Чи є за гонором розум?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 29 жов 2012.

1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Перерахували вже

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Збожеволіти можна від безвідповідальності цих українців за свої дії та слова. Коли це я таке (в лапках) городив? Я пропонував допомогу людей по любій передвиборчій роботі в межах свого району. Ми готові були навіть за свій кошт виготовляти та розповсюджувати агітаційні матеріали.

Щось не дуже видно їх було. Приїхали з Іллєнком ще два хлопці , хвилин десять побули в нас в дворі, роздали портрети Іллєнка, запевнили, що бандюків та комуняк покладуть на обидві лопатки і поїхали. І ні слова про програму передвиборчих дій та програму в парламенті.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Перерахували, перерахували

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Перепрошую, це офіційна цифра ОВК, внесена у підсумковий протокол?
    Протистояння продовжується?

4. Saszko

Saszko Well-Known Member

Не захотів бути комусь боржником.

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

Помоему они просто состорожничали. Не верят никому, а добровольцы вызывают ещё большее подозрение.

6. Bambook

Bambook Persona non grata

То ви мало що політтехнолог, та ще й психолог? :)

7. Bambook

Ну от, Іллєнко і без Прокопа переміг, Прокіп тепер стидається в цю гілку заходити? :)

8. Saszko

Saszko Well-Known Member

Товариство, за гонором є розум.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гонор - в моєму розумінні самоповага,гідність,честь.
    Тому той,хто має гонор,не може бути дурним.

10. Bambook

Не факт. Але те, що одне іншому не заважає - це точно...

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Прозорливий ти мій. Та я вчора з 21 до 24 години був на місці подій, допомагав відстоювати свій голос на Маяковського 29 (я живу за 5 зупинок тролейбуса). Це коли ти продовжував тут чесати язиком. Так що міняй свій нік з "бамбука" на "бузину". А я не звик чекати свою долю "на печі", починаючи зі страйку на КрАЗі в 1963 році, в якому я приймав участь і в якому ми частково примусили Москву прислухатися до хахлів.

Бідний Нерон так і помер, а цю дурню не пізнав.
    Я знаю Львів з 1961 року. Впевнено можу сказати, що в цьому місті гонору виросло за цей час неймовірно, а ось розуму впало зворотньо-пропорційно. Виною цьому - проникла в цей край культура "рашен" та зменшення опору цьому бур'яну.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Ось приклад сурогатності цих (та й не тільки цих) виборів. Змайстрований бандюками закон "Про вибори" дозволяє дурити людей на кожному кроці. В Кременчуці, де я виріс переміг самовисуванець, який буцім то "боровся" з бандюком. Надаю програму цього ХЄроя для визначення, в якому таборі буде цей "незалежний".
    І люди попалися на це відверте фуфло, в якому зовсім немає більшості аспектів напрямку діяльності депутата в ВР.

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ви ні гонору не маєте, бо кожний день людей погано обзиваєте, ні розуму, бо розумний всіх підряд мерзити не стане.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прокопе...пишіть листи і надсилайте вчасно.
    А я до останнього намагатимусь вижити в вашій ублюдочній дИржаві і залишитись людиною.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що за логічний абсурд? Та якраз "обзивання людей" і є справою гонорових людей.

І де він бачив, що я Коновальця чи Черчіля мерзив? Це вже відноситься до іншої теми - про відсутність розуміння сучасним українцем слів, які він використовує.

15. Saszko

Saszko Well-Known Member

Гонор це честь. Не велика честь мерзити інших кожен день.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З часів Риму багато води протекло. А зараз з сучасного словника
    Ось тому "гонорові" поляки в часи Хмельниччини в воєнні походи брали більше золота ніж пороху.

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

Получается, що слово на української і російської мові набрало карикатурального значення що має небагато спільного з оригінальним.

Але якось прос...ли свою волю 150 років пізніше, а повернули її собі на 70 років раніше. Невже усе одно гонор понадобился... а ?

18. Bambook

Аааай, молодець!

А мені свій голос за Михальчишина не довелося відстоювати, надто очевидна перемога.
    Та й коли я Михальчишину допомогу пропонував у кампанії - він мене не проігнорив, як Іллєнко ВАС (ми разом "Микулинецього" з таранею не пили, щоб на "ти" переходити).
    Думаєте, Іллєнко більш гоноровий за Михальчишина?
    Чи може, все ж не в гонорі проблема?

19. iso

iso Well-Known Member

У Вас розуміння принаймі початку минулого століття:)
    а мене в школі вчили, що хамовитих людей:dntknw:

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Його в школі не навчили, що гонор та хамство можуть бути поруч. Видно він ніколи не знайомився, для прикладу, з біографією Я. Вишневецького.
    Якщо перефразувати відомі строчки Тичини, то можна сказати "Не той тепер Львів і Замкова гора не та...".
    Недовчені форумчани, почитайте уважно Шевченка, там ви знайдете і гонор, і хамство, але багато з вас не достойні цього "хамства".

Хай би ти з твоїм Михальчишиним попробував отримати перемогу хоча би десь в Полтаві. До речі, опублікуй тут його програму, проаналізуємо його винятковість.

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Та він її точно не знає. Що ж опублікуємо програму цієї "видатної людини".
    Почнемо аналізувати думки цього будьонівця з оголеною шаблею.
    Тільки неук чи безвідповідальна особа може ставити "негайно" без конкретної дати та шляхів виконання цієї мети.
    Де цей "чіткий план"? Щось це мені нагадує лозунг моєї юності - "нинєшнєє поколєніє будєт жіть прі комунізмє".
    А ще міг би написати - "зупинити глобальне потепління в світі". Це не програма, а лозунги.
    Цей малоосвічений пацан вирішив залишити в покої історію прихватизації при Кравчуку, Кучмі, Ющенку?
    Знову голі лозунги без механізмів їх виконання.
    Цікаво, він хоч уявляє, скільки в його окрузі суддів і як він хоче добитися якості роботи їх без введення конкретної відповідальності, якою тут і не пахне?
    Він хоч уявлення має про економіку?

Далі поки що не буду продовжувати. Хлопці, кого ви вибрали? Та йому ще в пісочниці варто дитячі фортеці будувати.

а де твій аватар? :)