Чи комфортно Вам у русифікованих містах?

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем premium, 12 гру 2009.

?

Чи комфортно Вам в русифікованих містах?

1. комфортно

35,1%
  2. некомфортно

45,8%
  3. не звертаю на русифікацію увагу

19,1%
  1. Полковник

Полковник миється в бані

нет вопросов.
    НО, годика 2 или 3 назад на этом форуме меня-москаля очень сильно полоскали за слово ВИТКА.
    Сейчас понимаю, что рагулям дозволено как хочешь.
    А лично Я выучил слово ГИЛКА.
    Тоже не плохо.

• Подобається Подобається x 2
  2. Dolibo

Dolibo Active Member

З НОВИМ РОКОМ, товариство!
    Ну що, продовжимо бодатися.

• Подобається Подобається x 3
  3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Згідний, схожі аналогії "з точністю до навпаки" мають місце, навіть, нажаль, і в рідному Львові! Та й то думаю, частіше ніж наведений мною приклад... :sad:

4. Полковник

Полковник миється в бані

Львов с каждым днём становится уезднее и уезднее.
    Даже ЛУЖА своя имеется - трамвайные пути на Привокзальной.
    А Вы всё с москалями боретесь.
    Это ОНИ пути разбирали?
    Вместе с жидами?

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що до віддалення Львова від цивілізації, я би посперичався.
    Але на Городоцькій вулиці живе ну дуже багато москалів. Район був такий, привабливий в 39-му і 44-му! Транпортні розв'язки близько "однако". А так інші райони серйозно піднімають свою інфаструктуру...В тому числі і Городоцький потрохи. Готуються до Є2012!

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще б пак! Вулиця через ПІВ Львова! :haha: А ще на якій вулиці москалі живуть?

• Подобається Подобається x 1
  7. Dolibo

Dolibo Active Member

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Колишня Пушкіна, Енгельса, Теперішня Бандери, Чупринки, Дудаєва... Та багато ще не відремонтованих.

9. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Где найти тот самый город Урюпинск, где ничего не меняется почти 50 лет ?

Cистема нормативных документов СНИП реагирует на многие факторы: экономические условия, появление новых технологий в области строительства и т.д. Появляются новые строительные материалы, изменяются методы проведения тех или иных строительных работ – все это приводит к изменениям в существующих и действующих сегодня СНиПах и к разработке совершенно новых строительных норм. При этом система нормативных документов отнюдь не является закрытой, поскольку в уже существующие строительные нормы и правила достаточно часто вносятся изменения, а с появляением новых материалов требуется разработка нового СНиПа, который бы регламентировал работу с ним.

Одной из самых популярных цитат из российской истории можно считать предостережение Петра I:
    - "Все прожекты зело исправны должны быть, дабы казну изрядно не разорять и Отечеству ущерба не чинить. Кто прожекты будет абы как ляпать, того чина лишу и кнутом драть велю - в назидание потомкам".

10. INGUL

INGUL Well-Known Member

- це позиція районного та міського управління освіти, де сидять затяті українофоби ще з часів Брежнєва. Мені у відділі РАЦС Жотневого району м.Харків начальниця відмовила проводити церемонію шлюбу державною мовою "в нашем ЗАГСє - толька па-русскі !" - вона навіть читати як слід українською не вміє. Я звернувся до українських юристів, які розуміються на таких справах, так ось щоби довести що начальниця РАЦС мені відмовила я маав би взяти двох свідків, записати це на відеокамеру і подати до прокуратури, але у прокуратурах у нас ще досі портрети Дзержинського висять, вони так само ігнорують та ненавидять українську мову. Вони то будуть "розслідувати" цілий рік, писати відписки, а якщо й зобов'яжуть працівників РАЦС дотриматися закону, то працівниці свідомо будуть читати текст викривленою вимовою, прикалуватись, щоби зіпсувати свято - типу "валі в свою бандеровщіну" хоча я з діда прадіда східняк.
    Тому я підтримую "Свободу", - іспит з державної мови для всіх держслужбовців та її обов'язкове вживання на роботі. У Прибалтиці є мовна інспекція, вони навіть до водіїв тролейбусів звертаються держ.мовою, якщо ті не відповідають (рос.окупанти) - то підприємство яке взяло такого на роботу, платить величезні штрафи у бюджет і звільняє такого працівника.

11. VasMT

А визначення тим і іншим дайте, будьте ласкаві... Щоби чітко знати з ким маєш справу!

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

о_О А українських, чи приміром казахських ОКУПАНТІВ там нема? Тільки російські?

12. Dolibo

Dolibo Active Member

13. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Менi-то якраз однаково, воно "thread" у будь-якому виглядi :) А от бачити русизми у у завзятих українофiлiв було кумедно, тому i акцентував ;)

---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

Одiознiсть сучасних прибалтийських мовних практик мала б вiдвертати вiд використання прикладiв прибалтийського досвiду, як на мене... :dntknw:

---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Депутат -- це дiагноз, а ми ж про нормальних людей балакаємо? :)

14. VasMT

Ви не праві... Це не русизми, а зкалічене москалями дитинство :)))
    Коли не стане москалів, от тоді і буйно розквітне свідомонаціоналістичне єство... :)

15. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Хоть горшком назови... (ц) :)))

16. UDALA

UDALA Well-Known Member

Русофикованы миста - это Лондон , Вашингтон , Токио?:haha:

17. sl4m

sl4m Well-Known Member

их никогда не перестанет существовать
    это образ, как дед мороз.... он есть и все в это верят, но никто так и не видел

18. UDALA

UDALA Well-Known Member

Что такое "русыфикованое мисто":))):dntknw::haha:?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Міста, в яких переважаюча більшість населення спілкується російською мовою.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

це Адіесса :haha:

---------- Додано в 09:02 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

Ні. Це міста, де добровільно-примусово впроваджувалася російська мова.

а де твій аватар? :)