Чи є за гонором розум?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 29 жов 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А пігулки від діареї є? Пупер, ти мені нагадуєш надутих від нового рангу новоспечених депутатів зі "Свободи". Дивись не лопни від "Ваше шляхетносте".

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Це точно! Бо крім таких я ще мав честь знати й порядних.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

що це Ви!
    то пісяєтесь, то діарея :sad:
    певно Ви мали на увазі "парядачьних"?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Про українську культуру для недовчених гонорових

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

Ти на свою "увагу" краще зосередся.

4. duncan

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він мені ще книжку Поплавського порекомендує.
    Читай ти краще зі справжньої української культури
    Так це ж понтифік, а не якийсь Пупер.

6. duncan

понти сильна штука)))

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Слухайте,якщо ви своє москвинське імя Прокопій замінили на Прокіп і навчилися поганенько писати українською, не робить вас українцем і ваше москвинство не приховає. Можете перестати каламутити воду.
    Розвелося бригадників, які видають себе за українців...

8. olegp

olegp миється в бані

прикольно теоретика укрофилии Островфорума Прокипа здесь чморят за шортадж украинства

9. Bambook

Табака, де Шерхана забули? ;)

10. duncan

та який він українофіл!
    не знає найпростіших речей

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І оце цивілізаційне чмо і є опорою "Свободи", яка вчора устами Іллєнка заявила, що йде в парламент боротися з бандюками юридичними методами. Чєчєтов упісяється від сміху.
    Вже це політичне сміття міняє край потрібні для України барикади з холодними наметами на "Мерседеси" з "Феофаніями". Бачите, в його (Іллєнка) 25 років він має "великий політичний досвід". А я, старий дурень, підставляв свою спину Ющенкам, стояв вночі на Маяковського для пропихування цього жлоба в парламент.
    "А братія сидить собі,
    витріщивши очі.
    Може так і треба?"
    Бидлячий народ навіть достойних націоналістів виростити не зміг.

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

Галицькі рогулі себе ставлять вище за подніпровських жлобів. При цьому з часів комуняки Добрика розвалили все, навіть зі своїм "всесоюзним інститутом автобусобудування" паршивенького автобуса не взмозі зварганити. Кендзьорів на рівні Чєчєтова там повно.

12. Bambook

Не вам, москвинам, наш народ судити.

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Представники "підтрьопаного українського П'ємонту" скоро мене в монголи запишуть. Тоді читай свого "москвина"
    Це Франко про тебе.

15. Bambook

Прошу пана, ви це до мене? Я радше представник підтрьопаного українського Поділля, а по лінії матері - підтрьопаної української Черкащини. Але де ж вам із вашої непідтрьопаної Московії відрізнити Поділля і Галичину...

За гонором таки розуму нема? Прирівнюєте себе до Франка?
    Читайте краще своїх Пушкіних із Тютчевими, і Петю Пєрвого, якого ви так любите цитувати, а наших українських поетів не чіпайте.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я бачу, що тут крім цього "пустотілого" більш інтелектуального нікого немає.

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Пацан, мене мама родила в Тульчині.

17. Bambook

Ну от, знову московсько-монголський діалект...

З Тулою не плутаєте? Бо Тульчин - це в нас, в Україні, а ви на українця не схожі.
    Хіба, може, з кацапів-старовірів? Доволі багато по сусідству, на Брацлавщині, їх є. Мабуть, і в околицях Тульчина також. Правда, вони, на відміну від вас, виховані, мудрі, начитані люди. І до українців з повагою ставляться. Як не як, в Україні вже чотири століття живуть.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Реп'ях теж до всілякого прохожого старається причепитися.

19. duncan

а, це той, який бойко?
    теж жлоб, чи рогуль?

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Напруж мізки, якщо вони є в достатку, може й сам визначишся.

а де твій аватар? :)