Якщо любити свою мову, свій народ, культуру, історію і захищати їх - це патріотизм! А націоналізм - це те, про що з-за океану "пропагують"...
Да, сильнее, чем Вы. Воспитывался в духе советского патриотизма и социалистического интернационализма. И до сих пор считаю, что воспитывался правильно. И сыновей своих так же воспитываю. Объясняю им, что люди все разные, но с любым надо находить язык общения. Что нельзя на спортивных состязаниях болеть против кого-то, а надо за своих. Что то, что мы русские это не наша заслуга, а ответственность перед пращурами нашими. Ит.д, и т.п. Много чего объясняю, но никогда даже не намекаю о какой-то избранности (наверное это не совсем правильно, но зато верно).
Неможе незатруднити. Бо савєтскі, ще якось зустрічаються і досить, то російськи, може десь у промбудуванні, якщо купують взагалі все, від проекту, до працівників та будівельників. Але хто тут перевіряти буде? "Інтернаціоналісти" підтримають, та й годі.
Те що всі СНіПи передрані з СССРовських факт. А Статути ЗСУ візьміть - чистої води плагіат... Але стройовий крок імені Апіофіла - це вже наше!
Вообще-то это довольно сильный шаг по реформированию Армии. Наш мебельшик даже до этого не додумался. А как с отправлением естественных надобностей военнослужащими? Есть какие-то чисто национальные украинские ноу-хау?
Одне слово, а як зміст змінює. -"Передрані..." А що у будівницьтві, революція була за останні 50 років?Базіс похитнувся? Те що роками працювало і працює нащо змінювати?
Це мені нагадує ракети ПАТРІОТ, що штати розкидають - совєцькі боєголовки-самогубці! (Дізнайтесь більше про це слово) "те, про що з-за океану "пропагують"... слово Націоналізм пішло від слова НАЦІЯ!!! Не путайте поняття і не переставляйте справжні речі з ніг на голову. Петріот Ви наш... ---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ---------- Деякі "рєдіскі" не розрізняють націоналізм і нацизм. До речі, від них останнім і попахує... ---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ---------- Завдяки таким як Ви, "едрить..." Комуняку на гіляку
Знову за рибу гроші... Поняття "Нацизм" придумали в СССРі, щоби якось відрізнятись зі своїм інтернаціонал-соціалізмом від рейхового націонал-соціалізму... І КОРІНЬ у них один... І СУТЬ одна... Понабирають по об"яві...
Надоїло з Вами сперечатися. Глянув в гугл, пояснішало. До вашого відома для слова "нацизм" у вікіпедії є окрема стаття. Просвітітся будь-ласка.
Даааа! Авторитетный источник. ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ---------- Мне кажется, что когда я убыл из Украины Вы ещё не родились. На гилку - это сильно с Вашей стороны. Но я бы ограничился Вашими ушами. Надрал бы, ох надрал бы!
Покраще Вашої позиції до цього... ---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- "Деріть" собі козу під плотом, До моїх вух Вам - зась
Панове мовознавці! І чим це Вам так не до вподоби вітка. В контексті так само правильно вжити вітка як і гілка Зрештою, моя думка, вітка навіть доцільніше.