Чи є за гонором розум?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 29 жов 2012.

1. iso

iso Well-Known Member

Тут Ви маєте рацію. І спричинилася до цього певна відмінність в менталітетах. Якщо по простому - польська культура описувала героїзм аристократії. Українська - героїзм народних (селянських) мас. А як же мали селяни відноситися до панів, які не хотіли опуститися до їх рівня? Звідси і негативне наповнення поняття "гонор". Може так?

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

живий приклад того, що
    але щодо Михальчишина-заперечити важко.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось ще один "державотворець", якому я й колгосп не довірив би.
    Тільки повний ідіот міг таке сказати. Для прикладу, уявіть ситуацію, що хтось об'явив Україні війну при президенстві Януковича. В зв'язку з цим потрібна швидка та злагоджена дія Президента та ВР, але наш сурогатний "державотворець" в силу свого ідіотського гонору відмовляється це робити. Я бачу, що ці хлопці по державотворчому інтелекту недалеко втекли від Тедєєвих з "бандюків".

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Не плутайте менталітет з культурою. Менталітет в цьому випадку ні при чому.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ви краще подивіться, кого ми не вибрали, тоді все стане на свої місця ;)

Sent from my MB865 using Tapatalk 2

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та то ж дрібниця, що в ковбасі немає м'яса, слава богу, що ми нею не отруїлися. В ментальності постколоніального українця не щось достойне збудувати, а якось вижити з мінімумом потреб. То ж не варто дивуватися з вибраних ними Януковичів чи Ющенків, які потім дивляться на виборця, як на бидло.
    Пане, я на відміну від вас хоч якось пробую проаналізувати ту каку, яку я теж вибрав в силу відсутності достойних, та спробую потребувати в цих "слуг народу" хоч якусь відповідальність.

5. MARTINI

Я навідміну від вас краще знаю, що я пробую аналізувати :)

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не варто бути так самовпевненим. ви навіть не проаналізували до кінця написане вами

Я не можу подивитися всіх достойних, кого я не вибрав в силу відсутності цивілізованих ЗМІ. Бо я їх всіх не знаю по об'єктивних причинах. В березні 2006 року я задавав питання діючому тоді сурогатному президентові Ющенку: "Чи вірите ви тому, що в Україні немає розумніших, достойніших та порядніших претендентів на державні посади крім Віть, Льонь та Юль?" Відповідь була зі скривленого обличчя : "Не вірю".
    Та бидлу для вибору підсовують лиш "кривих", "сліпих" та "горбатих", а воно й раде, що вибрало "кращого".

7. MARTINI

Ну ви задоволені?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вечерею чи артеріальним тиском?
    Чи задоволеним був Франко, коли писав наступне?
    Сучасним життям в постколоніальній Україні може бути задоволений лиш наш рідненький жлоб (рагуль) в ролі давньогрецького ідіота.

9. iso

iso Well-Known Member

Якраз менталітет тут і є визначальним.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Видно хлопець зі "Свободи", неосвічений та впертий. Він навіть не уявляє, що менталітет у пана і його конюха однакові в силу принадлежності до одного народу, а ось культура в них може бути геть відмінною.

11. iso

iso Well-Known Member

Про менталітет можете вже більше нічого не говорити. А про культуру тим більше. Ви з нею в паралельних площинах.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це його культура "рашен" так навчила. Хлопче, забий в свій мозок раз і назавжди - культура є в кожної свідомої мозком людини. Це тільки забиті москалі придумали дурнувате "безкультурье" до подібного типу "буржуазний націоналізм" чи "генетика - буржуазна наука". Насправді є просто різні культури, від примітивної до цивілізованої.
    Пане, а яка в вас освіта, що ви не знаєте різниці між культурою та ментальністю?

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Нарешті знайшов програму кандидата, за якого я був вимушеним голосувати.
    Проаналізуємо програму цього "політолога" по професії.
    Круто замахнувся лозунгом! І саме головне, що подає рішення цієї глобальної задачі.
    Це мені нагадує старий студентський анекдот. Викладач запитує: "розкажи, як працює двигун". На що в відповідь чує:"У-у-у-у". Хоча потім пробує розшифрувати своє "у-у-у-у"
    Прямо як фельдфебель в армії, а не як політолог, одні примітивні накази без технології їх виконання. Я б на його місці ще добавив для солідності пункт "Зробити з Ланоса Мерседеса".
    Видно цей примітивний хлоп навіть не читав "Харківські угоди", бо там забитий пункт про повернення грошей, і немалих, при розірванні угоди. А з його кишені аспіранта чи вже навіть депутата він не нашкребе таких грошей.
    "Протидіяти встановленню ринку землі". А яким же чином він хоче капіталізувати сільське господарство, яке задихається без грошей?
    А чого закон Ківалова є лиш "антиукраїнським", коли він юридично є "антиконституційним"?
    ....
    Не вистачає терпіння далі розглядувати цю галіматью.
    Боже ж мій! Позбавилися одних пройдисвітів в ВР, вибрали інших. І в цього політичного чма, яке під копірку вдуло дурнуватому народові цю сурогатну програму, навіть не хватить розуму найти собі більш розумних радників. Бо, бачите, вони "самі з усамі".

13. Inga

Inga Дуже важлива персона

ну, почему дурноватому? Вы же пишете о своей мотивации - "вынужден был" - вот то же самое можно сказать о многих...

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мене і деяких інших ("многих") це постколініальне бидло вимусило грати по їх правилах - вибирати кращого серед непідходящих. А все по причині ліні цього бидла вийти на черговий Майдан з конкретними вимогами, які я вже викладав на "Острові".

15. iso

iso Well-Known Member

А тепер послухай і мене. Ким би ти не був, які б школи не кінчав - залишився примітивним хамом. і нема на то ради. І w paryżu nie zrobią z owsa ryżu. А тепер, як кажуть "рашен", пшел вон

• Подобається Подобається x 1
  16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось бачите, і гонорові розійшлися. Тільки якби був в них розум, то вони б написали, до кого звертаються.
    Хлопче, ти краще вивчай програму "Свободи" (дивись зверху) та без емоцій аналізуй, що дасть тобі Михальчишин, а мені Іллєнко. Та скажи, чи ти організуєш якийсь контроль та підзвітність цих вибраних?

Останнє редагування модератором: 2 лис 2012
  17. Inga

Inga Дуже важлива персона

а як же, пане Прокопе, Вам жахливо не пощастило з бидлом... мої співчуття... :)

Останнє редагування: 2 лис 2012
  18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не мені одному. В нашому під'їзді 9 поверхів. Ми на своєму самі організували ремонт в зоні сходинок та ліфту. Так нашому прикладові не тільки не сприйнялися, а й побили горщики з квітами, які ми там висадили. А ще мені не повезло з цим бидлом, тому що особи з нього продавали свою душу за гроші через голоси для ПР. Продовжувати не буду. Хоча... ще є бидло, яке продало свою мову, щоби бути "такими как все" в своєму жлобському середовищі.

19. iso

iso Well-Known Member

Ти не зрозумів? Пішов...

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Якось незрозуміло написано?
    Пішов на пиво?
    Пішов у Баню?
    Пішов під ЦВК захищати результати нелюбої "Свободи"?

а де твій аватар? :)