А пігулки від діареї є? Пупер, ти мені нагадуєш надутих від нового рангу новоспечених депутатів зі "Свободи". Дивись не лопни від "Ваше шляхетносте". ---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ---------- Це точно! Бо крім таких я ще мав честь знати й порядних.
Про українську культуру для недовчених гонорових ---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ---------- Ти на свою "увагу" краще зосередся.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Етикет_і_культура_спілкування тикалка, раджу Вам раджу поцікавитись книжечкою)) Ви ж усі свої знання черпаєте з гугла
Він мені ще книжку Поплавського порекомендує. Читай ти краще зі справжньої української культури Так це ж понтифік, а не якийсь Пупер.
Слухайте,якщо ви своє москвинське імя Прокопій замінили на Прокіп і навчилися поганенько писати українською, не робить вас українцем і ваше москвинство не приховає. Можете перестати каламутити воду. Розвелося бригадників, які видають себе за українців...
І оце цивілізаційне чмо і є опорою "Свободи", яка вчора устами Іллєнка заявила, що йде в парламент боротися з бандюками юридичними методами. Чєчєтов упісяється від сміху. Вже це політичне сміття міняє край потрібні для України барикади з холодними наметами на "Мерседеси" з "Феофаніями". Бачите, в його (Іллєнка) 25 років він має "великий політичний досвід". А я, старий дурень, підставляв свою спину Ющенкам, стояв вночі на Маяковського для пропихування цього жлоба в парламент. "А братія сидить собі, витріщивши очі. Може так і треба?" Бидлячий народ навіть достойних націоналістів виростити не зміг. ---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ---------- Галицькі рогулі себе ставлять вище за подніпровських жлобів. При цьому з часів комуняки Добрика розвалили все, навіть зі своїм "всесоюзним інститутом автобусобудування" паршивенького автобуса не взмозі зварганити. Кендзьорів на рівні Чєчєтова там повно.
Представники "підтрьопаного українського П'ємонту" скоро мене в монголи запишуть. Тоді читай свого "москвина" Це Франко про тебе.
Прошу пана, ви це до мене? Я радше представник підтрьопаного українського Поділля, а по лінії матері - підтрьопаної української Черкащини. Але де ж вам із вашої непідтрьопаної Московії відрізнити Поділля і Галичину... За гонором таки розуму нема? Прирівнюєте себе до Франка? Читайте краще своїх Пушкіних із Тютчевими, і Петю Пєрвого, якого ви так любите цитувати, а наших українських поетів не чіпайте.
Я бачу, що тут крім цього "пустотілого" більш інтелектуального нікого немає. ---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- Пацан, мене мама родила в Тульчині.
Ну от, знову московсько-монголський діалект... З Тулою не плутаєте? Бо Тульчин - це в нас, в Україні, а ви на українця не схожі. Хіба, може, з кацапів-старовірів? Доволі багато по сусідству, на Брацлавщині, їх є. Мабуть, і в околицях Тульчина також. Правда, вони, на відміну від вас, виховані, мудрі, начитані люди. І до українців з повагою ставляться. Як не як, в Україні вже чотири століття живуть.