего не меняется почти 50 лет ? Cистема нормативных документов СНИП реагирует на многие факторы: экономические условия, появление новых технологий в области строительства и т.д. Появляются новые строительные материалы, изменяются методы проведения тех или иных строительных работ – все это приводит к изменениям в существующих и действующих сегодня СНиПах и к разработке совершенно новых строительных норм. При этом система нормативных документов отнюдь не является закрытой, поскольку в уже существующие строительные нормы и правила достаточно часто вносятся изменения, а с появляением новых материалов требуется разработка нового СНиПа, который бы регламентировал работу с ним. Одной из самых популярных цитат из российской истории можно считать предостережение Петра I: - "Все прожекты зело исправны должны быть, дабы казну изрядно не разорять и Отечеству ущерба не чинить. Кто прожекты будет абы как ляпать, того чина лишу и кнутом драть велю - в назидание потомкам".
- це позиція районного та міського управління освіти, де сидять затяті українофоби ще з часів Брежнєва. Мені у відділі РАЦС Жотневого району м.Харків начальниця відмовила проводити церемонію шлюбу державною мовою "в нашем ЗАГСє - толька па-русскі !" - вона навіть читати як слід українською не вміє. Я звернувся до українських юристів, які розуміються на таких справах, так ось щоби довести що начальниця РАЦС мені відмовила я маав би взяти двох свідків, записати це на відеокамеру і подати до прокуратури, але у прокуратурах у нас ще досі портрети Дзержинського висять, вони так само ігнорують та ненавидять українську мову. Вони то будуть "розслідувати" цілий рік, писати відписки, а якщо й зобов'яжуть працівників РАЦС дотриматися закону, то працівниці свідомо будуть читати текст викривленою вимовою, прикалуватись, щоби зіпсувати свято - типу "валі в свою бандеровщіну" хоча я з діда прадіда східняк. Тому я підтримую "Свободу", - іспит з державної мови для всіх держслужбовців та її обов'язкове вживання на роботі. У Прибалтиці є мовна інспекція, вони навіть до водіїв тролейбусів звертаються держ.мовою, якщо ті не відповідають (рос.окупанти) - то підприємство яке взяло такого на роботу, платить величезні штрафи у бюджет і звільняє такого працівника.
А визначення тим і іншим дайте, будьте ласкаві... Щоби чітко знати з ким маєш справу! ---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ---------- А українських, чи приміром казахських ОКУПАНТІВ там нема? Тільки російські?
Менi-то якраз однаково, воно "thread" у будь-якому виглядi А от бачити русизми у у завзятих українофiлiв було кумедно, тому i акцентував ---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ---------- Одiознiсть сучасних прибалтийських мовних практик мала б вiдвертати вiд використання прикладiв прибалтийського досвiду, як на мене... ---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ---------- Депутат -- це дiагноз, а ми ж про нормальних людей балакаємо?
Ви не праві... Це не русизми, а зкалічене москалями дитинство Коли не стане москалів, от тоді і буйно розквітне свідомонаціоналістичне єство...
их никогда не перестанет существовать это образ, как дед мороз.... он есть и все в это верят, но никто так и не видел
це Адіесса ---------- Додано в 09:02 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ---------- Ні. Це міста, де добровільно-примусово впроваджувалася російська мова.