Чи є за гонором розум?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 29 жов 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та для вас в цьому житті майже все незрозуміле. Ось приклад.
    Днів десять назад на політичному балагані в Шустера останній заявив оцінку своїх єдиновірців по відношенню до виборів в Україні
    На цьому балагані був присутнім представник "Свободи" Мірошніченко, який показав себе там в тактичному та інтелектуальному плані, як "корова на кризі". Замість дачі різкої полемічної відповіді до цих єврейських зайд цей нікчема щось там белькотів в виправдовувальному тоні. А потрібно було жидкам сказати в відповідь щось подібне:
    "Іноземні євреї, будете мати право "турбуватися" долею України тоді, коли:
    - коли знайдете серед євреїв "праведників", які спасали українців від Голодомору;
    - коли в Ізраїлі 3/4 економіки попаде в іноземні руки;
    - коли державним телеканалом Ізраїлю буде керувати араб з персом;
    - коли другою державною мовою в Ізраїлі буде проштовхуватися арабська мова;
    - коли "Массадом" буде керувати араб;
    - коли Ізраїль вибачиться за геноцид арабів в 40-х роках;
    ...

2. Bambook

Bambook Persona non grata

І ви ще щось говорите про пошуки розуму за гонором?
    У вашому випадку все якраз дуже і дуже зрозуміло...

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чи може "бамбук" "дуба" зрозуміти? Сумніваюся.

4. Bambook

Чи є розум за гонором? Тут достатньо ваші дописи в цій темі почитати. Все очевидно.
    Прислухайтеся до iso. Він вам дуже незлу пораду дав.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дійсно, з цими сурогатними націоналістами "все ясно". Мірошніченками тхне й тут на форумі. Волосся довге та розум короткий.
    А їхній молодий - замість обдумувати наперед сказаного торохтить, як Проня Прокопівна на базарі.
    Бамбук, так покажи мені свої форумні "видатні" думки, я на старості повчуся.

6. Bambook

Хочете чогось навчитися?
    Почнемо з "азів" виховання.
    Отже, урок 1:

Саме так варто звертатися до незнайомих людей.

Спробуйте відтворити звертання на "ви" і вживання "будь ласка" у своїх дописах до інших людей. Як засвоїте - продовжимо.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, ВИ по відношенню до однієї людини в справжній українській культурі ЧУЖЕ. Його занесли москалі в 18 столітті законом Петра І "Про ранги", яким вводилося розмежування між феодалами та бидлом. А на Русі навіть до князя зверталися на ТИ. Тому я на вашу форумну русифікацію якось... В цивілізованих народів етика побудована на іншому.
    А може згідно петрового феодального закону мені варто звертатися до тебе "Ваше благородіє"?
    Та повернемося до теми. Я, як і мільйони українців, голосував за "Свободу" в надії на згуртованість її рядів, розум та бойовитість. Поки що я двох останніх характеристик не бачу. Ці гонорові лохи продовжують грати з наперсточниками-бандюками в наперстки останніх.
    Після цього вона закликатиме Януковича повернути Межигір'я та законну Конституцію народові? І сміх, і сльози одночасно. А в бандюків це "закликання" крім реготу нічого не визиває.

8. Bambook

Ви, московські тролі, чого тільки не вигадаєте, тільки б до українця ввічливості не виявити...
    Ну то таке, уроки до вас не доходять, тож на цьому науку припинимо.

Українців - мільйони голосували, а ваших - одиниці. Чому ви в ці винятки потрапили, можете пояснити?

Зрештою - ви за них голосували, собі й закиди адресуйте. Я лише за одного свободівця голосував - Михальчишина. Мірошниченко та інші - це ваш вибір, ваша відповідальність, то й відповідайте, а не влаштовуйте плачі Ярославни.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шановний, Ви так давно живете в російськомовному совєцькому середовищі, що навіть не знаєте, що саме звертання на "ви" і є суто українським
    наприклад, батьків завжди в Україні називали на "ви"
    мамо, Ви... тату, Ви...

та й в культурних російських сім’ях завше так було
    це комуняки навчили всіх тикати та матюкатися

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це крім реготу нічого більше не викликає. Скільки років цьому "завжди"?
    Для неуків
    Русифіковані хлопи, а ви по прикладу Людовіка 14 не пишете по феодальному "Ми, Пупер 14..."?
    Ось як пробивали дорогу феодальні реформи Петра

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вынужден Вас огорчить - в Израиле два государственных языка - иврит и арабский.
    Нам у них надо учиться. :)

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Упісяться можна від цієї логіки. Так цю ж зграю поєднує малоінтелектуальна програма під копірку. Чи може вже ваш Михальчишин після того, як їх Яник розвів, як лохів, вже згоден відмовитися від мандата та почати життя боротьби в холодному наметі?

13. duncan

ах, так ось яка вона українська мова в освічених людей! :mocking:
    русифікований хлоп, до своїх "братішек" та "поцанчиків" можете звертатися як Вам буде завгодно, до мене, будь ласка, на "ви"
    якщо Ви, звісно, українець і маєте хоча би зелене уявлення щодо української культури

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

не варто, памперси дорогі

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Арабська мова в Ізраїлі має статус офіційної і має багато обмежень. Для багатьох випадків її використання потрібно рішення суду. Та й державні особи не зобов'язані її знати.

Найсмішніше те, що мене, подніпровця, пробують вчити моїй культурі то москалі, а це вже й недовчені бойки.

15. duncan

спроба нахамити?))))

бойки -- етнічна група українців
    тому, якщо когось Ви хочете обізвати "бойком", то те саме, що обізвати когось українцем
    палитесь, товариш

Ви любили складати списки пацаватих українців
    почитайте про бойків:

Юрій Дрогобич — філософ, астроном, астролог, перший український доктор медицини;
    Петро Конашевич Сагайдачний — гетьман Війська Запорозького;
    Юрій-Франц Кульчицький — купець, солдат, товмач, засновник першої в Європі мережі кав’ярень;
    Іван Креховецький — генеральний суддя часів Хмельниччини;
    Миколай Зиблікевич — президент Кракова, голова Галицького сейму;
    Іван Вагилевич — священик УГКЦ, український поет, філолог, фольклорист, етнограф, громадський діяч;
    Іван Франко — письменник, поет, вчений, публіцист, перекладач, громадський і політичний діяч;
    Михайло Вербицький — композитор, хоровий диригент, священик, громадський діяч, автор гімну України «Ще не вмерла Україна»
    Лесь Курбас — режисер, актор, теоретик театру, драматург, публіцист, перекладач, Народний артист Республіки (1925);
    Кузан Мар'ян — французький композитор і диригент українського походження;
    Степан Бандера — політичний діяч, голова Проводу ОУН-Б;
    Рабій-Карпінська Софія — мовознавець-діалектолог;
    Володимир Глухий — актор, заслужений артист України;
    Наталка Карпа — співачка, заслужена артистка України;
    Пагутяк Галина Василівна — українська письменниця, лауреат Шевченківської премії.
    Хай Михайло — вчений-фольклорист, збирач і виконавець народної інструментальної музики, обрядових пісень та епічних дум, доктор мистецтвознавства;
    Ігор Пукшин — відомий юрист, колишній заступник Глави Секретаріату Президента України Віктора Ющенка.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я бойка не включав в лапки, як і його сородича - подніпровця, бо це не образа. Тва добре, вибирай собі підходяще звернення згідно феодального табелю "Про ранги"
    Тільки зауважую, що жлоби та рогулі в ці соціальні класи не входили.

17. duncan

норм, мені підходе :good:
    в курсі, не забудьте, що коли будете звертатися до мене "Ваша шляхетносте", не забувайте, що має бути займенник "Ви"!

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Панове гонорові, та все ж я буду притримуватися культури мого земляка, Т.Шевченка
    Мені його "хамство", за яке його заслали в солдати, ближче ніж ваша рогульська манірність.

19. Gidra

Gidra Well-Known Member

Отакої...:facepalm:

20. duncan

от і звертайтесь до Шевченка на ти, а до пурєдних львів’ян -- на Ви!

а де твій аватар? :)