Не зовсiм правильно, чергова круглодобова апотека, хоч одна на район мiста, маэ бути. В людей не тiльки голова болить.
В нас аптеки працюють майже до півночі не через надвеликий гуманізм, а через жадобу їх власників. Але питання не в тому до якої працюють аптеки, а втому коли в аптеках стануть продавати таблетки від дебілізму.
Та я не про ту швидку, що до людей виїжджає, я про саму установу - якщо вже людина вирішить їхати по ліки, то байдуже, в якому напрямку.
може напрямок і немає значення, але має значення відстань, і має значення чи за ліками їхати в лікарню 3 кілометри, ще й на наших дурнуватих маршрутках, чи пройтися 30 метрів до аптеки.
Тоді ми знову повертаємось до питання - чому власник аптеки має платити працівнику, чи навіть десяткам працівників за вечірні чергування, якщо Ви бажаєте мати аптеку 30 метрів коло хати? Ринкова економіка вже давно. Та й в радянські часи в Стрию, наприклад, була одна чергова аптека в місті.
як батько хорував, то досить швидко приїзджали....як на таку швидку кілька разів приїздила така молода лікарка, років 30-32, робила все можливе шо могла і гроші НЕ БРАЛА єдине шо могла відправити в аптеку за чимось таким шо в неї не було і шо могло хоч трохи полегшити один раз вийшло так шо я з водієм поїхав в Знахар, бо вона виписала шось і там воно коштувало не 170 грн, а 80 і так буває.....
Бачте, в нас то як російська рулетка - як кому пощастить (до мене 40 хв. їхала). Але лікарі на швидкій справді совісні і хороші.